SO WHAT

2010-04-30 >> 16:09:58
Nu sitter man här och ska snart börja göra ordning mig inför ikväll. Vi ska fira Mimmi som fyller 15 år idag, ungefär vid 5 tiden så ska jag gå hem till dem och vänta på skjutsen ner till en fin restaurang och äta middag med hennes familj. Fast då menar jag hennes pappa, hans tjej, min pojkvän, Mimmi, Lucas och Tindra ska också med, och då kommer jag & Tindra ge henne en present som vi har slagit in idag. Jag blev verkligen nöjd denna gång. Jag brukar annars bli skit tjurig på mig själv att jag inte kan slå in presenter. Ja jag menar verkligen SKIT TJURIG (därför jag tycker det borde vara skit enkelt att slå in presenter) Men denna gång hade jag helt enkelt tur eller så har jag lärt mig, råkar nog vara tur, jag har inte rört inslagspapper sen julafton. Och det är faktiskt sant för annars brukar jag låta personalen slå in dem åt mig. Men nu har jag ingen slavdrivare här hemma som bor under min säng så jag fick göra allting själv. Eftersom jag blev så nöjd så ska jag klappa mig själv på axeln, lilla Annica har varit så duktig.



Och idag fick jag också papper från advokaten så snart är allting klart och jag slipper grubbla vad de håller på med där borta. Såklart gör de bara sitt jobb men ibland tror jag de tar längre tid för de ska få in extra pengar. Jag skrev tror inte att det är så.. Och pengarna jag får ska inte gå till några kläder utan mer till företaget som jag har i skallen. Jag måste försöka ta tag i detta och försöka få ut det så det blir till verklighet. Och jag har lagt ner att starta ridläger för jag insåg att jag kommer aldrig få ledigt. Förlåt till er som har väntat och väntat, såklart så ska jag göra något som min far gjorde, men jag tänker inte berätta här än, och det kommer jag göra senare när jag vet att det går framåt. Så jag inte lurar er en gång till. Det vill jag inte göra och jag vill inte lura mig själv.



Det är väl dags för mig att gå ifrån datorn och klä på mig och fixa ordning håret och sminket, och göra ordning Tindra. Och det är inte det lättaste för hon brukar alltid springa ifrån och ska hela tiden visa något hon har gjort. Som t ex igår när jag försökte klä på henne och sa flera ggr "andra foteeeeeen" och hon tittade bort och pratade om något helt annat och jag fick lite damp och säger ännu en gång "ANDRA FOTTTEEEEEEN!" och då tittar hon ner och säger "jaha", har man barn så ska man ha tålamod fast sitter man där och säger tydligt att det är andra foten och de bara står där och tänker på något annat så kan man bli lite galen. Föräldrar på bloggen kanske har varit i samma sits? Jag antar att jag inte är ensam om detta, men en del vågar inte berätta det för andra för de tror att man är en dålig förälder som inte har tålamod, men det är bara verklighet. Kanske en del av er har tålamod och kan sitta i huk i 15 minuter, eftersom ni har bearbetat igenom det här. Dock så brukar jag ha mina metoder att säga att om hon skyndar sig så får hon komma ut snabbare och ibland får man säga något annat för ibland vill hon inte ut, och det är där jag brukar smälla av när ingenting funkar. Men jag blir inte förbannad att jag skriker fula ord till henne och slår henne det gör jag inte, såklart så höjer jag upp rösten för att hon ska höra att jag är inte glad på henne!




Jag skriver som jag aldrig har skrivit förr, men nu ska jag klä på mig och sen kolla in en handväska som jag är lite sugen på. Jag har en som är väldigt utsliten och vill gärna ha något nytt, och det är inte fel med det.




Adam vet inte alls

2010-04-29 >> 23:19:03
Jag saknar faktiskt Värmland speciellt tiden då min far levde och såklart min brorson. Har min mamma och mina syskon kvar där så jag försöker hälsa på dem så mycket jag kan och när jag har råd helt enkelt. Ibland vill man så gärna flytta tillbaka till huset i Munkfors och bilda en familj och skaffa hästar, men jag tror inte Adam vill flytta ifrån Norrköping när han blir äldre! Ni vet väl hur killar är, flyttar aldrig ifrån sina mammor/pappor!


WHY I WANT TO MOVE THERE:

1. Nära till min familj som finns vid liv!
2. Underbara grannar som hjälper till och så otroligt roliga!
3. Deras Korvmoj "Majas", som jag alltid fick mos och ketchup när man kom in, så himla snälla människor!
4. Såklart en massa hästmänniskor <3




Daddy come home

2010-04-29 >> 14:19:59
Kör med en enkel stil idag, vad tycker ni om klädstilen? ;)


Och ni ska veta att jag är inte som alla andra som går runt i tights och over size tröja utan jag har på mig sånt som är bekvämt!


Identitet iskall

2010-04-28 >> 14:55:00

Vilken härlig dag som börjar med migrän?


heal the world

2010-04-27 >> 17:37:29
Jag ska plugga lite teori nu och sen ringa killen, hinner kanske blogga ikväll när jag är klar med allt här hemma! Hörs sen!

Ikväll/Sexy time

2010-04-26 >> 17:41:45


HISS/DISS MED HANDLEDSVÄRMARE..?

Dagen

2010-04-25 >> 12:45:37

 






















Men den här bilden har jag glömt att lägga upp när jag var hos mamma.. Jag och mamma skulle handla godis inför lördagen och såg detta! Ska jag vara ärlig så köpte mamma det här och vi satt och skämtade om mamma åt minst 100 stycken på en gång så får vi hoppas att inte polisen kommer! Bara för jag sa så åkte en polisbil förbi fast mamma tänkte inte direkt så mycket på det fast jag gjorde det.. Men nu ska jag vänta på att killen ska ringa för vi ska ut och gå en stund med hans familj och sen blir det plugg, blir säkert en bra dag?


Förresten så ska snart min pojkvän mönstra, vill/ska ni mönstra iår..?

Förkrossad

2010-04-23 >> 09:25:27
Hejsan eller godmorgon kan vi också säga, inge tråkig dag idag!


Eller snart för jag ska på möte med Strategerna .. Grejen med dem är att de ska försöka fixa jobb åt mig men först så måste de intervjua mig och att jag får säga vad jag vill jobba med.. Är inte ett dugg nervös utan jag är mer nervös inför tatueringsmässan.. Nej men jag är inte helt säker ännu om jag ska tatuera in texten på ryggen men ändå så vill jag det, jag är bara rädd att det ska bli helt fel! Haha mesen Annica.. Men min kompis Jessica ska iaf tatuera in sin dotters namn på handleden ;) Vi får väl se om jag vågar efter henne eller om jag har råd, vilka dåliga ursäkter jag kommer med.. Men jag kan inte lova er till 100% att jag kommer tatuera mig men lite sugen är jag! Det är riktigt fint med tatueringar för min pojkvän har en stor på armen men en sådan tatuering vill jag inte ha som första! Glömmer verkligen bort tiden när jag sitter vid datorn och jag ser att jag måste klä på min dotter och sen gå till hennes dagis! Kanske inte så jätte bra att komma försent till mötet, eller hur? ;)



Får se om jag hinner blogga något när jag kommer hem, eller det gör jag väl för jag är så snabb?


Jag & Tindra i soffan för bara 5 minuter sen, HIHI! Absolut den fulaste bilden på mig.. ;)
Bara för min dotter är så söt på bilden så lägger jag upp denna, har verkligen en underbar dotter.. Hon vill så gärna ha en blogg men skriva kan hon inte utan prata kan hon göra 24/7 så då blir det bara en massa videoinlägg i hennes blogg!


Ensam

2010-04-22 >> 23:45:14
"House of Yaya" Hört talas om webbutiken förut? De säljer smycken och accessoarer ;) Det ni ser på bilden är halsbandet som jag vann från en tävling från dem, visst är den riktigt fin.. You are a bit jealous? I UNDERSTAND!

Verkligen fin.. Är det någon annan som vill ha en likadan så kan ni köpa den här?


Losing My Insanity

2010-04-22 >> 09:18:20
Åhh det är torsdag idag! Jag ska strax gå i snövädret ner till körskolan och köra en enkel! För sen ska jag till Strategerna och kolla upp lite jobb och sen kolla om det finns någon att snacka med! Tycker det är så trist att bara sitta hemma och söka jobb och bara leta..! Får faktiskt snart panik om jag inte får ett jobb snart. Men jag kanske får ett snart vem vet..? Det känns inte som det just nu iaf..? Tänker nog börja studera men jag vet inte vad jag ska studera som, och det ska inte pågå i flera år för det har jag inge lust med. Men nu måste jag skynda mig ner till körskolan! ;)


Vad ska ni göra idag?


 

Tack älskling för du kom hit igår!

 

Det är verkligen dags för mig att springa ner nu! Det tar ungefär 30 minuter att gå ner för det är många övergångställen jag ska passera!
Skicka tips om jobb i Norrköping som inte ligger ute på internet på [email protected]


ninaruthstrom.blogg.se

2010-04-21 >> 18:31:10
Jag kommer att börja skriva lite om bloggar som jag hittar speciellt dem jag fastnar för. Men denna gång fastnade jag för en mamma & fotograf blogg. Såklart kan ni läsa om Feminism/Jämställdhet/Genus, eller om ni är mer intresserad av Hus och Hem där hon skriver vad hon har införskaffat till hemmet? Kommer nog följa hennes blogg ett tag framöver för jag tycker iaf den är bra. Såklart tittar man inte varje dag för det har man inte tid men ibland slinker jag in och läser om hennes liv, och ni som följer min blogg kan väl gå in på hennes och boka en fotografering? ;)


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

När ni ändå är här så kan ni ge mig lite tips om andra bloggar så jag kan ha något att läsa om på kvällarna, kan vara snällt för det är jobbigt och klicka runt på blogg.se för att hitta något intressant jämt?
Kan inte lova att jag kommer göra det här 1 gång i veckan det beror bara om jag fastnar för någons blogg, och det spelar ingen roll om personen inte har en fin header bara den har intressant text på sin sida!
SÅ GE MIG EN MASSA TIPS NU!?


Solen?

2010-04-20 >> 23:22:13
Hello sweethearts!


Har suttit här och kollat igenom min mejl och ser att klockan börjar bli mycket, dock så måste jag snart lägga mig för imorgon ska jag till körskolan och sen boka uppskrivning + uppkörning. Har jag tur så har jag körkortet innan sommaren, och då kommer vi ha en super glad Annica på bloggen ;) Men det kommer bli plugg varje kväll tills uppskrivning och uppkörning, jag kommer bara blogga när jag har tid fast det gör jag nu med fast jag skriver för jag vill och att ni ska ha något att läsa om dagarna. Även om jag inte bloggar 7 inlägg så är jag verkligen glad att jag har kvar mina läsare, hihi era kommentarer är super gulliga. Lilla jag vet inte ibland vad jag ska svara för det inte ska låta allt för egotrippat, men nu vet ni iaf vad jag tycker ;) Så ni inte tänker "varför svarar inte den där jävla Annica"..


Hihi! Nej men idag var jag på gymmet och tränade i 2 timmar och jag mådde illa hela tiden och till slut var jag tvungen att springa till toan för att kräkas ;) Vilken tur att jag hann för det var sega människor i vägen så jag nästan fick panik, och det var bara att gå hem och duscha av mig svetten och vila.. Men men blir så när man tränar alldeles för snabbt när man har vilat i 3 veckor, jag får helt enkelt skylla mig själv! Men jag har märkt att solen har knappt inte tittat fram idag för det har varit så kallt ute, min jacka värmde inte ett dugg så jag fick sätta på mig en stickad tröja och ha stängd jacka..? ;)




























Vill ha sol imorgon men det verkar bli regn..?

pundare

2010-04-20 >> 15:28:01


my love is your love

2010-04-19 >> 15:19:55


Min favorit på Nelly.Com! 399:-

Bara för jag inte har råd med dom här så jag får väl bara titta på dem, orka vara arbetslös och tråna efter ett par skor man vill ha i sommar. Måste verkligen kämpa på nu för jag börjar bli allt för rastlös.
Nu när jag har blogg så kan ni tipsa mig om arbete som jag kan söka till och berätta att jag är arbetsnarkoman och älskar skor.


Eller så kan ni anställa mig ni som har företag! Mejla mig på [email protected]


HÖR AV ER FÖR JAG VILL FÅ IHOP PENGAR TILL "MINA" SKOR!

step up

2010-04-18 >> 21:35:00

 























Jeans och en t-shirt som jag fick av syrran igår ;)

Main

2010-04-18 >> 18:49:00
...jag kom nyss hem från Värmland(?!)




Charlotte ;)

Hon är min storasyster som betyder jätte mycket för mig :)


Är glad över att vi har en sådan bra kontakt med varandra, det är såhär att vi är inte helsyskon men vi säger det iaf för vi står varandra riktigt nära. Men jag fick iaf träffa henne i fredags och då började hon klä ut sig och jag fick vara fotograf och ta en massa sexiga bilder haha, men det var mest på skoj och sen kollade vi på film fast jag somnade i fotöljen med Tindra. Man var verkligen trött den dagen och sen nästa dag så vaknar jag av att syrran är i rummet och säger "förlåt" för hon märkte att jag vaknade upp. Men sen skulle hon hem på lördag så jag & Tindra fick vara hundvakt åt lilla Larsson som var så busig. Vi har verkligen haft en mysig helg och jag saknar redan dem ;) Känns som jag vill köpa mig ett hus där och flytta dit upp med Adam men det får vi se om han vill det eller inte ;) Har man tur så säger han kanske ja..!


Hmm nu måste jag plugga lite i körkortsboken för jag glömde boken hemma i helgen.. Har ni haft en rolig helg? Kommentera och berätta vad ni har gjort..?
Nästa helg så ska jag bjuda killen på restaurang eftersom vi fira 2 år och 4 månader i fredag fast vi träffades ingenting i helgen..?

Är hemma hos mamma!

2010-04-16 >> 21:25:34
Jag kom hit vid 3 tiden och det vi har gjort är att min syster började klä ut sig och jag fick vara fotograf.. Sen lagade syrran mat till oss och det var verkligen underbart gott. :-Dsen fick tindra en docka som kan gråta men jag försökte med allt men det enda dockan kunde göra var att spy.. Tyvärr kommer jag inte kunna blogga lika mycket eftersom deras bärbara dator sitter alltid mammas gubbe! Men jag åker hem på söndag och då kommer jag kunna blogga som vanligt. Hoppas ni får en toppen bra helg och jag ska fortsätta vara med syster och kolla på talang. Puss & kram

Follow Me

2010-04-15 >> 22:24:48
@ the bed and have migraine


*Såklart så ska man få migrän när man övningskör med körskoleläraren.. Annica har oflyt ganska ofta..*


 

 



see the sun

2010-04-14 >> 23:21:30
Jag kom nyss hem från killen och jag ska springa till duschen och sen läggdags... *gäsp* :(


Har varit hos killen och kollat på efterlyst eftersom min kompis skulle vara med där och jag blev verkligen tårögd.. (!?) såklart kunde jag inte böla hos killen för det skulle bara kännas konstigt, eller mer frågan "varför" skulle jag göra det när jag vet att hon är vid liv..! Så fick jag veta att de har fått tag på en kille och han har erkänt! Så jäkla skönt att veta att han inte är ute på vägarna och kör på fler människor :) Hoppas verkligen att han får sitta lääääänge i fängelset och betala en fet skadestånd till Elin & Jonna! Ni får gärna säga vad ni tycker vad han/de förtjänar? Vi får höras imorgon för klockan börjar bli halv tolv och jag har inte duschat än!


Såhär ser mitt smink ut efter en hel dag. Är verkligen trött och längtar efter sängen, har jag tur så somnar jag kanske på en gång. Eftersom jag sov bara 4-5 timmar förra natten, faktiskt väldigt lite. Good night!


This is my fight

2010-04-14 >> 13:13:07
Det är en toppen dag för mig, UTE OCH KÖRT PÅ HALKBANAN MED DOM BÄSTA!!


Det var verkligen roligt och de som satt i bilen var en toppen stöd eftersom vi kom så bra överens ;) Ska väl vara ärlig att jag var den första i bilen som gjorde snurr och det var så häftigt och kul att jag ville komma dit igen om en vecka, ni som ska göra halkan behöver verkligen inte bli oroliga för är det ett trevligt gäng och gubben bredvid dig är trevlig så kommer det gå kalasbra! Men när jag ändå var där så frågade faktiskt han som bestämde över våran bil om jag ville börja jobba hos dem när jag har fått körkortet eftersom de tyckte jag är en rolig filur och inte rädd att det ska snurra åt helvete..? Förstå vilken härlig känsla att bli erbjuden jobb men först så måste jag klara uppskrivningen och uppkörningen innan jag kan gå dit och söka jobb.. Så måste jag säga att man tjänar en hel del med pengar tydligen att jobba där! Men det struntar jag mest i bara jag får köra runt och se andra köra omkring, måste vara det perfekta jobbet för mig? ;)


Jag just nu! Bara så ni vet så kommer jag inte blogga något efter 21 för jag ska vara hos killen och kolla på efterlyst för min kompis har blivit intervjuad, vad ska ni göra ikväll?


om jag och du

2010-04-13 >> 20:20:45
Tjenare!


Har nyss varit ute och hämtat ett till paket, man vet verkligen inte längre vad som kommer och jag blev paff att det var Eltandborsten för det var inte så länge sen jag vann den, visst är det härligt och vinna en massa saker!?



Kommer gå lägga mig jätte tidigt idag för jag ska upp kl fem imorgon..? När man går upp så tidigt så är det för det är en viktig sak jag ska göra..? Den måste tyvärr göras om jag ska få mitt körkort ;) Nu ska jag vara ärlig så är jag sjukt nervös att jag nästan kräks här hemma! Men alla säger att det är skit kul men jag tror att man blir ändå nervös och när man väl ha gjort det så tycker man att det är sjukt kul! Har ni lust så får ni skriva en massa "lycka till" eller andra saker som gör mig glad (; VORE SNÄLLT...



Så nervös..


Gult är Fult

2010-04-13 >> 09:29:10


JYLLANDSRINGEN 25 april. Jag älskar tävlingsbilar och speciellt när de ska impa på tjejerna med att bränna gummi, men visste ni att Kungens son Carl Philip ska vara där och tävla! Mihih, kanske en idé att åka dit för att se honom eftersom en del tycker han ser bra ut! Fast jag håller mig till killar som inte har något hår på huvudet, it's hot.. ;)

Vår-Romantik. Det syns & hörs att våren är ett tecken på romantik? Såklart vill man ligga ute på gräset och kela med den personen man håller kär! Jag vill bara springa hem till killen och hämta honom för att få känna gräset och såklart vår-pussarna! Jag tror man får något vårrus när man ser solen och känner värmen, älskar verkligen våren fast sommaren kommer alltid etta men nu får våren vara kvar ett tag. Always love spring in the air!



Skriva blogg inlägg. Det är roligt att skriva av sig och sen att man får kommentarer så blir man mer och mer sugen på att blogga varje dag, man får helt enkelt tacka mina läsare som kommenterar för fullt! Dessutom så skulle jag inte blogga alls om jag inte fick "svar" på det jag skrev, så jag hissar mina blogg inlägg!


http://pyttis.blogg.se! Jag älskar verkligen hennes design för smycken och tavlor + t-shirts, det ni kan göra är att köpa något av henne eller kommentera! Finns verkligen något man vill ha när man går igenom hennes blogg!


http://stinalee.se/. Jag har följt hennes blogg sen jag började blogga, can be over one year ago now!? Jag tycker det är bra gjort av henne att fortsätta att blogga när hon har fått barn för jag vet själv att jag hinner knappt aldrig sitta här och blogga vad jag gör, och man får faktiskt ha förståelse att det kanske blir 1-3 inlägg per dag men jag tycker hennes inlägg är helt underbara! Ni som läser hennes blog vet vad jag snackar om!




Starka vindar. You have to agree with me, ser det verkligen ut som jag gillar när när jag går och har fixat till håret och sen efter en stund blåser det till så har jag allt mitt hår i ansiktet och ser ut som trollmor gör i sagorna!?


http://www.nattstad.se/Evaaaah. ugh ugh!? Det blir en diss på henne tyvärr! Hur som helst har jag inte haft något emot henne förut för hon har varit så trevlig mot mig men nu på sista tiden när jag kommenterar eller helt enkelt bara frågar henne så får jag ett drygt svar och kallar mig "lilla du" när jag bara försöker påminna henne att man måste göra halkan innan man får körkortet!? Hatar sen folk som visar sig upp sig på ett sätt genom att ha uppknäppta byxor eller att man nästan visar bröstvårtorna..!? Vore jag hennes mamma så skulle jag inte ens tillåta henne lägga upp såna bilder, det är hemskt att människan är 18 år fast man kan nästan tro att hon har glömt bort det!


R.I.P. Finns en bra förklaring varför jag dissar just dem orden men det är såhär att alla har någon gång mist någon som har betytt verkligen mycket!? Jag menar att när man går på en begravning och gråter ut så kan man iaf ha årsdagar just de dagen de gick bort för att minnas personen, men tydligen tycker en del att det räcker med att gråta och sörja 1 gång och sen om det har gått ett år så är det bara 365 dagar sen de såg människan! Har man mist någon och gråtit på begravning så tycker jag man kan ha årsdagar och sörja för personen och besöka gravplatsen eller tända ljus hemma, och jag tror att ni skulle tycka det vore trevligt att någon gjorde så för er! Glöm inte bort era vänner/släktingar bara för det har gått 1 år sen så betyder personen lika mycket, gör det ni ska göra för att minnas personen!?

way

2010-04-12 >> 19:39:53
ÅHH JAG VILL HA SOMMAR NU, SER VERKLIGEN FRAM EMOT MIDSOMMAR & MIN FÖDELSEDAG!?





Jag & älsklingen på midsommar 2008, snyggingen min!







Jag älskar verkligen dig över hela mitt hjärta!



Man måste bjuda på sig själv!





Är det verkligen jag? Måste ha glömt spegeln någonstans!

Recipe For Love

2010-04-12 >> 14:00:53
Har ni sett något vackrare t-shirt..? 179:- kostar den och finns att köpa här Shirtstore.se




DNB

2010-04-11 >> 22:56:30
Nu måste jag vara ärlig mot er och mot mig själv, och jag skiter i vad ni tycker men jag kan inte bara låta bli och ogilla "nattlinnet"! Om ni har märkt så säljer Nelly.com den här "fina" t-shirten fast jag tycker det mer liknar ett nattlinne som man kan ha på sig vid frukostbordet och spilla lite marmelad på den, it should not be called a t-shirt! ;)


Såhär ser "nattlinnet" ut ↑


Jag ber dig - förlåt mig

2010-04-10 >> 22:57:13

Älsklingen min

Jag påväg till Elmia!

Älsklingen som övningskör..?

Du & jag förevigt älskling ;) 2 år & 4 månader snart..


Losing You

2010-04-10 >> 17:50:58
Jag har verkligen märkt att mina pengar har försvunnit väldigt mycket från mitt konto och svaret är att det går till körkortet..! Kommer bli pank när jag har fått körkort att jag inte ens kommer ha råd med bil eller bensin/diesel..




RÖSTA PÅ MIG, FÖR JAG VILL BLI VECKANS BLOGG!

Dance Dance

2010-04-10 >> 13:49:31
Sömntutor ♥


Vad som har hänt är att jag hade en sådan migrän igår att jag inte orkade blogga alls och jag hoppas ni förstår mig? Har även vunnit en riktig bra grej hos Steffi och nu väntar jag bara på att den ska komma fram så jag kan använda den, eftersom ingen vet vad jag snackar om så är det faktiskt en Oral-B (eltandborste).. Men det ska bli intressant om mina tänder blir bättre för jag har sådan otur med mina visdomständer! ;)




Kom faktiskt hem för en timme sen från killen, träffade hans familj såklart och vi övningskörde ut till Maxi och sen fick jag äta mat hos dem och jag somnade på soffan. Men det var bara för jag var så trött och hade sådan migrän-anfall! Skönt att den är borta nu så jag kan tänka igen.. Har faktiskt migrän ganska ofta men medicinen för det är så jäkla dyrt.. Men vore bra ändå så jag slipper ha sånt här 1 gång per vecka, om det nu funkar på mig alltså medicinen. Men nu ska jag ringa killen och fråga om han är klar så vi kan gå och hämta ut mitt paket.. Vet faktiskt inte vad det är för något..(!?)


HA EN BRA DAG!


Jag ser ut såhär idag, man ser faktiskt att jag mår mycket bättre idag? ;) Men sånt gillas!


Allt Jag Vill

2010-04-08 >> 16:03:26
Sommaren känns verkligen nära nu (Älsklingen kom hit och vi gick på en promenad och köpte glass..) tyvärr så var jag inte på toppen humör för jag tyckte det blev så varmt och gick långt på kort stund. Men älsklingen tyckte jag skulle få röra på mig så jag inte sitter för mycket vid bloggen.


Han tycker faktiskt att jag sitter allt för ofta vid bloggen. Så jag måste väl erkänna att jag sitter väl ganska ofta för jag tycker om att läsa andras bloggar och såklart skriva i min blogg, har tyvärr inte alltid tid att skriva ett inlägg för ena stunden så måste jag vara med Tindra eller så har jag ingenting att skriva om! ;) Haha. Vilket vore bra att ha något att skriva om för hur kul är det att skriva exakt samma sak i bloggen varje dag (!?) För det skulle bara bli allt för tråkig blogg och sen skulle jag väl börja tröttna på att skriva samma saker, har iaf en poäng där.. Men nu ska jag väl fortsätta här hemma med att försöka fixa datorn för den hackar hela tiden, men om det finns någon datanörd där ute som kan hjälpa mig med problemet så hör av er på [email protected]! ;)


Bara 6 dagar kvar till halkan, råkar tyvärr vara nervös! Eller jävligt nervös ;)

My Drinkin Problem

2010-04-07 >> 18:45:42
Vad ska ni göra ikväll..?




Själv så ska jag sitta och läsa i riskettan B boken..! Känns som jag blir tvungen att läsa klart den idag för på fredag så ska jag till körskolan på morgonen och lyssna i 3 timmar om alkohol och droger, så jag vill inte vara den enda som inte har läst den. Eller hur..? Till och med min pojkvän har läst den och lyssnat på dem i ca 3 timmar så jag får väl göra samma sak ;)

Baby Take Me Back

2010-04-06 >> 18:18:33
ÅHH JAG ÄR SÅ MÄTT!! Ni ska bara veta att pizza är verkligen gott..?!


Har faktiskt inte ätit det på ett tag så det var faktiskt skönt och bara hämta och sen gå hem och äta det till en bra film, och nu ska jag faktiskt plocka lite här hemma och kolla igenom hur mycket jag får tillbaka av skatten! JOBBIGT!! Måste fixa det här innan Maj fast nästa vecka får jag faktiskt hjälp av min mamma, vi (jag & tindra) ska till Värmland och hälsa på min mamma och kanske träffa syrran om hon har tid!


Jag just nu, i min säng och latar mig ;) Har faktiskt rätt till det..


Such a backstabin biotch

2010-04-06 >> 12:48:31
NU SITTER MAN HÄR OCH LYSSNAR PÅ MUSIK! Det är snart dags för mig att dra ner på stan och träffa min handläggare för första gången.. ;)

*haha*


Skruva opp radion

2010-04-05 >> 19:14:58
Hejsan, eller god kväll kanske man kan skriva..?

Är mycket bättre nu än förut.. Behövde bara mat i magen så gick det över.. Eller det är lite kvar men lite sömn så är jag helt normal igen..



MEN, jag fick nyss ett mail av byalexandra att jag hade vunnit tvålsetet.. *Happy* Vilken överraskning på en Måndag, inte trodde jag att jag skulle få den vinsten direkt.. Hur som helst så kommer jag antagligen få den i veckan och då kommer jag hålla på att göra ordning tvål här hemma fast jag har en fråga skulle ni vilja köpa tvål av mig då eller ska jag ha en tävling? Eftersom jag är arbetslös så är jag mer sugen på att sälja för en billig summa, blir kanske också en tävling beror på hur duktig jag är. Ni ska bara veta att det är första gången för mig som jag kommer göra detta, men jag skulle få en instruktionsbok så det borde bli lätt för mig..? Dock borde jag kanske få extra hjälp av min lilla flicka eller av min pojkvän för gör jag något nytt så kan det gå åt *pip*, nej nu ska jag inte vara sån.. (!?) Eftersom jag ska vara den positiva fröken den här veckan.. ;)


Men imorgon så ska jag till arbetsförmedlingen och träffa min handläggare för första gången på 6 månader! Vilken bra service de har där borta! Har gått hos dem över 1 år och har haft 3 olika handläggare men har bara träffat 1 av dem och hon var absolut den bästa jag har haft, eftersom vi sågs 1 gång i månaden och hon gav fram olika tips om jobb och praktikplats men hon var tvungen att börja jobba i Linköping! MEN VI FÅR HOPPAS ATT HON JAG HAR NU SKA BÖRJA GÖRA LITE NYTTA!!


.. När som helst så ska jag se på film och ligga i sängen och dricka lite juice och äta nötter, såklart chilinötter! Sjukt gott är det och jag är beroende av det.. (Först av allt så ligger gott & blandat allra först..)


Men nu ska jag och Tindra lägga oss i sängen och gosa till en komedi film.. Är som sagt mycket bättre men jag har sådan otur ibland att det kan komma tillbaka, men det vill jag inte så jag ligger hellre ikväll och vilar mig :(


 

Hur har eran dag varit idag? ;)


preview

2010-04-05 >> 14:35:49
Har precis legat i soffan och kollat på tv! ;) Varför jag har gjort det är för jag mår inge bra alls idag, nu är jag inte direkt döende men jag börjar få huvudvärk och känner mig helt slö, härligt och vara sjuk på en måndag? Jag ska väl snart fixa ordning lite mat och sen lägga mig i sängen och kolla på film ;)


Hihi, såklart sitter min dotter bara i pyjamas för hon vägrar gå ut nu för det har snöat inatt ;)


I Wanna Be The One

2010-04-04 >> 20:30:08

Idag har jag varit på Elmia med Adam, Mimmi och deras pappa, vilket var verkligen kul fast mindre kul när man har slarvat bort 300-400 spänn där! Eftersom jag inte vet hur och när jag gjorde det så kunde vi inte åka tillbaka och kolla var ;( Fast nästa gång jag ska dit så tar jag bara ut 100 kr och sen använder jag kortet istället :) Vet nu att man inte ska gå runt med så mycket pengar i plånboken, livet är helt underbart ibland eller hur? Nej men jag var verkligen nedstämd när jag insåg att pengarna inte alls låg i plånboken, jag får skylla på mig att jag är så jäkla korkad! Men när jag kom hem så la jag mig i badet och försökte glömma allt som hade hänt idag iaf det negativa, har väl gått sådär men jag mår mycket bättre nu, annars så åkte vi i en simulator(stavning?) i en formel 1 bil, måste säga att Mimmi skrek värst av oss 3.. "Jag mår illa, jag mår illa, det luktar bajs här" Hihi..! Brukar ni vara på Elmia? Och varför åker ni dit, hur ofta gör ni det?


Tik Tok

2010-04-03 >> 11:58:39

Ni har säkert redan hört Ke$ha? Eller kanske inte? :)
Gulliga jag hade iaf inte hört en enda låt av henne förrän nu när jag satt och kolla igenom youtube!
Bara för jag aldrig lyssnar på radio eller tittar på MTV.. Ja jag har inte ens den kanalen så det är lite svårt att titta på den då! Kommer inte ens skaffa det heller för jag känner ingen behov av det?
Såklart så missar jag en del nya låtar men vad gör det, jag hittar dem iaf på youtube senare i livet ;)

 

Men nu sitter jag och väntar på Mimmi för vi ska gå hem till hennes farmor och äta påskmiddag.. Hihi..!
Den här dagen kommer sluta med att jag rullar därifrån, men det gör ingenting för jag har hört att fettet gör kvinnan vackrare ;)
Har nog sovit väldigt lite för jag känner mig redan trött? Men det går nog över när man har fått frisk luft ;)


More

2010-04-02 >> 18:16:06
God kväll! ;)


Jag lagar mat här hemma..! Skönt att få i sig lite mat och sen blir det att ligga i badkaret och lyssna på skön musik, har faktiskt huvudvärk fast det verkar bli migrän nu för jag blir mer och mer illamående! Men lite avslappning så går det kanske över! Dock så tror inte jag på det men jag måste tänka positivt, då kanske det blir som man vill! Killen min är hos sin pappa så den här kvällen kommer jag bara spendera med Tindra! Jättemysigt! Men vi ska bara kolla på film och ta det lugnt för jag orkar ingenting, så får hon pyssla om mig för det brukar hon göra när jag mår dåligt ;)


Har glömt att jag fick Glad Påsk kort av min mamma, hade helt glömt bort det att skriva om det. Dock så har jag inte skickat något till henne för jag är inte sådan person som skickar kort! Iallafall så låg det 300 kr i kuveret, som jag kommer spara till resan utomlands, en bra idé tycker jag! Så nu ska jag väl ta ut maten som är i ugnen, jag har gjort kyckling och potatisklyftor och en god sås fast den gjorde jag på spisen! Nu låter min mage så det är väl tecken på att jag är hungrig ;) So long sweethearts!


Vilka ha fått Glad påsk vykort? Har ni fått något annat så berätta.


breaking the silence

2010-04-02 >> 11:54:47

i NEEDED YOU

2010-04-01 >> 16:15:08

Vad är detta för något, jag vet verkligen inte vad Kalle Anka är för något..? ;)