Döskallefesten

2015-09-29 >> 16:07:22
 
Hejsan! Idag satt jag och tänkte på hur min halloween kommer se ut här hemma och vad vi ska göra. Främst så ska båda barnen bli utklädda och knacka dörr för att säga "bus eller godis". Efter det så ska vi ha en spöklig middag här hemma med några vänner. Puss
 

Affärs goals

2015-09-28 >> 23:07:57
 
 
Hejhej idag så veckohandlade vi mat så det räcker för hela veckan. Därifrån fick vi med oss en massa kött och andra gottigheter. Skulle vilja köpa allt därifrån men var ska man ha det hemma. Tyvärr bloggade jag inget igår för jag hade fullt upp med barnen och lägenheten!
 

Tindra och Leah

2015-09-26 >> 21:31:00
 
Här en bild på mina två underbara barn som jag älskar över allt annat.
 
Idag var det höstmarknad i Skarphagen så vi gick dit och kollade läget. Vi hittade tyvärr ingenting men det var roligt att gå och träffa människor. Puss!
 

Fest!

2015-09-26 >> 12:31:00


Kollage: Fest!
 
1. Vit klänning | 2. Vita klackar | 3. Svarta klackar | 4. Vit dress | 5. Svart klänning
 
Sponsrat inlägg



Annica i soffan

2015-09-25 >> 23:52:00
 
 
Hej hej! Idag är det fredag och det betyder att jag fick min Kalle Anka tidning. Har även köpt smörgåsrån till Leah och glass till mig och Tindra. wihoo fast var inte så sugen på glass nu på kvällen men det finns en dag imorgon! (blir nog glassugen)
 
Sedan skulle M komma till mig idag men han var för trött (och nej jag blev inte sur för jag var själv väldigt trött) finns andra dagar. Supersynd bara för jag ville se zombiefilmer med honom. Vi får ta det imorgon kanske, om han inte ska till sina vänner.
 
Nu ska jag sova för imorgon händer det en massa saker. Puss!
 

Torsdag

2015-09-24 >> 22:12:26
 
 
 
 
Tycker om dig. xoxo

Fotbollsskor

2015-09-23 >> 23:12:10
 
Hej höst och hej fotbollsskor! Äntligen hittade vi ett par som passade henne perfekt. Kommer bli roligt och se henne i dessa när hon börjar med fotbollen nästa vecka.
 
Städat idag som vanligt, pratat med mamma som kommer nästa vecka. Är så taggad att hon ska komma för vi ska göra en massa saker när hon kommer. Bästa mamma kommer ha med sig något som hon inte ville säga i telen. Nog om det.
 
 
Nu ikväll kollade jag på PH, blev ganska ledsen för Hermansson skickades hem (ehh fast Johhny är ju kvar så det gör inget). Adrian kan gärna få åka hem nästa gång! Nu ska jag sova för imorgon ska jag ut på en långpromenad med Leah eftersom Tindra kommer vara borta nästan hela dagen pga skolan. Puss
 

Green nails

2015-09-22 >> 21:29:12
 
Jag och Leah har varit hemma idag för det har regnat nästan hela dagen (vi tvättade kläder istället och lekt med en massa leksaker) fast det dög för henne ändå. Måste ner till jobbet imorgon och efter det så ska vi kolla efter fotbollsskor till Tindra. En shoppingtur med stora flickan, kanske blir sura miner imorgon? Vi får se hur det blir!
 
Idag har jag även målat mina naglar för nu ska jag försöka sluta bita mina naglar, påbörjat idag så vi får se om 1 månad (skitsvårt) och jag lovar er att det kommer bli jobbigt, sen så käkade vi kebabrulle för jag börjar bli lite krasslig! Ska nu kolla på tv och försöka få Leah att somna. Puss!
 

FAVS AT THE MOMENT

2015-09-21 >> 13:47:00
 
 
Skulle inte tacka nej till dessa kläder/prylar just nu!

Tidning och fika

2015-09-20 >> 18:20:00
 
 
Nu är det söndag och jag har tvättat för fullt här hemma (det slutade med 4 maskiner tvätt haha). Sedan så tog vi en fikastund innan vi skulle käka soppa. Svenska bullar och svensk icetea, mums! Nu ska jag fortsätta här hemma. puss!
 

Pink

2015-09-19 >> 22:54:00
 
 
 
Hej hej från tröttisen! Som sagt så är jag jättetrött för jag och M somnade runt 4 på morgonen. Måste även säga att det blev ingen roadtrip till Örebro för en viss tjej tjatar om tivolit 24/7 att jag ska dit och säga hej och kolla upp vad hennes kille gör (har liksom tröttnat på att vara spion åt andra!) Puss

All black

2015-09-19 >> 00:54:00


Kollage: All black Zalando
 
1. Skor | 2. Byxor | 3. Väska | 4. Rock
 
Sponsrat inlägg



Fredagsmys

2015-09-18 >> 20:46:00
 
 
hejhej! Här kommer det bilder från idag. Ikväll kommer M till mig och vi ska kolla på film. Då blir det skräckfilm såklart! Puss
 
 

It's ma day

2015-09-17 >> 22:51:00
 
 
It´s ma day, we gonna have fun cause it's ma day!
 
Woopwoop  har gjort massor med saker här hemma. Idag så fick jag besök av en kille M. Jag har träffat honom tidigare så visste vem han var så det var inte direkt någon okänd kille. Snackade på som vi hade känt varandra i flera år men vi får väl se hur detta slutar. Pusss!
 

Så arg just nu

2015-09-16 >> 23:11:08
 
 
Jag följer PH 2015 och min favorit bland tjejerna var Mette men tyvärr så åkte hon ganska snabbt ut och det tycker jag är sjukt tråkigt eftersom hon var sig själv och verkligen någon jag hade klickat med. Johnny är min favorit bland killarna och jag hoppas att han blir kvar längre men han åker väl ut snart han med bara för han är min favorit. Vi får väl hoppas att Mette kommer tillbaka! Någon mer som tycker som mig?
 
 

Hur sjukt?

2015-09-15 >> 21:14:00
 
Idag har jag varit på bvc med Leah och även gått en långpromenad i regnet! Köpte även hårfärgningsmedel men det syns ingenting så nästa vecka blir det att köpa en ljusare variant. Kommer försöka bli blond igen. Puss
 

Goodbye dinner

2015-09-14 >> 22:18:15
 
Jag har mått dåligt hela dagen så det fick bli snabbmat idag! Jag brukar annars inte äta sånt här bara i nödfall, lite läskigt var det förut när vi var inne i affären, min kropp bara skakade och jag kände mig så yr. Men till slut så kom vi hem och Tindra undrade varför jag skakade när jag åt. Blir sådär när jag äter dåligt! (haha men nu ska jag sköta mig med att äta var tredje timma... i need it!) Puss
 

Höstmode var det här

2015-09-13 >> 16:52:37
 
 
Heej. Vi har haft en jobbig söndag här hemma men jag återkommer imorgon när allt har lugnat ner sig. Puss
 

All black

2015-09-12 >> 18:11:00


Kollage: All black
 
1. Hatt | 2. Sandaletter | 3. Solglasögon | 4. Örhänge | 5. Plånbok | 6. Klänning
 
Sponsrat inlägg



Saturday morning

2015-09-12 >> 08:28:00
 
 
Goooodmorgon people! Idag ska det inhandla lördagsgodis och lite smågrejer till ikväll, skriva ner vad man ska hinna med nästa vecka innan man drar iväg, göra potatisgratäng med kött. Vi hörs senare. Puss
 

Välkommen till familjen Nilsson

2015-09-11 >> 21:59:00
 
Idag har vi inte gjort så mycket förutom att Tindra har varit i skolan och Leah har varit med mig. Annars träffade jag en killkompis en liten stund när jag var påväg till affären. Supermysig fredag ändå, jätthärlig väder ute. Två tummar upp!
 

Ingenting är omöjligt

2015-09-10 >> 22:32:00
Nu sitter jag här och funderar. Resan som jag har upplevt dom senaste månaderna har gjort mig mycket starkare än vad jag var förut. Jahopp tänker ni och fattar inte vad jag skriver om. Men jag har velat fram och tillbaka om jag ska skriva det här eller inte.
 
 
Steg 1. Utredningen påbörjade med gråt och ilska. Livet kändes meningslöst för en stund, några människor fick mig att framstå som en dålig mamma. För de påstod en massa saker som kunde leda till en massa hemska saker. Jag nekade alltihop eftersom det var lögner. Men det blev utredning iaf för att vara på den säkra sidan. Vad har jag att förlora?
 
Steg 2. Första mötet var hembesök. Jag hade mamma på besök som stöttade mig den dagen. Dom kom och pratade med mig och Tindra. När dom hade gått så kände jag en sådan lättnad men ändå inte. Dagen var så mycket stress för vi var iväg och bada under dagen. Jag kände mig stressad hela tiden.
 
Steg 3. Så blev det möte hos Socialtjänsten. Jag och Tindra hamnade i varsitt rum, antog att de skulle fråga ut henne om detta. Jag var inte nervös längre för jag vet att Tindra är den ärligaste ungen som finns. Jag var ärlig till 100%. Och jag fick ett brev med en massa papper i. Jag undrade vad det stod i dessa papper, fantisera att det skulle stå att mitt hem dög osv. Det stod "Annicas hem såg inte alls ut som misär utan det var väldigt fint och städat". Det kändes så skönt att läsa just de där texten. Bort med det negativa och in med det positiva.
 
Steg 4. Andra hembesöket. Roligt. Det var andra människor från Socialen. Varför kom de igen undrar ni? Jag ville att den andra kvinnan skulle få se lägenheten med sina egna ögon. Allt var okej. Men de sa också att det såg fint ut även om det låg lite leksaker från Leah i vardagsrummet. Nästan som jag svimmade av lycka. Det stärkte mig ännu mer när de var så positiva. Inte varje dag man får beröm.
 
Steg 5. MÖTE. MÖTE. MÖTE. Vad händer? Fick en massa frågor om hur jag är som person och hur min och Tindras relation är och Leahs och min relation osv. Ska jag vara ärlig? Jag tyckte inte det var jobbigt alls att sitta där och få en massa frågor så jag pratade på som bara den med dem som de vore två vanliga människor.
 
Steg 6. 5/11 är utredning klar eller om det blir tidigare eftersom jag har skött mig utmärkt så behöver jag inte gå på mer möten. De berättade även att umgängesföräldrarn ska hämta och lämna så jag blev ännu mer lättad att de sa det till mig.
 
Steg 7. Tillbaka till början av inlägget. Nu sitter jag här hemma medans barnen sover och den här resan så var jag först ledsen och sårbar till 100% men nu mår jag så sjukt bra att jag vet att jag är ingen dålig mamma. Ni som har gått igenom samma saker som mig vet själva att ni är inte dåliga mammor. Kanske man ska ta detta som ett bevis att man är en bra mamma. Jag vill bara tacka er som anmälde mig att jag är faktiskt glad att ni gjorde det för nu har jag fått det bevisat att jag är en BRA mamma.
 
Med denna historia vill jag säga att ingenting är omöjligt! Tänk positivt. Allt löser sig på ett och annat sätt.
 
 
 

Höst i Lekparken

2015-09-09 >> 23:08:05
 
Hejhej! Idag var det såpass fint väder så vi gick till en lekpark så Leah fick gunga lite. Vi hämtade även storasyster Tindra vid hennes skola och träffade andra barn och lärare.
 
Jag ska sova nu för imorgon ska jag göra höstfint på balkongen. Ni får ha det så bra så hörs vi imorgon. Puss!
 

Och så blev det höst

2015-09-08 >> 23:06:31
 
 
 
 
Hej hej september! Nu känner man verkligen att hösten är här för det är kallt på morgonen och på nätterna, bara regnet som fattas. Helt ärligt så älskar jag hösten för den är så mysig. Hösten, du är välkommen!
 
 

Dagens outfit

2015-09-07 >> 22:44:35
 
Linne/Ullared. Kappa/New Yorker. Jeans/New Yorker. Boots/Skopunkten. Väska/New Yorker.
 
Heej! Idag så veckohandlade jag mat för 500 kr och fick med mig en hel del hem. Vi kom hem skapligt så vi lagade mat och roade oss här hemma. Nu ska jag kolla på PH och sen blir det sängen. Puss
 

Sommarens sista dagar

2015-09-06 >> 18:02:08
 
Hejsan! Idag är det söndag och det betyder tvättdag här hemma, har även varit ute och gått en liten runda i regnet, inte direkt så mysigt för man kom hem väldigt blöt i håret. Alltså betyder det att sommaren är över nu!
 
Har även hunnit fikat med Tindra eftersom Leah låg och sov under tiden så passade vi på att välkomna hösten här hemma. Nu ska jag kolla på film och halvsova i soffan. Haha har blivit så sjukt trött på sista tiden men det går väl över! Puss
 

Sno stilen!

2015-09-05 >> 20:37:05


Kollage: Diabetesmannen
 
1. Kavaj | 2. Skjorta | 3. Shorts | 4. Skor
 
Sponsrat inlägg



Redo för hösten

2015-09-05 >> 20:33:10
 
 
200:- Skopunkten. Tips till er som inte har råd med jättedyra skor.
 
Jag köpte dessa idag så jag kan se lite mer vettig ut när jag är ute och går. Det är första gången jag köper bruna skor. Puss
 

Vilbergen med Leah

2015-09-04 >> 22:41:00
 
Heeeejsan! Nu är jag äntligen hemma för vi har varit hemma hos min killkompis Fredrik. Tummen upp för vi kollade på en sjukt bra film. Puss
 

THIS CITY THOUGH

2015-09-03 >> 16:03:47
 
 
Norrköping, Norrköping...
 
Hejhej! Idag var jag på möte för sista gången kanske och i November får jag veta hur det blir med allt.
 
Nu ska jag kolla på tv och vila mig för jag börjar bli förkyld. Puss

Jag träffade Mimmi Luup G

2015-09-02 >> 21:30:00
 
Wihooo idag träffade jag Mimmi igen och fick se hur deras hus såg ut fast det visste jag redan för jag var där och flyttstädade åt han som bodde där innan, Älskar verkligen att umgås med henne för man kan prata om vad som helst och vi behöver inte prata varje dag men ändå så vet vi att vi finns där för varandra! Tummen upp för den här tjejen.
 

Tindra ingen klipper vårat band

2015-09-01 >> 20:50:42
 
Vi går från askan och rätt in i elden, Vi två kommer alltid va så. Du vet de säger blod är tjockare än vatten, Att aldrig svika, rulla sida vid sida. Vi två kommer alltid bestå