Metallica - Hardwired

2016-08-31 >> 22:50:57
 
 
Har nu på kvällen lyssnat på musik och fastnade såklart för Metallica. Varit min favoritgrupp sen jag var 14 år. Idag hade jag hoppats på träffa T men han är upptagen med något så får hoppas att jag får träffa honom imorgon. Puss!

Favoriter från Mio.se

2016-08-31 >> 22:46:27
mio.se
 
Hur snyggt är inte allt detta från mio.se? Jag vill ha allt! Ja vill ha ett helt hus, som är tomt som jag kan få inreda hur jag vill. Drömmar är ju till för att uppfylla så vi får väl se i framtiden. Puss!
 

Ny skjorta

2016-08-31 >> 21:47:45
 
Heeej! Dagen har varit helt underbar eftersom jobbet gick smidigt och jag fick även jobba med en kollega som vet vad han gör. Jag köpte mig en ny skjorta för någon dag sen och har inte hunnit prova den förrän nu. Vill ni veta var jag köpte den så är svaret New Yorker, och jag köper det mesta mina kläder där. Jag fick även hem ett paket idag från Nelly. Det får ni veta en annan gång vad som låg där i. Puss!
 

McDonalds

2016-08-29 >> 21:51:00
 
Hejsan! Idag lunchade jag med Jossan och hennes pojkvän Rikardo. Både jag och han köpte likadant och Jossan som "bantar" köpte något litet för hon var inte hungrig, men gott var det!

Nu ska jag sova för imorgon är det jobb, puss!
 

Vad jag pratar om när jag pratar om fotboll

2016-08-28 >> 08:17:00
 
Godmorgon! För några veckor sedan så fick jag hem denna bok och jag har inte haft tiden att läsa den direkt, Vad jag pratar om när jag pratar om fotboll, som Olof Lundh har skrivit. Jag tänkte dyka ner i den idag och bara koppla av eftersm vädret suger! Senare idag ska jag veckohandla som vanligt och efter det vet jag inte vad jag ska göra. Puss!
 

27 Augusti 2016

2016-08-27 >> 23:11:00
 
 
 
Jag har gjort massa saker idag som att baka en jordgubbscheesecake! Jag fixade även middag till oss och det blev såklart köttfärsfyllda paprikor. Jag tog även ett glas vin till maten för jag tyckte att jag förtjänade det, fixade lite med tvätten efter allt stök i köket. På kvällen kom även T till mig och vi kollade på film och myste lite. Jag kommer tyvärr inte nämna hans namn på min blogg pga nyfikna personer som följer min blogg! En perfekt dag även om han var tvungen att åka hem tidigt för han ska jobba imorgon, helt klart en underbar dag. Puss!
 
 
 
 

Saturday morning

2016-08-27 >> 10:03:29
 
Good morning! Idag startade jag dagen med en smoothie. Alltid ett säkert kort. Jag brukar ha i lite vad jag känner för och idag blev det frysta hallon, vanilj yoghurt och mjölk. Mumsig! Dagen kommer bjuda på träning, baka, lite bokläsning och tvätta kläder. Puss!
 

Nytt påväg hem till mig

2016-08-26 >> 17:50:28
nelly
 
 
Jag beställde lite nytt hem från Nellys rea. De ni ser här över och en sportbh till Tindra. Det blir en haul på det senare när det kommer hem. Puss!
 
 
 

Pappa 76 år

2016-08-24 >> 00:06:51
Hejsan fina ni! Idag bloggar jag ganska sent pga att de senaste nätterna så har jag haft drömmar som får mig att bli den lyckligaste tjejen på jorden men när jag vaknar och inser att allting var en dröm så blir jag ledsen och tänker varför kommer dessa drömmar just nu. Jag tror som sagt ett liv efter döden och på den senaste tiden har jag hört knackningar och jag har även sett svart skepnad i mitt rum och jag försöker vara positiv att det är säkert min pappa som är på besök.
 
 
 
 
 
När jag drömde för några nätter sedan så gick jag in i ett hus och där längst bort i korridoren står någon och ler och tar ut sina armar för att ge mig en kram och jag ser inte vem människan är förrän jag har kommit fram och ser att det är han, min pappa.
 
Sen när jag vaknar upp så känner jag mig så ensam i sängen även om Leah sover bredvid mig så känns det tomt och tyst och ensamt. Så 7 år har jag levt utan honom och det känns även idag som det vore igår, när dom ringer 09:05 och säger "hej är det annica? din pappa har precis somnat in och vi beklagar sorgen", jag minns att jag står i vardagsrummet och tittar ut genom fönstret och får inte ut något ljud utan lägger bara på och berättade för min dåvarande pojkvän som låg i sängen och han såg att jag hamnade i chock och just då kände jag hur livsglädjen bara försvann.
 
Istället för att sörja så började processen om pappas arv och hur mycket alla skulle få. Men jag brydde mig inte ett skit om pengarna utan jag satt på dessa möten i Örebro med mina syskon som tjafsade om pengarna och pappas tjej tjafsar också om det och jag satt där och blev så ledsen hur man kunde tjafsa om sånt när en människa har försvunnit från våra liv och jag vet att man måste prata om detta när någon går bort men just då kändes det inte ens rätt att sitta där och höra allt de sa, men just nu hade jag velat säga ifrån på vissa saker som är tyvärr lite försent just nu!
 
Iår skulle han blivit 76 år gammal. Jag saknar honom än idag även om det var 7 år sedan han lämnade mig men jag är inte ledsen på samma sätt om då utan det är bara jobbigt just nu när jag drömmer om honom och drömmen känns så verkligt.
 
Tack till er som läser detta och tack till mina vänner som stöttar mig när jag faller. Tack pappa för jag fick lära känna dig i 22 år och att du kämpade emot cancern även om den vann över dig så slipper du iaf smärtan! Puss!
 
 
 

Fina Söderköping

2016-08-22 >> 17:14:00
 
 
Goddag! Idag efter jobbet så drog jag och Tindra till Söderköping och köpte oss glass på Smultronstället. Söderköping är verkligen så himla fint på sommaren! Älskar verkligen att åka hit och bara traska runt.
 
Ikväll kommer jag få besök av en killkompis T. Hoppas verkligen att jag är tillräckligt pigg då. Puss!
 
 

Piraterna på scenen

2016-08-21 >> 10:47:47
 
Hejsan! För igår var vi nere stan och kollade in marknaden, tivolit och även i Vasaparken. Hade glömt bort att lägga upp denna bild på min blogg igår men en dag försent gör inget! Piraterna sjöng en massa låtar som fick igång barnen så Leah stod och dansa lite roligt runt omkring barnvagnen! Dom är grym och får faktiskt 5/5 av mig. xo
 

YG - Why You Always Hatin? ft. Drake, Kamaiyah

2016-08-20 >> 19:02:44
 
Nu har jag äntligen kommit hem från marknaden och tivolit men det var verkligen inte som förr i tiden utan jag pratade lite snabbt med Marius och frågade honom var alla andra var men han berättade att de andra har slutat eller så jobbade de uppe i Sundsvall. Hope u like the music! xo
 

Min nya kalender

2016-08-19 >> 19:36:12
 
Hejsan! Nu sitter jag vid datorn och planerar in massa saker i min kalender som t ex sjukhusbesök, möten och jobbtider. Därför måste jag ha en kalender för jag märkte att de blev för mycket att hålla reda på för jag skrev lappar och la dem överallt på skrivbordet och det funkade inte längre för Leah ritade på dem. Har planerat till imorgon att vi ska på augustifesten och ska även köpa jacka till mig själv och barnen ska även få något! x
 

Blåbär med yoghurt

2016-08-18 >> 05:30:00
 
Godmorgon fellas! Hur gott är det inte med blåbär och yoghurt? Sååå gott och enkelt! Me gusta! Hoppas ni får en fin dag. Puss!
 

Stripe me up

2016-08-17 >> 21:58:32
 
Blus/New Yorker. Byxor/New Yorker. Glasögon/Synsam
 

Lunch på tivolit

2016-08-16 >> 19:23:06
 
Hello finisar! Hoppas att allt är bra med er. Med mig är det bara bra. Jag var inne på stan och lunchade med Robban, Jossan och Nathalie. Jag köpte mat på Sibylla för jag var så hungrig och sedan ville jag sitta där tivolit var och se vilka man känner igen. Innan vi gick hemåt så käkade vi även glass på Halvars och Robban sa något roligt så när jag höll på att käka glassen så fick jag skrattanfall så glassen sprutade åt alla håll, fast glassen var mums! Snart så ska jag fixa käka till barnen och sedan blir det läggdags för den minsta och för min del blir det film. Puss!
 

Vi borde ta två steg tillbaks

2016-08-15 >> 18:51:28
 
Vit klänning/ H&M
 
Goddag! Idag är det en fixardag. Tvätt, rensning och sedan var jag på stan igen. Imorgon börjar jag jobba igen och det ska bli så skönt. Idag när jag var på stan så köpte jag mig en ny kalender (får panik om jag inte kan planera mina dagar! Min kalender har varit i min mobiltelefon men det blir för mycket jobb och lägga in allt i den). Hadé, puss!
 

Nytt från The Body Shop

2016-08-15 >> 08:35:00
 
 
Godmorgon! Igår var jag på stan och köpte med mig body butter och skrubb från The Body Shop. Där finns det massor att välja på så när man är inne i affären så står man och kollar länge på allt och vill ta med sig allt hem (en av mina favoritbutiker).

En skrubb med doften Wild Argan Oil. Doftar så gott och är toppen nu till sommaren/hösten!
 
Och till sist en Body Butter med Wild Argan Oil. Doftar underbart och fräscht. Mums! Hej då torra ben.
 
Jag älskar The Body Shop! Puss.
 

Fin överraskning

2016-08-13 >> 17:38:17
 
Dessa superfina örhängen från Glitter fick jag av "okänd person" för när jag kom hem idag så hängde det en liten påse på handtaget och i påsen så låg dessa örhängen i. Hur gulligt är inte det? Älskar att få presenter. Bästa. Tack finis!!
 

Vilken toppen dag

2016-08-13 >> 12:32:00
 
Hejsan! Jag lever haha. Har varit i Motala sen igår hos min bästa vän Mette och hennes dotter Isabella. Smörgåstårta, vin och filmkväll. Vi såg på den nya Djungelboken, vi åt och drack gott hela natten, skrattade och pratade om gamla minnen när Mette bodde i Norrköping. Men det här ska vi göra fler ggr och jag hoppas verkligen att hon flyttar närmare så vi kan börja umgås lite oftare. Puss!
 
 
 

Kolmården so far

2016-08-11 >> 16:42:00
 
 
 
Hejsan! Idag vaknade jag runt åtta tiden och försökte väcka den äldsta flickan men hon sa hela tiden "5 minuter". Hon klev upp 30 minuter senare och då hade vi redan ätit frukost och borstat tänderna. Vi åkte till Kolmården så vi kom hit vid 12 och har tittat på björnar, lodjur, tigrar, elefanter m.m och tittade även på delfinshowen som Leah älskade.
 
Hoppas ni har en underbar dag. Puss!!
 
 

Kräftskiva i Sverige

2016-08-10 >> 13:02:11
Kräftskiva
 
 
Nu är den här!!! En av mina favorit "högtider"- Kräftskiva. För även om jag inte äter kräftor så tycker jag om doften. Vi brukar alltid grilla, spela kubb, lekar och bara ha det kul. Ingen ångest över presenter, julklappar osv. Bara en rolig kväll och iår håller vi tummarna för att slippa regnet. (även om jag älskar regn så vill man iaf vara torr).
 
För ett år sedan så firade vi inget för jag hade så mycket stress i mitt liv då. Alla jag tyckte om knuffade jag bort för jag litade inte på någon, svårt att hitta på något med barnen då för jag hade ögonen på mig pga människor som hittade på en massa historier om mig. Det var då och iår har jag börjat lita på människor igen och jag vågar mer. Plötsligt så vill jag se mer av världen och träffa nya människor, några på gården brukar komma förbi när man är ute och gör något så får se hur många som hänger på denna gång. Nog om det här så imorgon blir det inge Liseberg för oss utan det blir Kolmården istället, men Liseberg finns även till nästa år.
 
