i'm in norrköping beach

2010-12-01 >> 19:57:54
Åh vilken härlig dag, måste säga att jag slutade kl 3 idag men stannade på jobbet tills klockan blev halv fem för jag väntade på Katarina.. Har man så tråkigt hemma så kan man lika gärna vara på jobbet och snacka av sig..! Det var jag, Daniel och Gullveig men hon var tvungen att åka hem så då blev det bara han & jag, så vi snackade lite och käkade pepparkakor..! Sen kom min lilla Katarina och då gick vi till våra bilar (Lilla jag tog bilen imorse) :) Hade nog lite för bråttom hem för jag fick värsta sladden på vägen så bilen hamnade på tvären men som tur var så kom det inga bilar, och sen hämtade jag sötnosen från skolan..! Det var en upplevelse som jag vill helst glömma för ett barn på Tindras skola kallade sin mamma för fula saker och jag såg hur ledsen och arg hon var på sitt barn och Tindra stod där och blev "rädd" för sin kompis, bara där hade jg sådan lust att ta tag i barnet och fråga vad hon sysslar med men samtidigt så undrar jag var hon har fått lärt sig såna fula ord..? Alltså det var inte kärring utan verkligen hemska saker som inte ens Tindra säger och ändå tycker jag att "motherfucker" är väldigt fult att säga när man är 6 år fast hon vet inte vad det betyder ;)


Förresten så ska jag på partimiddag nu i helgen, har verkligen längtat efter den dagen för jag får barnvakt av min underbara kompis Jessica och sen ska jag ha på mig mina nya kläder och sen träffa massa nya vänner, känns som jag kommer få det riktigt roligt där! :D Känner mig så jävla glad på sista tiden..! Har inte kännt såhär på flera månader och jag vet inte om det beror på en sak, men jag tänker inte vara jobbig eller tro en massa saker utan jag tar en dag i taget! ;) Antar att det är bäst så nu..! Kanske kan jag bli kär igen men jag vill inte hoppas för mycket! :D Dessutom vet jag inte vad han tycker om mig, tyckte det kändes naturligt och sådär småpirrigt.. ;)


Oboy + mackor..! Perfekt "måltid" efter jobbet! Har som sagt ingen ork att laa middag efter jobbet så det blir oboy & mackor för min del och Tindra käkar alltid mat innan hon åker hem från skolan så det blir kvällsmat här hemma, mer än så blir det inte för hon går och lägger sig vid åtta tiden... :( *suck* Nemen min lilla flicka börjar bli stor! Jag har fått börja sova ensam nu på kvällarna.. Jag är samtidigt glad att hon kan sova själv men saknar att ha henne bredvid mig :D

Lilla jag efter jobbet..! ;)


 

 

Min sötnos som sitter i soffan och dricker oboy.. Hihi sötnos då? Ni ska veta att den här flickan betyder mycket för mig ;)


Kommentarer
Postat av: J I L L I Z

Hej, haft en bra onsdag? :D

2010-12-01 @ 20:28:18
URL: http://jilliz.blogg.se/
Postat av: therese - seul.blogg.se

Hej!

Var gärna med och tävla på min blogg där du kan vinna ett presentkort på fotoprodukter hos sumopix värde 300 kr =)

2010-12-01 @ 20:32:34
URL: http://seul.blogg.se/
Postat av: J I L L I Z

Hej, haft en bra onsdag? :D

2010-12-01 @ 20:48:48
URL: http://jilliz.blogg.se/
Postat av: jessica

mysig blogg du hade :)

var gärna med och tävla om "veckan lucka" på bloggen :)

2010-12-01 @ 20:55:08
URL: http://jeessica.blogg.se/
Postat av: Jessica - Foto

Tackar!

2010-12-01 @ 21:53:31
URL: http://jessicaknieling.blogg.se/
Postat av: sannalitens.blogg.se

Svar: Okej ;) Har du hunnit vara sjuk något den här vintern än?

2010-12-01 @ 22:46:38
URL: http://sannalitens.blogg.se/
Postat av: love&peace

Gott med oboy XD



Har en tävling på min blogg just nu där man kan vinna en valfri vara från runns.se- kika gärna in och lycka till ♥

2010-12-02 @ 23:48:32
URL: http://loveandpeace.blogg.se/
Postat av: mette

sv; haha gonatt x) :)

åh nu blev jag sugen på mat :D

2010-12-09 @ 22:21:22
URL: http://mettsan.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Gott! Längesen jag drack oboy nu :D

2010-12-14 @ 20:45:48
URL: http://storyoflinnea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback