Believe

2013-01-28 >> 19:14:18
Kostade på min mobil för ca 6 månader för skärmen var sönder och touchen funkade inte så jag blev 1000:- fattigare och vad tror ni vad jag har gjort under tiden, "råkade" ta sönder den under jobbet och nu ser den så fin ut igen! Vad tycker ni? :) Blir att lämna in den igen!
 
 

One Love

2013-01-28 >> 15:56:52
Såklart har jag glömt och visa en annan sak som jag vann kanske för 2 månader sen, wiie. Kom precis lagom för min gamla parfym tog slut och jag slapp att gå ut och köpa mig en ny, och den luktar väldigt gott och inte sådan där "fjortisparfym".
 
 

Two Black Cadillacs

2013-01-24 >> 20:37:09
Nu har jag lagt Tindra och jag ligger i soffan och bara njuter. Ligger så skönt här att jag inte vill resa mig upp men måste det sen när jag ska sova i sängen :) Sötnosen kommer lägga sig bredvid mig inatt som vanligt och det gör mig inget för jag tycker det är mysigt. Helst vill jag ha en man bredvid mig som håller om mig och pussar mig på pannan men jag får drömma vidare ^^
 
 
Sen så imorgon blir det jobb och efter det får jag besök av en killkompis som stannar kvar över helgen, så det blir en helg med vänner och äta ute och bara ha det trevligt :) och glömma alla problem som får mig att må dåligt! hihi
 
 
Nu säger jag god natt. ;)
 
 

State of Grace

2013-01-23 >> 18:04:46
 
Fick den här av min dotter för ett tag sen och hittade den igen i en låda i hallen, där brukar jag lägga saker för stunden men hade glömt att jag hade lagt den där. Hon skrev den här till mig för jag var ganska deppig en period och jag ville ingenting. Det hon tänkte på var nog att pigga upp mig och glömma problemet ett tag. Det hjälpte för varje gång jag var ledsen/arg så tittade jag på den här lappen som då satt på kylskåpsdörren och jag blev gladare och vet att jag har det så himla bra med min dotter. Det behöver inte vara någon kille/man här som älskar mig och lämnar mig för stunden för jag har allt redan. Vi klarar oss nu tills jag är redo att öppna mitt hjärta igen och släppa in någon, det får gärna ta sin tid, alltså hitta den där "rätta" som aldrig lämnar mig för småsaker och inte åker iväg utan vill vara kvar och vill se en framtid med mig och Tindra. Totalt värdelöst att skriva det här för nu kommer ni sitta där och säga "jaja, du är ingen ängel heller". Tyvärr så är ingen en ängel, men man lär sig av sina misstag och jag har försökt och visa det för de killar jag har dejtat eller varit tillsammans med. Vet bara att om den där killen som vill mig & Tindra väl och ser en framtid med oss kommer väl visa det för gör den inte det så vet jag bara att det är ännu ett misstag som jag lär mig av.
 
 
Vi ska nu laga mat här hemma och jag har sådan jävla migrän som har suttit kvar sen ir. Jag är som sagt helt slut när jag har migrän för jag svettas och mår illa. Det är sjukt men en kompis till mig tycker jag ska söka hjälp eftersom jag har det så ofta! Det är väl dags för det, jag orkar inte ha migrän i en dag till. Och jag hoppas att migränen försvinner ikväll för jag jobbar imorgon.

Pompeii

2013-01-22 >> 17:35:13

Scream & Shout

2013-01-21 >> 18:40:12
Snart är det den 16 feb och jag kommer må så jävla dåligt.. Har redan börjat må lite dåligt, tankar snurrar!
Jag upplever smärta inom mig som inte vill bryta ut helt, utan mer försöker påminna mig att den finns där!
Tårarna rinner nerför min kind när jag är ute och går, eller ligger i sängen!
Lilla minsta någon säger till mig så hugger jag mot för det är mitt sätt att försvara mig för att slippa bli sårad!
Vet att många kommer få det kämpigt att vara närheten av mig, därför skriver jag det här så ni slipper fråga ut mig.
Förra året tappade jag kontrollen helt, smärta från den dagen från olika håll! Exet sviker och träffar en annan, pappas årsdag som smärtade, min dotter var inte hemma. KATASTROF MED STORT K!

Higher

2013-01-20 >> 22:10:21
Hej!! Idag skulle jag har varit i Stockholm men tyvärr blev jag sjuk så jag stannade hemma istället och fixa allt i lägenheten. Det var på tiden för jag hann klart med klädkammaren och sen har jag möblerat om i Tindras rum ;) hihi. Sen har jag bara varit hemma för nu på kvällen så fick jag migrän. Vilken lyckad helg. Har aldrig lugn helg men får hoppas det blir bättre till nästa helg!! Men nu ska jag sova!!
 
Pusshej!

Forever Is Over

2013-01-20 >> 09:03:27
 

In The A

2013-01-19 >> 18:54:44

Suit & Tie

2013-01-19 >> 10:11:00
Ligger i sängen och hostar ihjäl, tycker faktiskt synd om mig själv idag.

Daylight

2013-01-18 >> 21:51:30
Sitter här och har ont i magen (mensvärk). Har kollat på Gladiatorerna och det fanns så snygga killar där att jag nästan trillade av soffan. Så nu ska jag ha en sådan vältränad kille!


Tänkte träna idag men jobbade såpass länge och ville storhandla utan stress så jag hoppade över det idag. Vi får se om jag hinner imorgon för jag hade tänkt att städa ut klädkammaren och även städa i Tindras rum+möblera om! Sen måste jag ner på stan och köpa almanacka så jag kan planera mina helger.. Tänkte denna helg blir det bara mys för min del då jag har mensvärk.
Älskar verkligen den här smärtan för man har ingen lust att göra något, ända man kan göra som är skönt är att sova!! :D
Ni kanske vill veta en sak?
Förut så tog jag fram godis och skulle käka lite men när jag tog första tuggan så smakade det så äckligt att jag ville kräkas och power kingen smakade skit också! Haha jag trodde först att det var gammalt så jag lät Tindra smaka men hon sa att det smakar som vanligt så min diet har tydligen gjort att jag har ingen sug efter godis längre! Hehe så nu vet ni, hej då.
 
 

What Makes You Beautiful

2013-01-18 >> 17:18:09
 

Back To Love

2013-01-17 >> 21:09:11
Här kommer en låt som passar mig just nu, förhoppningsvis så kommer ni älska den här låten.. :D
Sååååå njut :D


Ha en trevlig kväll och god natt :D
 
<3
 
 
 

Too Fucked Up To Call

2013-01-17 >> 18:14:02
Jag fick ett samtal idag från Fitness24Seven och jag blev ganska paff för de jobb jag har sökt så ringer de aldrig upp eller så säger de att andra har gått vidare. Jag trodde de skulle säga det så jag lät ganska nedstämd men istället så säger de "du verkar intressant så vi vill gärna träffa dig på en intervju, är du intresserad?". Det är ju klart jag är intresserad så jag sprang till min "låtsasmamma" på jobbet och berättade nyheten och hon blev jätteglad för min skull och jag hade leende på läpparna hela dagen. Det kan inte hända mig så nu kommer jag hålla tummarna att jag får jobbet då jag vill så gärna jobba på ett gym. Jag vill börja nu, men det går inte för de öppnar den 3 Mars i Linköping.

Eye on

2013-01-16 >> 21:08:20
 
Vann tydligen det här! Skit skoj så på söndag ska jag till Stockholm! :)

One Night Stand

2013-01-16 >> 11:17:26
Dagen började med sovmorgon till 8 och dottern fixade sin frukost själv så jag kunde bara sitta vid matbordet som en död sill, ingen bra ursäkt, lill fisen tycker det är kul och fixa allt själv så lilla jag kan fixa mig i lugn och ro. Vi har faktiskt kommit i en bra rytm varje dag utan tjafs och bråk. Många som jag känner berättar att de måste tvinga upp sina barn och de är tjuriga på morgonen m.m. Men då hade jag & Tindra också men det var nog mitt fel för jag hade som sagt jobbigt då och det kände väl Tindra på sig och blev tjurig och tvär. Idag mår jag bättre och har bättre självförtreonde och bara njuter varje dag som går, såklart kan jag & Tindra tjafsa men det är inte lika ofta som förut det kanske händer 1 gång i veckan att jag missförstår henne eller att Tindras kompisar har lämnat något i soffan och då undrar man varför ligger handduken där. Jag tror direkt att de har spillt något och då frågar man Tindra men hon vet inte varför och då blir man såklart irriterad, jag ber henne då gå in till rummet och sen lugnar jag ner mig och går sen till hennes rum och ber om ursäkt.
 
 
 
Men nu ska jag gå till gymmet och träna som fan, en perfekt dag när man är ledig från jobbet. Somliga vet att jag har börjat med en sorts diet som passar mig perfekt för jag känner redan i kroppen att den mår bättre. Problem med magen är borta också och nu ska jag se om migränen försvinner också för än så länge har jag inte haft någon jobbig en. Kommer blogga sen när jag kommer hem från gymmet, vi får hoppas att jag klarar mig galant idag.
 
 

Learn To Love Again

2013-01-15 >> 19:09:46
Jag är så jävla trött så idag stannar jag hemma från gymmet och tar en sovmorgon imorgon då jag är ledig från jobbet. Visst är det härligt och vara ledig? Jag vill helst jobba men får ta en lugn dag imorgon med dottern och följa med henne till skolan.

Den utländska flicka som leker pappa

2013-01-14 >> 22:33:01
Sitter här hemma nu och är helt slut. Har varit på gymmet och tränade loss i 1 timme och det kändes i kroppen att jag inte har tränat på ett tag. Fan för julmaten och andra snabbmatrestauranger som jag har fått i mig under Tindras jullov. Gottegrisen nr 1 blir jag då! Det ska bli ändring nu. Asså ska börja med träning på gym och sen ska vi på jobbet ha träningsaktiviter varje tisdag som jag ska försöka att gå på, förutom det så ska jag börja äta regelbundet för det har jag varit så himla dålig på och sen börja skriva ner vad jag har käkat under en dag, och jag får äta godis varje lördag men bra en näve godis, så skulle jag ta mer så kommer jag straffa mig själv genom att ge Tindra 500 kr. Åh nu kommer Tindra försöka med vad som helst, hon är en jävel på sånt där! Alla som läser det här kommer nu börja följa min blogg för att se mina tabbar, eller inte..
 
 
Jag ska nu duscha och sen försöka lägga mig i sängen, eftersom jag har jobb imorgon, såklart vill jag dit och jobba för jag blir så rastlös av att sitta hemma och när jag är hemma så städar jag eller söker jobb/utbildning! Vi får höras imorgon efter jobbet! Lilla jag hinner inte blogga morgonen då jag börjar kl 7.20, haha
 
 
Pussar!

Ghost

2013-01-14 >> 14:25:34
Hej :)
 
Slöa jag har småstädat här hemma och funderar om man ska ner till gymmet sen eller inte eftersom migränen börjar krypa fram, får fan den jämt när jag är ledig från jobbet.
Jävligt irriterande faktiskt.
Så nu ska jag väl fortsätta i vardagsrummet och sen ska jag laga mat här hemma :)
Ska göra kyckling paneng red curry med ris.
Men jag vet inte direkt om det är skit gott men jag älskar annars thai mat så.
Vi får hoppas att det blir skit gott iaf, men vi hörs sen. puss
 

Be Like That

2013-01-14 >> 10:10:13
Ger er en MÅNDAGS LÅT som kanske piggar upp er, så ni som jobbar eller går i skolan ska ha en trevlig dag. Tyvärr är jag ledig + har en dotter som är sjuk...
 
Ska jag vara ärlig. Vet ni när jag kolla på den här videon så fundera jag en massa saker??
 
Jag vet att man ska vara nöjd med det man har här i livet, men har inte ni tänkt när ni ser filmer att ni vill ha det sådär, när tjejen får den där killen eller själva skolan verkar vara ett stort umgänge. Alla har någon gång tänkt att jag vill uppleva det där. Ha något eller känna känslan. Okej jag har alltid velat att kärleken ska sluta så bra som det gör i filmer att killen står där med 100 röda rosor eller att han överraskar mig där jag är, men jag är 26 år och vet nu att det händer sånt i filmer bara för killar i dagens läge vill helst att tjejer gör det här. Då när vi gör det så kallas det stalking eller att vi är besatta, så nu för tiden så händer inte detta alls utan man ringer och frågar "får jag komma?" eller att tjejen får tjata att han måste börja överraska.
 
 
Jag har alltid varit en tjej som vill överraska den killen jag är tillsammans med men när jag gjorde det så gjorde killen så det kändes pinsamt istället. Men varför kan inte killar helt enkelt inte bara bli glada för det man gör. Visa uppskattning är tydligen svårt? Mitt sätt att visa att jag tycker om personen är att göra saker när man är ledig även efter jobb om man har tid, men jag brukar t ex lyxa till hemma med hemlagad mat och kolla på en film som han vill se och sen ligga bredvid varandra eller bjuda honom på en fin restaurang och ha på mig den finaste klänningen jag har i garderoben, men när jag gjorde det här så kändes det som på filmerna men slutade det som filmerna, svar nej.. Slutar antingen med att killen tycker man är för finklädd för den där restaurangen eller att man beställer mat som man brukar göra. Lite sådär smågnäll om småsaker. Fine men ska man inte titta på det man har gjort, som t ex klätt upp sig eller bjuder ut personen på en fin restaurang.
 
 
Men jag tror många har fått uppleva den där känslan?? Eller har jag fel??
 
 
Om jag kunde få bestämma en film som jag fick uppleva i verkligheten så är det verkligen American Pie, vilken karaktär skulle jag vilja vara är mer svårare? Ingen är direkt perfekt i filmen men själva helheten att Jim får sin tjej till slut men det är inte enkelt, sen han som tror att Vicky är den rätta men de gör slut på ett fint sätt och han träffar en annan som blir hans fru. Nu kanske det lät väldigt sorgligt men hon var ju hans första kärlek men man kan bli kär på nytt. Eftersom detta händer i verkliga livet också men skulle man veta det i förväg så skulle man inte gråta och vara ledsen i flera månader... Såklart ska man få känna smärta för att gå vidare, sånt är livet.
 
 
Jag känner mig som ett barn ibland, fattar ni hur jag menar med det. Mitt liv har alltid varit jobbigt, allt började när mamma & pappa skilde sig och pappa flyttade till annat län och jag följde med honom. Ni kanske känner igen er själva? Då var jag bara 11 år och pappa jobbade i Norge var tredje vecka och såklart fick jag sköta allt här hemma i en vecka då pappa var skild och träffade olika kvinnor. Det var jobbigt i början för vi bodde inte i själva samhället utan vi bodde i skogen där det knappt går bussar, och jag fick cykla till affären som tog 30 minuter och jag fick ta hand om alla hästar hemma + hundar, såklart tvätt & disk fick jag också sköta och nyinflyttad så har man inte så många vänner så jag satt och kolla på film efter skolan och även då ville jag ha det som de hade i filmerna.. Då var jag bara 11 år och ville leva som han i Ensam hemma och det gjorde jag var tredje vecka.
 
 
Ni kanske tyckte det var fel av min pappa att lämna mig helt ensam i ett stort hus, såklart blev jag arg och ledsen då eftersom de i klassen hade sina föräldrar hemma och de hittade på saker tillsammans och jag visade det för min pappa när han kom hem från Norge genom att göra dumma saker men han tänkte mer att det var en tonårsgrej så han brydde sig inte, det spelade ingen roll vad jag gjorde men till slut blev jag van att vara ensam var tredje vecka och blev mer självständig.. Ni kanske tänker nu "fy fan vad hemsk att vara hemma helt själv i en vecka och ta hand om all djuren" och det tyckte jag då i några månader men när jag var runt 12 - 13 år så tyckte jag att det var så kul att han åkte iväg för då levde jag som ensam hemma.
 
 
Mamma fanns såklart där när jag behövde henne men jag ville inte ha kontakt med henne för hon sa elaka saker om min pappa men jag har förlåtit henne nu. Pappa finns såklart inte med längre men det var han som uppfostra mig och jag är inte sur på honom längre utan mer glad att jag fick vara självständig. Tack!
 
 
 
.. och jag vill fortfarande leva som i filmerna med lyckligt slut ;)
 
 
 
 
 

One Light

2013-01-13 >> 22:28:00

Ska du fösöka få tillbaka ditt ex?

 
  • Ja, om det var du som valde att göra slut och ångrar det.
  • Ja, om ni hade ett bra, kärleksfullt förhållande - ända tills någon av er valde att göra slut.
  • Ja, om det var externa faktorer, såsom ekonomiska bekymmer, dödsfall, sjukdomar... spelade en stor roll i att ni valde att göra slut.
  • Ja, om du kan identifiera specifika problem som gjorde att ni valde att göra slut och hoppas och tror att de kan lösas eller förlåtas.
  • Ja, om du tror att din ex vill bli tillsammans med dig också.
 
Ska du försöka få tillbaka ditt ex? Svaret kan vara NEJ om:
 
  • Ditt ex var den som valde att göra slut
  • Förhållandet har alltid varit stormigt
  • Era problem beror på skillnader i personlighet och karaktärsdrag som inte kan förväntas ändras.
  • Ni har valt att göra slut och blivit tillsammans flera gånger redan.
  • Du vill vara tillsammans med ditt ex bara för att slippa vara ensam
 
Du ska definitivt inte försöka bli tillsammans med din ex om:
 
 
  • Ditt ex har träffat en ny partner
  • Förhållandet inbegriper psykisk och/eller fysisk misshandel. Du är skyldig dig själv att hålla dig borta tillräckligt länge för att få en äkta känsla för vad som är kärlek och vad som inte är det.
  • Det finns alkohol- eller drogproblem. Inbilla dig inte att "kärlek" kommer göra att det går över. De flesta missbrukare måste nå botten innan de söker professionell hjälp. Bara då kan kärleken göra skillnad. Kanske!

I Knew You Were Trouble

2013-01-13 >> 14:01:52
 
Ännu en gång så skriver min dotter fel när hon har målat något så fint som denna. En del kommer kanske bli sura men jag skrattar bara åt det eftersom det ska egentligen stå "sjukhuset" men det är ganska svårt med "sj"-ljudet så det kanske låter mer som ett K i början, min vän fick denna bild av min dotter och hon skickade den till mig på mms. Jag bara garva och fråga Tindra om hon visste vad hon hade skrivit och hon svara såklart "Sjukhuset". Var tvungen att vara ärlig att det står "KUK" och sjukhuset stavar med SJ, sötnosen skrattade lite och log som hon brukar göra när det är pinsamt.

What About Us

2013-01-12 >> 10:12:46
Vad jag ska göra idag handlar absolut ingenting om pojkar för den här helgen ska jag slippa dem.