 
Nu ska vi ut och plocka lite blommor och inhandla lite gott till ikväll. Puss!
 

We Don't Talk Anymore

2016-08-09 >> 08:28:00
 
Godmorgon! Här kommer det en musikvideo som jag kollade på imorse och direkt tänkte jag på en viss person, fast även om personen och jag inte har kontakt längre så finns personen kvar i mina drömmar. Puss!
 

Nya glasögon

2016-08-08 >> 22:28:00
 
 Hejsan! Idag bestämde jag mig att ha på mig glasögonen en hel dag för att låta mina ögon vila ifrån linserna. Jag och barnen gick ner till stan för att boka tid på Synsam för Tindras del då hon har börjat få ont i huvudet när hon läser. Jag köpte mig även en klänning från H&M för jag ville ha en stickad klänning men hittade ingen som var fin direkt. Fin och enkel till torsdag. Nu ska jag gå och lägga mig för jag är sjukt trött. puss!
 

Nya naglar - Inspiration

2016-08-07 >> 22:28:00
  
 
 
Imorgon ska jag kolla hur mycket det kostar att fixa naglarna här i Norrköping. Jag vill ha några som sticker ut lite eftersom jag inte vill ha något enkelt och enfärgade. Jag har inte direkt bestämt ännu men vi får se om det blir något eller om jag väntar ett tag till. Puss godnatt!
 
 

Waynes coffee i Norrköping

2016-08-06 >> 17:49:58
 
 
Goddag! Idag var det tråkigt väder så vi gick på pokémon jakt och det slutade med att vi tog en fika på favoritstället. Jag tog en kladdkaka med grädde (så himla god) medans Tindra tod blåbärscheesecake. Toppencafé e va de é! Puss
 
 

Mera inredning

2016-08-05 >> 21:20:00
 
 
 
 
Hello! Idag var vi iväg till Rusta för Tindra ville kolla in en spegel som hon har önskat sig till sitt nya rum. Först var vi där och jag fick med mig ny bordslampa och lite annat till hemmet. Jag ville köpa mer saker men väntar tills vi har renoverat klart (i våran lägenhet eftersom Tindra ska få mitt rum). Hur söta var i dessa ljus med tofs?
 
 

Inredningsfavoriter under sommaren

2016-08-04 >> 09:16:00
Inredningsfavoriter
 
 
Godmorgon på er! Nu har jag suttit och knopat ihop ett litet inredningscollage. Jag har fallit för för kombinationen svart/rosa/lila/ljusblått/grönt. Känns fräscht och somrigt! Om ni klickar på bilden ser ni vart allt kommer ifrån. Puss!

Suicide Squad

2016-08-03 >> 18:50:35
 
 
 
Hej fina ni! Idag kommer filmen Suicide Squad ut på SF-bio. Så mycket action, samtidigt kan man fnissa till lite när man ser på trailern. Ena sekunden så blir väldigt intressant, andra sekunden så kan man undra om det är en komedi eftersom de får ur sig lite fräcka repliker. 5/5. Bästa filmen som har gjorts. Här länkar jag SFs bio samt en trailer. Puss!
 
 
 
 

Waynes coffee

2016-08-02 >> 15:59:07
 
 
Hello! Idag skulle vi fika på ett annat ställe men det kom lite regn så vi gick till Waynes istället. Vi åt focaccia och delade på daimtårta och blåbärscheesecake. Allt var så gott att när vi var klara så hade jag sjukt ont i magen (Tindras kompis och Tindra gick sedan iväg och träffade en killkompis). Rekommenderas verkligen till alla som besöker Norrköping att sätta sig där inne och njuta av lugnet. Puss!
 
 

Nya produkter

2016-08-01 >> 15:31:54
 
Hejhej! Idag köpte jag schampoo och balsam och jag brukar alltid köpa Wella eller barnängen men denna gång så ville jag testa Head & shoulders eftersom min frisör sa det förra gången att jag skulle köpa denna. Jag ska även boka klipptid den här månaden för mitt hår har vuxit som bara den nu och det skulle vara skönt och klippa lite. Nöjd tjej! Puss