Förenklar företagandet..

2017-12-18 >> 02:04:32


Bokföring, säger det något? Ni som har eget företag vet att bokföring är ett måste för det ska gå runt. Några gör det själva och andra anlitar proffs. Det finns en sida på nätet som heter Digitala Företaget och det finns även en app-version. Lätt och smidigt att ladda ner på sin mobil.
 
För att komma igång så måste du skapa en administratörskonto. Där ska du skriva upp användarinformation och företagsinformation. Självklart så ska du även läsa avtalet och godkänna den. Du får även mail från Digitala Företaget och då ska du klicka på länken för att bekräfta dina uppgifter.
 
Efter detta så kan man börja bjuda in fåtal kunder till samarbete via Digitala Företaget. På det sättet så växer ni i lagom takt till systemet.
 
Det finns även andra funktioner på appen och självklart på hemsidan. Du kan skapa och skicka fakturor direkt från mobilen så fort jobbet är klart. Du kan även skriva ner körjournal i mobilen när du har parkerat. Tidsrapportera för dig som fakturerar timmar. Fota kvitton och fakturor så sparar du dem på appen. Sen finns det även Att göra-lista, för att påminna dig saker så du inte missar något.
 
Nu kommer kanske frågan.. Hur mycket kostar det?

Det är kostnadsfritt att ladda ner och använda Digitala Företaget som app eller på webben. För att få ut maximalt av appen behöver du koppla dig till en redovisningsbyrå som jobbar med Digitala Företaget.
Dem flesta redovisningsbyråer använder en fastprismodell, du betalar en fast månadsavgift som inkluderar appen, bokföringstjänsten, ekonomiöversikten och andra tjänster.
 
 
Denna moderna bokföringstjänst är utvecklad av Björn Lundén information AB.

Så jag tycker det är en bra idé att skaffa denna app och även klicka in på webben. Du kommer inte att ångra dig utan du kommer mer tycka att det är mycket bättre och du kommer ha mer tid för annat.
 
 
Sponsrat inlägg!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback