DANS! !

2014-01-31 >> 23:56:00
Tjena bloggen och som du ser så är jag vaken för jag kan inte sova för jag har sådan konstig känsla inom mig och mina tankar ger mig dåliga bilder och personer som jag pratar med säger saker som egentligen sårar fast de inte tänker sig för.
 
Pöss

31/1

2014-01-31 >> 20:54:10
Vaknade kl 5 imorse. Men ändå var jag så trött att jag ville lägga mig igen och somna om. Tindra låg bredvid mig och till slut kände jag att det är lika bra att jag går upp så det är över. Så kommer jag hem sen och har fredagsmys.
 
 
"1Månadfirande" , som jag och killen firar idag. Det gör vi på varsitt håll för han är hemma och spelar och jag sitter hemma med Tindra. Men jag hade faktiskt tänkt och överraska honom men det fick bli ändrande planer.
 
 
 
Imorgon blir det badhuset med Tindra och killen ska tydligen med, great att vi gör något titllsammans! Så det inte är ett förhållande att man bara ses några timmar i veckan och inget mer. Tråkigt att vi inte ses lika mycket som vi gjorde förut när vi "dejta". Hoppas bara att det är något i luften bara!
 
 
 
Inatt så ska jag och Tindra sova i vardagsrummet för jag har ingen lust att sova i sovrummet! Hade ingen matlust heller förut men tvingade i mig maten så jag mår illa nu! Jaja snart är det dags för filmkväll, även om jag är lite trött så ska jag hålla mig vaken. Men jag skriver mer imorgon eller om jag skriver senare. Spännande att läsa det här eller! :D
 
Kramar
 
 

Asswipe

2014-01-30 >> 19:36:00
 

Today is a good day!

2014-01-30 >> 16:34:16
Feberfridag för dottern och vi ska snart börja med maten här hemma :)
 
Puss

3 dagar kvar..

2014-01-29 >> 17:29:00
tre dagar kvar tills jag och killen firar 1 månad tillsammans och då har vi tänkt att dra till badhuset med familjen. Usch det enda jag hatar med badhuset är väl en massa jävla turkar där som tror att de äger hela stället, kan knappt bada i bubbelpoolen för sist så var det en hel familj som satt i den minst 45 minuter så jag fick säga till badvakterna att de får ju bara sitta i 20 minuter och sen måste andra få sätta sig.. så får vi se om det blir av eller ej? nej men det hade faktiskt varit roligt och åka dit för Tindra har tjatat i flera veckor nu och jag har antingen haft mensvärk eller inte haft lust..

Ögonblick

2014-01-29 >> 14:25:52
 
När jag klev upp imorse så tänkte jag "vad härligt, äntligen kan jag gå till jobbet"

Jag klädde på mig och fixa mi så kollade jag till min dotter och såg hur svettig hon var på pannan.

När ska detta ta slut tänkte jag för mig själv och hämtade tempen och väckte henne och det visade sig att hon hade feber igen.
 
Hon skulle till toan men kunde inte gå di själv för hon hade så ont i benen så hon fick stöd av mig och sen bära tillbaka henne till sängen och skicka iväg ett sms till arbetsledaren att hon har fått feber igen...
 
Dendär meddelandet måste ha gjort honom arg eftersom jag skrev igår att hennes feber var borta och jag kunde komma (då verkade hon bra men det var för hon hade tagit alvedon)
 
När vi hade gått och lagt oss igen så låg hon bredvid mig och skaka för hon frös och jag kramade om henne och sa att hon kommer bli bättre.
 
Hon blir väldigt negativ av sig när hon mår dåligt men hon sa bara "Jag vill att Junior ska vara här".
 
När hon sa så är det för hon vill väl ha en fadersgestalt hos sig och finns där för henne när hon mår dåligt.
 
Han kommer väl senare idag när han har gymmat och varit med katten.
 
Egentligen så tycker jag att hennes riktiga pappa ska lägga mer energi på henne när hon mår såhär dåligt men ingen respons från hans sida
 
Första gången jag märker att Tindra är het utesluten från hans nya familj och det enda han bryr sig om är sin nya tjej och deras barn
 
När jag skriver om honom så blir jag så förbannad för Tindras ska inte drabbas för det går dåligt för honom med sin nya tjej och att han tycker det är jobbigt med 2 barn men nu i dagsläget så har han väl bara ett barn (vilket som det känns för jag har henne på heltid men han vill inte skriva under vårdnaden på mig för han tror att ensamvårdnad betyder att han inte får träffa henne men träffas dom något nu eller)
 
När ska han förstå att vårdnanden handlar inte om det utan mer att jag ska bestämma om det blir en operation eller byta skola för träffa henne får han men frågan är om hon vill träffa honom.
 

Slipper!

2014-01-28 >> 15:20:00
Då är de typ 90% att Tindra får gå till skolan imorgon för hon känns piggare och hon får i sig maten. Jag är överlycklig för jag orkar inte vara hemma mer.
Men det är skönt med sovmorgon iaf, det är det enda!
Då jag är mer kvällsmänniska!
Plus att det är mer roligare saker på tv:n på kvällarna!
 
 
Visst ja, alltså idag fick jag sms av Tindras pappa att han tycker hon är sjuk för mycket. Och vad svarar man på det att jag kan inte rå för att hon får feber! Speciellt när jag ber honom att komma ner och vabba istället för mig då jag har jobb att sköta, kan inte beskriva den dummaste svaret någonsin från en pappa ^^
Men fick som svar att hon bor hos mig så då är det mitt ansvar att vabba och inte hans, jag blev så arg att det lät som det är bara mitt barn då hon bor inte hos honom. Men som tur är så har jag och min dotter väldigt bra kontakt med varandra!
Även om vissa föräldrar inte ha så med sina barn så är hon faktiskt en bästa vän och jag är hennes, så hon har ju berättat för mig att hon vill inte åka till sin pappa pga olika skäl. Och jag accepterar det och tänker inte tvinga henne så jag meddela honom det att hon kommer inte på sportlovet och skulle jag vara i hans sits så skulle jag bli sårad och ringa upp eller fråga varför hon inte vill! Han skriver då "Hon får göra som hon vill" och för mig känns det som han bryr sig inte om hon kommer eller inte! Så efter det här så får Tindra bestämma själv om hon vill åka till honom eller inte och säger han att han vill träffa henne så får han gärna åka ner till Norrköping och vara med henne :P
 
 
 
 

Man blir aldrig för stor

2014-01-28 >> 12:08:06
 
För idag fick jag vabba igen för Tindra hade feber igår och låg på soffan halva dagen! Den gör så ont inom mig att se henne så dålig men samtidigt får jag ångest för jag inte jobbar, gillar inte vara hemma direkt så mycket från jobbet! Gillar mer och vara iväg och jobba och tjäna pengar...
 
Så idag blir det en dag i soffan igen och glo på en hel del filmer, tycker om vissa barnprogram som Tindra brukar titta på men dom gr typ repris hela tiden så det blir långtråkigt :)
Finns iaf filmer på viasat om hon somnar igen!
 
Puss
 

Bara för att jag kan!

2014-01-27 >> 15:25:00
Men åhh... Orkar inte sitta här hemma längre.
Är så uttråkad att jag sitter och spelar Candy Crush.
Asså det gör jag bara när jag har tråkigt, seriöst och sen ska jag försöka hitta någon näll människa som kan skjutsa mig till affären. Jag hatar att fråga andra för det är så jobbigt och vara hjälplös och vara beroende av andra. För jag har alltid klarat mig själv men nu är det så att jag har ingen bil längre!
Är ett måste till sommaren iaf... -.-
Det spelar ingen roll vad det är för bil bara den funkar!
Sen så ställer såklart pojkvännen upp och skjutsar mig när han har tid men det känns jobbigt och fråga honom också! Som om det är hans uppgift men det är det inte.
Jag hade det bättre förut när Mette bodde i Norrköping för vi åkte tillsammans och storhandla på måndagar. Men nu har den kvinnan flyttat till Vadstena!
Men hon vill att jag ska flytta dit och försöka hitta ett jobb där.
Hon förstår nog att jg inte kan flytta dit för jag har ingen bil  och inge jobb och känner bara henne, men vem vet.
 
 
Fundera faktiskt förra veckan att flytta till Uppsala.
Komma närmare min storasyster som bor där och som skulle hjälpa mig med Tindra som den här dagen och hjälpa mig att storhandla!
Bara det gör mig sugen på att ta mina saker och försvinna.
Jag har inte bestämt mig direkt utan jag funderar.
 
 
Men men imorgon ska jag iaf jobba.
 
Då får Tindra faktiskt vara frisk för hon verkar piggare nu!
 
Ehh hon sitter bara i vardagsrummet och kollar på något program så!
Om hon kan det så kan hon gå till skolan också!

Skitstart på veckan. 12.09 och redan skit.

2014-01-27 >> 12:15:38
Och såklart så fick Tindra feber igen, är så trött på att vabba för jag har inte råd att vara hemma längre för jag måste jobba så jag har råd att bo kvar i lägenheten. Vi kanske får helt enkelt flytta ifrån den här lägenheten för den börjar bli dyr och ska Tindra fortsätta vara sjuk så kommer jag inte ha råd att bo här.
Sen så hoppas jag att jag får jobba extra i sommar så jag kan köpa mig en bil och även åka utomlands med familjen. Får se om det blir som jag har tänkt mig. Blir iaf kryssning detta år och då ska jag inte glömma åksjuktabletterna... Som sist jag var på kryssning så låg jag i hytten och spydde som en gris. Jaha så roligt hade vi det, tack sjösjukan! Börjar nu bli irriterad på allt. Nu får jag fortsätta här hemma och ringa försäkringskassan och sen städa och ge dottern mat. Min dotter är ganska kräsen när det gäller mat så det ska allting vara från grunden. Detta gör att vi gör mer hälsosammare mat. Men ibland köper vi pizza för vi orkar inte laga mat jämt...
 
 
Hatar det här nu så jag går.
 
 
 

Härlig kväll med dottern och pojkvännen

2014-01-26 >> 17:54:00
Vi ska käka middag här hemma (Köttfärsgratäng) , inte låta som gamlingar nu men vi ska även spela Bingolotto! Skönt att ha sådan rutin på helgerna!
 
 
Idag blir det att lägga sig tidigt för imorgon blir det jobb igen!
Tips till er som ska försöka sova tidigt så sätt på ett program som gör er sömnig och sen sov!
 
 
PUSS!

Get Down

2014-01-26 >> 14:49:39
 
 
Jag är verkligen glad att det är vi två igen.
 
Att få vara med dig igen känns som en dröm. Jag trivs så himla bra med dig och jag kan vara mig själv, jag vet att om jag inte hade gjort massa saker från förr så hade det vari du och jag sen 2010. Jag hatar mig själv men samtidigt var det även ditt fel. Jag ville ha dig men inte du mig men nu säger du att vi var typ tillsammans fast inte officiellt. Vi gjorde fel båda två. Vi skulle ha varit ärliga mot varandra. Vi hade då bara haft varandra. Vi skulle aldrig svika varandra som vi gjorde då. Vi var osäkra på vad vi ville med livet. Vi kände oss för omogna.
 
Plötsligt så träffade du andra och jag med. Plötsligt insåg jag att den jag ville leva med fanns inte kvar i mitt liv. Jag gick vilse i mina tankar och tänkte att jag saknade dig för en sak och fick "känslor" för en annan som jag trodde var bra för mig. Jag hade fel. Du var den som fanns i mina drömmar och mina tankar. Det var jobbigt när jag var ensam och fick fundera för mig själv. Det jobbiga var att jag fick höra att du träffade någon ny fast jag sa till andra att jag var glad för din skull. Vi var ingenting utan mer främling för varandra, golvet under kändes kallt, sängen var kall, promenaderna kändes ensamt, det var bara jag och personen som jag kallade "pojkvän". Du var inte ersatt av honom. Du var inte glömd alls. Mina känslor fnns tydligen kvar men jag hade gömt dem och ljugit för mig själv. Du kan inte förstå att 1 år utan dig. Det kändes verkligen en evighet.
 
 
Jag vet att jag och min dåvarande pojkvän hade tjafsat en kväll och jag såg dig på Badoo och jag tänkte att jag chansar. Jag skrev att jag ville vara din vän och jag bad om ursäkt för det jag hade gjort mot dig. Jag skickade iväg mejlet och samtidigt så ångrade jag mig. Du skulle säkert läsa det men inte svara på det så jag stängde ner datorn och fortsatte mitt liv som jag hade gjort förut. Jag gick in på Badoo efter 1-2 dagar och du hade faktiskt svarat. Jag var nu rädd vad du skulle skriva men du var vänlig, pratade ut och båda sa förlåt och vi skulle ses som vänner, fick jag verkligen en chans till att reda ut som vänner var min tanke just då.
 
 
Jag och du sågs hemma hos mig och det kändes som förr. Även om vi hade varit ifrån ett tag så kändes det inte jobbigt. Även den kvällen gav du mig en puss och jag blev förvirrad om vi skulle vara vänner med förmåner för jag var inte redo för ett förhållande. Jag och du träffades allt mer och till slut berättade du att du har alltid älskat mig och jag är den enda tjejen han har haft känslor för. Du förstår inte att mitt hjärta bankade hårdare och jag kallsvettades för jag trodde aldrig att du skulle säga det till mig efter allt jag hade gjort mot dig, idag är vi tillsammans men har det kämpigt ibland för han ljög för mig men jag förstår varför han gjorde det. Du ville skynda mig från sanningen för du var säkert rädd att förlora mig men jag försöker svälja den sanningen och tänker mer på oss två för jag älskar honom och han älskar mig.

Confident

2014-01-25 >> 21:25:00
ett blogginlägg som bara finns här för att göra er irriterade!

He's Not Me

2014-01-25 >> 18:24:04
 
Jag har snart varit utan dig i 5 år. Dina samtal saknar jag förbannat mycket. Jag brukar knappa in ditt nr men vågar inte ringa då jag är rädd att någon annan har ditt nr och du inte finns längre kvar i systemet. Jag vet att du inte finns kvar för det känns ensamt vissa dagar här hemma, din själ är nog kvar för jag brukar känna mig iakttagen när jag är på mitt rum och tittar in i väggen (som jag brukar göra när jag har tråkigt hemma) och Tindra brukar också känna någon speciellt i sitt rum. Jag vet att under dom här åren så har jag vuxit som en människa men ibland känner jag mig som ett litet barn som vill ha sin pappa här, som i veckan när jag kände mig deppig så hade jag velat ha dig här. Dina ord och råd var det bästa som fast även om jag inte gillade dem så insåg jag senare att det du hade sagt var sant/stämde. Jag har nu min mamma och mina syskon kvar här på jorden men det är inte samma sak. Jag är glad att ha dem kvar så jag har någon att snacka med och få råd men allra mest hade jag velat ha dig här, varje dag helst. Hur ska jag kunna visa upp Tindra för dig och visa hur stor hon har blivit, hur jobbigt är det inte för mig och se andra människor som har kvar sina föräldrar och de tar sin tid med dem. Jag hatar verkligen att du fick cancer och jag hatar den dagen jag kom till sjukhuset för hälsa på och du berätta för mig att du skulle snart gå bort. Jag hatar även den dagen du gick bort, när jag skriver det här så gråter jag och jag skakar inombords. Den dagen du gick bort känns som det var igår och den försvinner aldrig, men vissa dagar så mår jag toppen och vet att du har det bättre där du är nu. Jag vet att du hade ont på sista tiden för sista gången jag hälsade på dig på sjukhuset så var du inte vaken men du hörde mig hela tiden.


Du vet väl att jag älskar dig och saknar dig fortfarande, med eller utan dig så ska jag fortsätta gå på jorden och du ska gå bredvid mig och stötta mig oavsett hur jag mår. Jag kommer aldrig mer se dig men jag kan få känna känslan att du är vid mig. Jag tror även att Tindra vill ha sin morfar hos sig när hon har det kämpigt, det du aldrig fick höra från henne var att hon älskar dig och saknar dig också.


Tack för 22 år tillsammans. Jag älskar dig pappa.
 

Hemma:(

2014-01-24 >> 19:19:00
Nu kanske det blir ändrade planer då min dotter inte vet vad hon vill se för film på bio eller om hon ska på kalas imorgon. Jag hatar när det blir såhär. Jag vill veta i god tid om hon ska iväg eller inte för då kan killen och jag hitta på saker tillsammans, t ex bio eller gå till badhuset och bara njuta av varandras kroppar. Men vi får väl se om de hör av sig idag. Som sagt så bokar jag snart biobiljetter och säger dem imorgon att hon ska med på kalaset så säger jag nej, jag ska vara social med dottern för killen kommer väl snart.

We Think We Know You

2014-01-24 >> 16:14:13
 
Idag slutade jag halv 1 och det var riktigt skönt att komma hem runt 1 tiden för Tindra var fortfarande i skolan och älsklingen jobbade.


Och då kunde jag duscha ifred och kolla på Farmen och njuta av mitt kaffe utan en massa gnäll från min dotter, så till slut kom hon hem och hade tyvärr huvudvärk så vi ska väl snart till affären och köpa något gott ikväll och sen bara slappa för imorgon hade jag tänkt att gå på bio fast mest av allt vill jag se skräckisen som går på bion nu "Paranormal Activity: the marked ones".

Ha en trevlig helg!

Det går bra nu

2014-01-21 >> 18:01:00
- Ska kanske få jobba i sommar med dom bästa gänget, fast ska ringa chefen som äger stället
- Jag är inte svartsjuk längre
- Mitt liv känns mycket bättre ut nu, men det hade varit bättre om jag bodde ihop med min pojkvän.
- Jag är kär i min pojkvän
 
 
Jag hoppas ni har det lika bra som mig. För ingen där ute ska må dåligt pga andra.

Träningsvärk!

2014-01-21 >> 14:58:09
 
Det gör så himla ont i röven och benen efter gympasset igår. Men jag får väl stå ut eftersom jag gick dit frivilligt, men igår s sprang jag i 45 minuter och körde sen ben och rumpa pass i 1 timme och 15 minuter. Allt kändes så himla skönt när jag gick hem och kunde njuta av dagen igår men när jag kom hem så fick jag migränskiten. Min dag blev då istället att ligga och sova i soffan och sen försöka ta hand om min dotter som var sjuk.

Hjälp

2014-01-19 >> 13:51:00
Är det någon där ute som känner till ett extrajobb på helgerna?
Om du läser det här och känner någon så be dem kontakta mig på [email protected] ? ;)
Och jag kan jobba med vad som helst på helgerna men orkar inte sitta hemma om dagarna och glo in i väggen?

PYD

2014-01-19 >> 12:48:30
..... PARTYDAY!
 
Det kommer bli toppen om en månad då min bästa vän fyller år. Men än så länge vet jag inte vad jag ska köpa till henne. Sen så känns det som hon redan har allt men förra året så bjöd jag ut henne på bio och drack inne i biosalongen. Trodde aldrig att jag skulle våga göra det men med henne gjorde jag det för filmen blev faktiskt roligare! ^^
 
 
Vill även säga att jag älskar dig bästa vän och saknar att träna ihop med dig, lilla du bor ca 1 timme från mig nu men vi ska ju komma ner till dig och Bella! Som sagt så kommer jag alltid finnas här för dig ^^
 
 
 

Unbelievable :O

2014-01-18 >> 17:44:00
Yes it's! Hon som jag var bästa vän med i somras har hört av sig, hon skrev ett väldigt långt ett sms till mig när jag var på stan men jag visste inte vad jag skulle svara då.. Hon är en tjej som jag litade på till 100% och ringde till varje dag när jag mådde dåligt med dåvarande kille, hon fanns där men en dag när han och jag gick isär så försvann hon också... Hon skrev ett långt sms när jag var utomlands med en killkompis mn jag visste inte vad jag skulle svara på det då heller, eftersom jag var väl beredd att hon skulle hugga mig i ryggen igen! Visst hade vi det roligt när vi jobba ihop och umgicks varje dag, och det saknar jag som bara den men istället kommer det frågor i huvudet som rör till sig, ska man förlåta och ge henne en chans.
Men jag vet inte men jag har väldigt svårt att lita på människor och kommer aldrig mer öppna upp mig inför människor som jag gjorde med vissa i somras, och det ångra jag faktiskt! Och nu ska vi prata om det som var idag istället... Aja men jag svarade på hennes sms till slut, jag skrev att jag förstod henne att det måste ha varit jobbigt och lyssna på en som bara gnäller 24/7, så där kan jag erkänna mitt fel, men sen är ju det att bästa vänner ska ju vara där även om det är jobbigt för personen, vad kallar man annars folk som bara finns där när man har det bra!?

Satans Fall

2014-01-18 >> 16:36:06
Synd om min dotter idag då hon har feber och nu ligger hon i soffan och dricker en massa vatten :/ Har inte gjort så mycket förutom varit på stan och köpt nya kläder till henne och nya skor och köpte presenter till hennes vänner som hon ska fira nästa helg. Usch hoppas hon blir frisk snart!
 
 
Dagens låt: Saltatio Mortis - Satans Fall
 
Dagens mat: Pepparkotlett med ugnstekt vitlökspotatis
 
Dagens produkt: Skor
 
Puss
 
 
 

Crazy In Love

2014-01-17 >> 17:15:16
17 dagar har vi varit tillsammans och allting känns underbart. Vill verkligen bara ha dig och är glad att vi fick kontakten igen. Saknar dig när vi är ifrån varandra..

kärring!

2014-01-17 >> 17:12:11
För några dagar sen jobbade jag ihop med några stycken och en av dem fick jag gallfeber på. Fik höra idag av några vad hon hade sagt om mig och sen får jag veta att jag ska jobba med personen på tisdag. Jag kommer vara normal då det är under arbete. Eftersom jag ogillar henne för hon behandlar folket helt respektlöst och tror att hon är något men mig kommer hon då inte kunna styra..
 
 
 

''Du var så fast vid denna killen att du aldrig skulle tro att någon som han skulle såra dig.''

2014-01-16 >> 16:02:00
kan även säga att det finns tjejer som sårar killar också! Jag är en av dem :]

Tankaner.com

2014-01-16 >> 14:59:16
Tittar på film för jag har inge och göra :D
 
När filmen är slut så ska jag nog sova för kvällen!
 
 
Puss
 
 
 

Upset? You bet I am.

2014-01-15 >> 19:49:00
"Mother remember the night that the dog had her pups in the pantry
Blood on the floor and the fleas in their paws
And you cried 'til the morning..."

Nej, jag mår inte bra. Inget är bra!

2014-01-15 >> 18:47:13
Har ont i bihålorna! Hatar att må såhär, men imorgon är jag ledig från jobbet! SKÖNT!

Bad Boys

2014-01-14 >> 19:26:00
Vet inte vad det är med mig, känns som jag börjar bli sjuk för jag är så trött och hängig, allt har med mina bihålor som värker men tar en alvedon eller två och lite nässpray så orkar jag jobba lite till på jobbet.. Fast idag var jag på personalmöte och jag kan säga er att jag satt där som en Zombie och fattade ingenting! Man kände sig verkligen hjärndöd eller mer korkad, men ja hörde iaf att 2013 så gick företaget + med 20%, lite för eran del men för företaget så är det mycket, att de har köpt in bilar som ska gå till Nyköping och Linköping m.m. Men sen vet jag att jag fick skjuts av Niklas och vi pratade om en person som många stör sig på, vet att några från jobbet som läser min blogg så jag skriver inte ut namnet här!
 
 
Så nu ska jag sova för kvällen, kommer nog vakna runt 3 eller något.. Blir när det blir som sagt.. Men aja god natt och sov gott, bara hoppas att jag drömmer härliga drömmar, gärna lite om min pojkvän!
Älskar dig Junior!
Puss

Ett liv värt att leva

2014-01-14 >> 18:18:31
Min blogg handlar såklart om mig och min familj, det kan förekomma lite om mina åsikter men det får ni bara acceptera att jag är inte som dig. Denna blogg är för min egen skull och kunna blicka framåt och se och bli påmind om smärtan eller helt enkelt glädjen.
Kanske ni tycker som mig eller tycker att läsa något när ni sitter där hemma på rummet och har tråkigt.
Det gör inget för min del men kommenterar ni något som sårar min familj så gör jag som alla andra "anmäler".
Jag kan ta kritik och jag kan även ta en diskussion men vissa ggr är jag för trött för att ta en sådan och då kan det ta några dagar att svara på det. Dem som är nyfikna och ogillar mig skarpt så tackar jag för ni bryr er att läsa min blogg, och kan meddela att jag mår sjukt bra och kommer aldrig mer mår lika dåligt som jag gjorde för några månader sen.
Ta hand om er!
 
 
 

Utanför som vanligt. Mitt fel.

2014-01-13 >> 19:10:00
LÄMNA MIG IFRED!!!!!

Bara man försöker

2014-01-13 >> 18:08:05
Igår fick jag en fråga på ask. Jag trodde aldrig att han skulle höra av sig något mer eftersom han sa till mig att jag fick inte ringa eller smsa och jag har inte gjort det heller. Han skrev eller påstod att jag "ligger runt" när jag har pojkvän!
Och när jag frågade honom hur han kan skriva så när det inte är sant!
Fast då skriver han istället att jag kanske inte gör så mot honom men mot de andra killarna jag har varit tillsammans med... Men jag fattar ändå inte hur man kan skriva sp och påstå en sak som inte är sant och som tur är så vet min pojkvän att det är bara han jag vill ha. De blev inge tjafs eller något mellan oss två utan jag blev mest irriterad på mitt ex som håller på! Det enda jag vill just nu är att få mina pengar så jag slipper honom för resten av mitt liv!
 
 
Jag älskar dig <3
 

Snart så!!

2014-01-12 >> 18:16:00
På tisdag så ska jag på personalmöte på jobbet!! Längtar inte direkt men måste gå för att hålla koll på vad som händer på företaget, hade jag bestämt så hade jag velat stannat hemma och bara njuta av sällskapet hemma!! Så nu ska jag försöka vara positiv!!! :D

Bästa julklappen!

2014-01-12 >> 17:13:30
 
Kan vara så att jag blev världens lyckligaste person på julafton. Fick denna av min storasyster då hon vet om att jag är en Zombiefantast och sparar allt som har med Zombiesar, så nu är den min.
 

Heartbreaker

2014-01-06 >> 20:24:34
Saker jag ser fram emot
*Jag ska börja med gym (igen)
*Jag ska göra en till tatuering iår (om jag får jobba extra)
*Jag ska testa olika maträtter och även börja baka oftare
*Jag ska göra saker tillsammans med min pojkvän (t ex åka på kryssning)
*Jag ska söka andra jobb.
*Jag ska ta vara på tiden att umgås med vänner.
*Starta en ny blogg (vet inte vad den ska heta)
*Till hösten hoppas jag iaf att jag bor ihop med min pojkvän.

...

2014-01-05 >> 11:43:08
Hej, satt nyss och tänkte på en sak, eller flera men det här har jag funderat på väldigt länge.
 
 
För några veckor sen så bröt min "bästa vän" kontakten med mig för hon tyckte det var jobbigt för henne och jag acceptera det för man ska inte gå runt och må dåligt pga en person, blev väl lite besviken för det var henne jag ringde till om jag ville prata av mig och ville berätta roliga saker för, men i samma veva åkte jag utomlands med en killkompis och då får jag ett meddelande av henne att hon vill ha mig tillbaka som bästa vän. För mig var det jobbigt för jag kunde inte svara på meddelandet för jag var utomlands men jag skrev lite kort till henne att jag hör av mig så fortjag kan när jag kommer tillbaka till Sverige (det gjorde jag fast inte på en gång för jag hade det stressigt när jag kom hem, det var julfest på jobbet och förbereda min dotters kalas samma vecka) Det visste hon om såklart så jag ringde henne efter 5 dagar jag hade kommit hem för det hade lugnat ner sig här hemma då.
 
 
Så jag ringde men inge svar men fick istället ett sms att det var hennes brors mobilnr nu och han skulle meddela henne att jag hade ringt men några dagar senare så blocka hon mig på Facebook, jag visste inte vad jag hade gjort henne förutom att jag blev besviken när hon hade lovat mig att komma en helg men var sjuk och nästa dag åker hon iväg till en annan kompis. Så det där var då min "bästa vän" tydligen som kunde slänga iväg mig som hur som helst och sen fått höra att hon har snackat skit bakom min rygg?
 
 
Aja, jag måste skynda mig nu, ska till min syster nu i Uppsala. 
 
 

Peppande text!

2014-01-04 >> 16:13:55
DU lever bara en gång
Älska mer
Tro på dig själv
Njut av dagen
Gör saker du tycker om
Skratta mer
Se dig omkring, njut
Pussas och kramas
Skapa vardags lyx
Ta vara på de sagolika ögonblicken
Drömmar går i uppfyllelse, dröm!
Du är manusskrivare för ditt liv
Våga och vinn
Lev varje dag som om det vore den sista
Häng inte upp dig på små saker
Ha solens strålar i ansiktet
Ge aldrig upp det du brinner för
DU ÄR VÄRD ATT MÅ BRA VARJE DAG!
 
 
Denna text fann jag på intnet och tyckte att jag skulle dela med mig den till er, och jag hoppas att ni läser och tänker mer positivt, fick mig att tänka till och sluta älta på saker :) Så jag hoppas eran dag blir helt underbart!
 
Puss

För att uppdatera läget lite!

2014-01-03 >> 17:21:31
Ja var ska man börja, just nu är jag världens lyckligaste i världen. Eller det känns faktskt helt underbart med allt, även om jag har gått igenom massa saker under 2013 som gjorde att jag tappade blogglusten helt.
 
Har en massa saker att berätta för er. Det kommer jag göra nu men vet inte var jag ska börja. I början av 2013 så var jag tillsammans med en underbar kille men vi gick tyvärr isär för det var för jobbigt efter det träffade jag en annan kille som hette Markus (men det tog slut ganska fort för han tog droger, och jag är så himla starkt emot det så jag gav upp) efter honom träffade jag en annan kille som hette Marcus (det höll i 6 månader för jag orkade inte mer, för mycket svartsjuka och kontrollbehov, det var så jobbigt att jag ville inte var hemma så jag "jobbade" över varje dag och när jag väl var hemma så grät jag i min ensamhet eller gick en "promenad" och pratade med mina syskon som stöttade mig rejält, ska man ens må så under ett förhållande, eller var det normalt att man kände så, jag visste varken ut eller in om det var normalt just då för jag var så kluven och pratade väldigt ofta med andra för att få råd även från en såkallad vän och syskon men till slut stack han härifrån en dag!
 
 
Han var bara borta och tagit sina saker. Förstod inte just då vad som hade hänt men då insåg jag att jag saknade inte honom och hade inga känslor kvar för honom, tänkte för mig själv den dagen att det var nog tur att han stack för hur hade det annars varit om han hade stannat kvar. Han mådde inte själv bra i förhållandet för han grät och satt det mesta på rummet och spelade på sin ipad och gnällde på mig för jag inte sa Tack för han hade diskat eller bäddat sängen. Jag lärde mig en massa saker under den tiden med honom att svartsjuka är inte bra i ett förhållande och kontrollbehov gör bara att man kvävar sig själv och även sin partner, och jag bestämde mig att vara singel ett tag och träffa kompisar/killar, och jag träffade 2 st efter honom och en av dem var mitt ex som jag var tillsammans med i början av året och med min arbetsledare, men det var bara flirt från min och hans sida så det var aldrig några känslor. Men istället så träffade jag exet mer och mer för varje dag och han blev bjuden på min dotters kalas, han köpte present till henne och har umgåtts med henne lika mycket som han umgås med mig.
 
 
 
Efter det här insåg jag att jag börjar faktiskt bli äldre och behöver en stadig pojkvän som finns där för min dotter, och nu undrar ni säkert vem exet är. Han var jag tillsammans med första gången 2010 och sen dess har vi gjort slut 3 ggr för han var för osäker och jag var inte redo, så till slut insåg vi att det är något mellan oss som gör att vi dras till varandra även om vi är ifrån varandra i 1 år så finns kärleken där. Han ville försöka igen men jag var så himla osäker om det skulle funka, och vi pratade och vi sågs mer och mer sen på Nyår så bestämde jag mig att 2014 ska bli vårat år tillsammans. Jag tror/hoppas att han är den rätta mannen i mitt liv som man brukar se på filmer. Just nu älskar jag verkligen honom.
 
Bilden är tagen 31 December 2013
Bilden är tagen 2010
 
 
 
 
 
 
 

Best Thing I Never Had

2014-01-02 >> 18:53:35
Gjorde du något under 2013 som du aldrig gjort förut?
Jobbade på ett tivoli!

Hur har ditt 2013 varit?
Den har varit upp och ned, väldigt mycket ned. För mycket gråt det här året tyvärr.!

Blev du kär i år?
Jag blev kär i några idioter men hittade tillbaka till den riktiga kärleken på Nyår.

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma?
31 December 2013

Vad är din största framgång 2013?
Att jag jobbade och slet som ett djur under sommaren och insåg att jag verkligen älskar att jobba.

Bästa köpet?
Måste nog vara min mobil.

Vad spenderade du mest pengar på?
Saker till min dotter, fast detta år ska det bli ändring.


Gjorde någonting dig riktigt glad?
Det var väl dom nya vännerna som man träffade på under sommaren.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013?
Miley Cyrus-Wrecking Ball, Ylvis-The Fox, Trumpsta! The Monster.

Vem har du umgåtts med mest?
Jag har umgåtts mest med Marcus (exet) vi höll ihop i 6 månader och min föredetta bästa vän.

Har du haft ett förhållande under 2013?
Jag har haft 3 st förhållande under året.

Vart reste du under 2013?
Fuerteventura med min bästa killkompis och med dottern.

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014?
Det är väl kärleken mellan mig och Junior som kommer bli helt perfekt nu. Sen mer vänner.

Vad gjorde du på din födelsedag?
På min födelsedag så var jag i Kristianstad med tivolitfolket, köpte tårtor för 1000:-

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Om jag hade sluppit falska vänner och jobbiga "pojkvänner".

Vem saknade du?
Saknade min pappa under året.

De bästa nya människorna du träffade?
Det måste nog vara Elin Larsson och Mette då vi fick bättre kontakt detta år.

Vad vill du säga till dig själv inför 2014?
Att jag ska njuta av livet och hålla hårt i Junior!