C'Mon

2013-01-11 >> 21:51:15
Klockan är 21.40 och Tindra somnade direkt när hon kom hem från en kompis och jag kollar på film men det böjar fasiken bli tråkigt! Har fan frågat alla mina vänner om de hade lust at komma hit men såklart så skulle alla ut? Sjukt att de har råd att gå ut varje helg. Tyckte att 2 dagar på en helg tog slut på mina krafter, sen så är jag inte direkt så förtjust att bli full. Jag är mer en mamma som stannar hemma med sitt barn och gör roliga saker för pengarna, blir som sagt shopping imorgon för mig och min dotter :)
Blir även och träffa Mimmi (exets syster). En tjej som finns i mitt hjärta och det spelar ingen roll om vi inte har pratat på flera månader så vet vi ändå att vi finns där, och det är nog därför jag gillar henne för hon vet att jag inte är en sådan tjej som måste snacka med sina vänner 24/7, bara när jag känner för det.
Vem fan orkar prata med sina vänner varje dag? Jag vill gärna känna mig ensam någon gång och bara vara jag. Skita ensam med öppen dörr är nog den bästa känsla att vara hemma utan vänner, skita med öppen dörr när dom är här ju pinsamt för det kan som sagt börja lukta! Såklart tycker inte jag att det är pinsamt men det kanske inte vill umgås med mig mer!
 
Haha men ska nog kolla på sista filmen och sen sova! Blir som sagt segt att kolla på film och dottern ligger och snarkar!
Bra kväll för hon sa igår att vi skulle ha mamma & dotter kväll!


Åhhhhh då somnar den där snorungen, fan! :D
Har långhelg denna gång så vi har all tid i världen,
men det kanske ändras, jag har ett sådant toppen jobb att det kan ändras dagen innan!

Ska gå ifrån datorn nu för jag börjar bli trött, ungefär som Tindra är just nu! Wiieee god natt!
 
 

Who Will Rise?

2013-01-10 >> 20:06:48
Idag varjag ledig, hade tänkt och gymma idag! Men var så otrolig trött så jag stannade hemma och städa lite och sökte jobb/utbildningar! Fick svar på en av dem redan idag att han tyckte jag verkade intressant så han ska skicka min ansökan vidare till VD! :) Me so happy!

Sen hade vi möte på jobbet, blev lite för mycket flum än allvarlig samtal! Men vissa lyssnade på det man sa och andra mer satt där tysta och sa inte ett skit! Sånt stör mig för visst, jag var också väldigt tyst i början när vi hade möte men han börjat pratat mer och visar framfötterna.
 
Imorgon bli det jobb och sen tar jag helg! Kanske blir långhelg då jag kanske inte ska jobba förrän torsdag. Hihi. Vi får se. :)
 
 
God natt ^^

If You're Never Gonna Move

2013-01-09 >> 15:43:27
 
Fick hemma dessa i brevlådan, tack Heinz & SF! :)
Så någon helg framöver så ska jag bjuda dottern på bio då hon förtjänar det! Hon brukar inte kunna använda de saker jag vinner på bloggen men denna gång kan jag det! Vi ska bara bestämma oss för en bra film på SF men vi märker vad det blir för film!

Idag jobbade jag en kort pass och imorgon är jag ledig förutom ett möte som är på 1 timme! Men det blir nog en tur på gymmet och göra ärenden på stan så det blir ingen lugn stund direkt. Sen har jag börjat med nyttig mat för iår ska jag ner 10 kg.
 
Nu ska jag städa här hemma, vi hörs.

Kiss You

2013-01-08 >> 20:32:42
 
 
Är inte direkt fan av One Direction men den här låten var faktiskt okej! :)
Förlåt för jag inte blogga igår men var så himla trött och är det idag också men tänkte skriva ett inlägg och sen lägga mig.
 
God natt!

Thank You

2013-01-06 >> 22:58:24
2013 började bra med underbara vänner och nu den här helgen sutade det med katastrof pga en viss kille som är tyvärr Tindras pappa! Tjafsar och försöker föra över problemen till mig som han har skapat! Seriöst.. Förstår mina nyårslöften nu varför jag inte ska ha någon kille detta år.

Worry About You

2013-01-04 >> 17:00:22
Idag jobbade jag 7 - 13.30, så himla skönt och sluta tidigt för en gång skull! Sen har jag bara suttit hemma och letat efter någon att vara med. Och mina planer blir nu att gå hem till en kompis och drcka lite! Sen blir det utgång och jag känner verkligen att komma ut och bara släppa taget om allt.
 
Så skriver imorgon för nu är jag upptagen med något annat! :)

I GOT A BOY!!!

2013-01-03 >> 19:57:02
 
Den såg jag i helgen med mitt ex Junior. Först var jag ganska off mot filmen för Sagan om ringen fick mig att hata låååånga filmer men när jag satt där med exet och jag bara älska den filmen och vill se den igen. Men jag får köpa filmen när den väl kommer ut. Då kommer jag sitta hemma dygnet runt och se filmen minst 5 ggr/dag.
 
Aja, tycker ni ska se den på bio i 3D. Ni kommer inte ångra er. :)

You Play Like A Girl

2013-01-02 >> 20:01:37
Missar allt på tv:n idag pga att Bredbandsbolaget har krånglat hela dagen så fördriva tiden så träffa jag min kära granne Hanna och hennes bebis Filip, så stor han har blivit men man blir ju lite sugen men det är ganska svårt när man inte har pojkvän!!
 
 
 
 
 
 

Drinking From the Bottle

2013-01-02 >> 14:39:45
Ensam och har tråkigt..? Inga problem om man heter Annica! Gör dom här tipsen så lovar jag dig att du kommer ha det skit skoj hemma! Om inte grannen börjar undra vad du pysslar med, bör du anmäla honom för de vitklädda männen snarast...
 
 
Lätta kommer här! :)
  • om du går i skola och har prov men inte har tränat skriv "anonym" istället för ditt namn
  • Gå till närmaste pizzeria och beställ en pizza utan deg.
  • Gå till mc donalds och beställ cheese burgare utan ost
  • Ställ dig ute vid vägen och vinka till alla som åker förbi.
  • Gå in på närmaste köpcenter med en gräsklippare och säg att de som klippte här förra veckan glömde ta i hörnen.
 
Medel kommer här!
 
  • gå bakom någon och spruta desinfektionsmedel på allt han/hon rör vid
  • om du ser nån som hr glasögon på sig ta av den från han/hon och sätt på dig dem och säg här är ju mina glasögon
  • släng dig framför någon & fråga vad dom håller på med
  • ställ dig utanför ett bantnings gym med en glass eller kakor eller nåt och börja äta när de tittar på. Väldigt roligt.
  • När du är ute och åker bil så vinka glatt till personer och när dom vinkar tillbaka pekar du finger
Svåra! Eftersom människorna kommer kanske bli sura på dig! :) haha
 
  • gå och se en film på bio 2 gånger. Andra gången du går, berätta vad som ska hända hela tiden. superskoj! =)
  • gå på bio och skrik till lite då och då (när det inte finns nått att skrika åt)
    gör annars lite kräkljud samtidigt som du viftar med popcornen. ;I
  • slicka i armhålan på närmaste person och skyll på någon annan
  • slicka på ditt finger så de blir blött och stoppa in de i örat på en person.
  • spionera på folk, följ efter dom och ha gärna en tidning med hål för ögonen. var säker på att den skuggade ser dig... kul!
 
Hoppas ni får en trevlig dag och gör gärna något av det här och berätta för mig hur det gick.
 
 

I Could Be The One

2013-01-01 >> 13:39:41
Några har säkert märkt att jag bloggar väldigt dåligt men det har varit så mycket i mitt liv att jag har inte haft lust men mitt nyårslöfte blev igår att jag ska blogga 6 dagar i veckan och 1 gång i veckan så ska jag bara stänga av datorn och bara ta vara på mig själv och jag hoppas ni förstår det? Livet går vidare och jag vet inte var jag kommer hamna under 2013 men det får vi se men jag hoppas livet kommer se ut som Breaking Dawn part 2 men det är en film som jag verkligen älskar, som Junior säger att jag är en fjortis så är jag väl det då?

Längtar verkligen och se vad 2013 har att erbjuda mig ;)