Just Can't Get Enough

2011-05-31 >> 21:53:51
VET NI VAD?! Har jobbat med en tjej som jag tycker väldigt bra om och vi började snacka om husdjur...?! Allt börja med att hon måste avliva sin lilla guldhamster idag för hon har fått cancerknölar...?! Under tiden så börja vi prata om att hon hade marsvin och fråga mig om jag hade några djur... (Tyvärr, om jag fick bestämma så skulle jag bo på landet med 50 hästar och 10 hundar och 5 katter och gärna får och kor, men jag får drömma vidare... Alltså jag svara inte så hihi) Men jag svara att vi har inga husdjur men jag funderar på att skaffa en Tamråtta till Tindra, det är bara det att Tindra vill egentligen ha en kanin men jag tycker det är så vanligt...?


-


Så snacket pågick och sen sa jag att jag vill gärna ha ormar hemma typ majsormar och kungsboa.. Och det är tyvärr ett hinder för Tindra är rädd för ormar... Jag blev förälskad i "Tom" kungsboan på skolan och varje gång vi hade djurvård lektioner så gick jag direkt till honom eller till majsormarna eller mexikansk fågelspindeln.. Tänk er en liten tunn tjej gick hellre och gulla med dem än med kaniner och marsvin.. Tänk er att jag var rädd för ormar och "äckliga" djur förut innan jag börja djurvård men jag blev van och vann över min rädsla, bara för de djuren gjorde inte mig illa och jag gjorde inte dem illa, och min lärare sa att när ett djur biter eller gör motstånd så är det tecken på att jag gör dem illa eller att djuret är rädd för mig för att jag kanske är för framfusig... :( Fan vad jag saknar tiden på gymnasiet och min Tom. Det är en sådan magkänsla att jag vill skaffa mig en orm imorgon, eller på fredag.. Har ni någon favoritdjur...? Vad för någon..?


-

Och vad ska ni göra på Nationaldagen på måndag..? Har ni fest eller struntar ni i det helt..? Tyvärr åker jag på söndag till Värmland och ska vara på en utbildningsdag med Partiet och på måndag firar vi nationaldagen med nära och kära och åker hem till Norrköping under dagen, alltså det blir spel och lekar och måltid sånt som en vanlig svensk gör..? Hoppas ni får en trevlig dag då.. Jag kommer inte kunna blogga något på de två dagar, utan bärbar lika med noll blogginlägg.


-


http://www.youtube.com/watch?v=OrTyD7rjBpw


Hoppas ni inte blir rädda nu för bilden.



'Make You Feel My Love'

2011-05-30 >> 22:33:37
,


Såklart har jag jobbat idag och efter jobbet så stack jag & Tindra + en jobbarkompis och en killkompis ner till Strömmen och gick en promenad... Känner mig så himla pigg och alert att jag vill röra på mig hela tiden... Har även käkat glass med dem och sen gick vi till Folkparen så "barnen" fick leka av sig och där träffar jag på en gammal killkompis som jag inte har träffat på länge... Fråga mig inte hur det kommer sig att jag träffar på alla idag, hihi men roligt var det. Tog tyvärr 3 timmar att vara med dem så till slut gick jag hemåt med Tindra. Hihi fast påväg hem så åker en polisbil förbi mig och vänder i rondellen för att åka tillbaka och jag tänkte "shit, nu kommer de ta mig för att Tindra inte har lyse på sin cykel" sen gör de en U-sväng för att komma på min sida och åker mot mig men de vinkar och har världens största leende mot mig, bara just då blir jag lite paff och blir fundersam om jag såg rätt... Vilken underbar dag... Usch för min mage som inte blir hungrig så jag tvingar i mig lite yoghurt och müsli och banan + energidryck!! Usch usch usch för det... Har nu tvång att lägga mig för jag jobbar imorgon...


Rolling In The Deep

2011-05-29 >> 18:21:18
Vad tycker ni om vädret idag?



Time To Say Goodbye

2011-05-29 >> 12:57:03
Förlåt för dålig bloggvecka men jag har jobbat och sen mått så dåligt efter jobbet :( Men nu ska jag försöka hålla mig pigg och alert!! ;) En dag som denna så ska jag till skogen med Tindra och sen försöka klura ut vad vi ska äta för något idag, men jag får bara upp pannkakor! ;)



Faint

2011-05-24 >> 20:45:40
Just nu funderar jag på att lägga mig för jag är as trött, jobbat 07.00 - 16:45! Grymt bra dag med dom bästa på jobbet...? Vi hann till och med städa på ett ställe till och vi behövde inte bli klara men vi pressa på så vi blev klara... Poppis hos chefen kommer jag bli nu iaf! Jag ska nu bara dricka upp min "goda" saft och sen slänga mig på sängen och snarka.. :( Men jag ska försöka hålla mig vaken tills Junior kommer hit... Som jag tror så kommer jag inte orka det! Tror det är dags för Junior att skaffa dagtids jobb...?


Orkade inte att sminka mig idag :)


Till The World Ends

2011-05-21 >> 20:38:26
Hmm jag har tråkigt..?


Jag kollar runt lite på internet och fastnade lite för skor som jag skulle vilja beställa hem, jag har lovat mig själv att inte shoppa något i onödan så bara vettiga saker! ;) Jag kan säga er att nästa helg så kommer jag bara spender minst 500 kr på alkohol, men jag är faktiskt lättpåverkad så för mig gör det inget, så det där räcker för mig, sen kanske man blir bjuden på alkohol, så det löser sig.. Så ni fattar typ vad jag ska göra nästa helg, eller?! :( Jag måste ävn köpa mer kläder hem för jag ska snart rensa garderoben och det kommer inte finnas något kvar... Nej kläderna är inte för små utan mer att de kläder jag har i garderoben är från när jag gick i 7:an, men jag har svårt att slänga något som påminner från den tiden! Men nya kläder är varmt välkomna in till min garderob, såklart skor med, men tyvärr måste jag nog rensa det med?! Att ha en massa skor som jag inte använder känns onödigt..


Men dessa två får gärna komma hem till mig nu, kan väl få hem dem gratis..? Kanske ska ta fram hundvalpsögonen och fjäska för företaget, eller vad tycker ni..? Jag har tydligen stora ögon som en uggla, men det är ju bra för då ser jag varenda jävel som stirrar.. Jag tycker inte mina ögon är så värst så stora. hihi! Har jag det...? Give me answer! :)


Snygga skor...?

 

Vad tycker ni..?


Run The World

2011-05-21 >> 17:59:01

Svar angående varför jag inte bloggar så mycket längre; (Min mobilsladd vägrar föra över bilder till min dator eller så är det tvärtom att min dator vägrar ta emot bilder som jag försöker föra över!)

 

Hur jag ska lösa det är nog att köpa en ny dator eller sladd?! Haha fast det känns mer logiskt att det är datorn!! Liksom jag kan ladda med sladden när den sitter i väggen, (eller vad det kallas!) ni får helt enkelt stå ut med dåligt bloggande för min del!! Jag försöker lösa problemet så fort det går men lönen kommer inte in förrän nästa vecka så, men pengarna går först till hyran och de andra räkningarna. Det är lite surt men jag får nu låna Juniors dator och blogga lite om varför det inte kommer in några inlägg från mig. :) Men aja sen så är det soligt här så jag vill ta vara på tiden att vara ute! För under dagarna så jobbar jag nu varje dag...? Hmm en rejäl slant får jag nog nästa månad? Hihi! Aja, är hos Junior nu så jag ska väl glo på DH och sen åka hem...! Ska sen lägga mig tidigt för Tindra ska på kalas imorgon igen, kan säga er att det är skit jobbigt och vara social med mammor som är 30+?! Dock vet jag aldrig vad jag ska snacka om med dem för de snackar väl bara om kakor och tårtor och deras jobb... *hoppas ingen tar illa vid sig nu, hope not*

 

 

 

 


I'm into you

2011-05-12 >> 20:35:51
Idag har jag jobbat 7 - 17 och jag kan erkänna att jag är väldigt trött just nu. :) Dock så skulle jag färga håret idag men jag orkar inte för jag är för trött! Vilket betyder att jag får färga håret imorgon eller så får jag tvinga mig själv att göra det, men jag hoppas att jag kan göra det imorgon istället. Ni som har koll på mig på facebook vet att jag ska till Örebro imorgon! ;) Bara för jag saknar mina vänner där så vill jag försöka träffa dem så mycket det går, och jag tycker ni ska göra detsamma...?


Har fastnat för en låt som jag typ spelar sönder här hemma, dock så gillar jag en till låt men vill inte lägga upp den här. Ni får gärna tipsa mig om partylåtar som jag får lägga in på spotify så jag har något att lyssna på när jag ligger på hotellet + förfesten! ;) *ler*



Liquor Store Blues

2011-05-09 >> 19:11:59
Blond igen... Det blev så denna gång?! Kommer kanske färga om håret igen efter sommaren! Hoppas ni tycker om den! :) Men men idag har jag jobbat i 9 ½ timme, jag kan säga er att jag känner mig död! Jag skulle egentligen gymmat med Katta idag men blev inte så för jag jobba över och hon var trött! Så imorgon blir det gymmet! Vi har bestämt oss att vi ska träna 2 ggr i veckan ända till sommaren och efter sommaren blir det 3 ggr i veckan, som sagt så känns det mycket roligare nu att gå till gymmet än förut! ;) Kommer få en snygg kropp till badstranden? Aja vi får väl drömma här! Vi hörs sen för jag ska käka något nu och sen vila! Blir nog en komedi? :)


Kommer inte ha några fler bloggpauser förutom i helgen när jag ska till Örebro. Grymt taggad inför helgen = fest, meka och sola + shopping!!



Nobody Loves Me

2011-05-02 >> 16:53:45
Vi ska nu till apoteket för jag har bihåleinflammation. :( Så jag mår inge bra alls! Måste bli bättre snart för den 13 maj så åker jag till Örebro och festar järnet! :) Såhär såg jag ut i fredags ;)