2015 2015 2015 2015 2015 2015

2016-01-31 >> 21:56:29
 
2015. Året då jag fyllde 29 år. Året då jag blev mamma igen. Året då jag började inse vilka jag kan lita på. Jag har redan gjort årsresumé. Här kommer istället frågor om året:
 
 
1. Bästa nya person/personerna jag lärde känna? Sandra, Cilla och Petre.
 
2. Bästa resan jag gjorde? Sunne helt klart. Alla som var med i bilen är dom bästa som finns i mitt liv! Alltså Tindra, Leah och Sofie.
 
 
3. Bästa film jag såg? The Avengers. Jag älskar såklart Iron Man i filmen!
 
4. Låtar som kommer påminna om året? Oj. Blir några stycken. G.O.M.D (J.Cole) Fast Car (Jonas Blue) Flesh without blood (Grimes) New Level (A$AP Ferg) Marvin Gaye (Charlie Puth) This is Love (PJ Harvey) See you again (Wiz Khalifa) Hula Hoop (Omi) Say what you want (Texas) Standing Next to me ( The last shadow puppets)
 
5. Godaste jag år? Haha måste ha varit alla saker jag bakade det året. Nä men kalops och andra goda grytor. Lidl choklad är också mumma! Och Magnumglassen! Och såklart mammas mat, wow hon är riktigt grym i köket!
 
 
6. Vad var ditt bästa köp? Hmm horseshowen i Göteborg, köksbordet, vardagsrumsbordet. Underbar känsla!
 
7. Höll du ditt nyårslöfte? Ja och nej. Jag hade lovat mig själv att börja träna efter jag hade fått Leah. Jag fick då bältros och migrän och det blev att jag gav upp. Fast detta år är att börja träna igen fast på ett mindre gym!
 
8. Vad har varit det jobbigaste med året? Att jag litade på fel människor som försökte knäcka mig totalt. Jag fick uppleva något som man inte vill uppleva det första året med nya barnet. Men efter den resan så blev jag starkare som person och insåg att felet ligger hos dessa människor. Jag kan bara tycka synd om dem för de försökte med något som inte gick som det skulle för dom. När man har varit singel hela det året så har man saknat en viss person men barnen får mig på bättre humör! Vilket är bra.
 
 
9. Var du kär? Räknas att man saknar exet så är svaret ja.
 
10. Det bästa som hände under 2015? Fick en frisk och söt dotter den 19 Mars! Fick bättre kontakt med min mamma! Var i Sverige och semestra detta år. Träffade många vänner från Tivolit. Gjorde framsteg på bloggen. Och jag blev till en bättre människa detta år.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spring By Nelly

2016-01-30 >> 19:33:00
Spring By Nelly
 
 
Okej lite tidigt men jag är så sugen på att våren ska träda fram nu. Man kan slänga iväg dom tunga kläderna och ta fram mer lätta kläder. Här kommer det lite inspiration från Nelly som man kan styla sin outfit i vår. xx

I mitt "vinterland"

2016-01-29 >> 16:31:43
 
Jacka/Stadium. Tjocktröja/New Yorker. Jeans/New Yorker. Skor/Skopunkten.
 
 
Hejsan! Idag är det fredag och då kommer jag få besök av en killkompis från Örebro. Nu har vi varit ute och gått en stund och då tog Tindra kort på mig och den blev sådär men det får bli dagens bild idag iaf. Både bu och bä att snön är redan borta. Den kunde få vara kvar till sportlovet tycker jag, men men barnen är nöjda att det inte är så kallt längre så man kan vara ute att bli knallröd i fejset.
 
Nu ska jag fixa lite här hemma innan Örebroaren kommer hit för sen ska vi fixa tacos och glo på film. xx
 

Mot ögonläkaren

2016-01-28 >> 09:37:00
 
Nu ska jag till ögonläkaren och se vad de säger om mina ögon eftersom det svullnar upp fortfarande. Puss!!
 

Dagens shopping

2016-01-27 >> 19:20:00
 
Hejsan! Idag gick jag ner på stan trotts att mina ögon var svullen, jag tyckte att jag förtjänade att få lite "lyx" här i livet )som ni vet så shoppar jag inte direkt så ofta men när jag gör det så är det för jag förtjänar det). Detta fick jag med mig hem. Nu ska jag kolla på farmen. Puss!
 

Sjuklingen

2016-01-26 >> 21:13:44
 
Hejsan! Jag har idag varit på synsam igen för mina ögon har svullnat upp pga linsen så har fått andra linser nu och fick även gå till apoteket och hämta ut medicin för de tror att själva orsaken är bakom ögat och där kommer dom inte åt. Blir det inte bättre så skulle jag besöka dem igen eller åka in till akuten för då är det något annat som är konstigt.
 
Idag beställde jag även en ny väska till mig själv Michael Kors väska (tur att man har pengar så man kan unna sig lite). Har bara varit hemma idag för ögonen krånglar så mycket att jag blir så trött. Så imorgon ska jag ner på stan och kolla lite i affärerna och se om man kan unna sig lite mer! Aja nu ska jag sova lite för ögonen värker. xx
 

Årsresumé 2015

2016-01-25 >> 20:38:00
 
JANUARI: I Januari så kom det ganska mycket snö så lekte med Tindra så mycket det gick. Bakade, shoppade barnkläder och jobbade heltid.
 
 
FEBRUARI: Jag vann en kryssning så jag, Tindra och en till vän åkte till Finland, jag var då höggravid när jag åkte iväg (wiie)
 
 
MARS: 19/3 01:42 födde jag en liten flicka till världen, flickan fick namnet Leah Estelle Nilsson, hon var så fin och perfekt!
 
 
 
APRIL: Firade påsken med barnen och hade en mysig lov tillsammans med dem, det var även tivoli i stan så man hälsade på dem man kände!
 
 
MAJ: Sommarvärme i Norrköping, var ute och gick varje dag med Tindra och Leah eller bara jag och Leah, var lycklig som människa. gick ner 15 kg från graviditeten, hänga ganska mycket med min killkompis Lager!
 
 
JUNI: Midsommar i Halmstad var helt okej förutom att vi hade med oss en människa som drog ner glädjen på resan! Var även på Bråvalla i en dag men var tvungen att åka hem pga "barnvakten", blev anmäld för massa saker som inte var sanna.
 
 
JULI: Fyllde 29 år den 12 juli. Leah blev 4 månader. Min mamma kom hit och stannade i en vecka och umgicks med oss alla, hängde en hel del på himpa ( en badplats i norrköping!)
 
 
AUGUSTI: Min bästa månad! Åkte hem till min mamma och stanna där i en vecka, hade en mysig dag på Rottnerospark, träffade även Hampus Hedström som är känd på Youtube. Kilade iväg till Sunne och badade där!! Träffade även mina vänner igen på tivolit, lärde känna en ny vän Sandra.
 
 
SEPTEMBER: Fikade en hel del med Mimmi. Träffade Mr M men vi bestämde att vi skulle vara vänner, blev lite shoppingberoende för jag köpte nytt till mig själv och barnen.
 
 
OKTOBER: Fick besök av min mor som stannade över helgen. fick någon dille att käka BJ och gick på en massa möten och var väldigt ofta sjuk.
 
 
NOVEMBER: Var den lyckligaste månaden för min del, det var då anmälan lades ner!! Fikade och träffade vänner som aldrig förr.
 
 
DECEMBER: Var på julfesten och hade fixat barnvakt till mina barn. Började äntligen lita på människor igen men det får jag nog tacka mina vänner som har stöttat mig hela året, åkte även till mamma och fira jul med henne. Firade nyår även med vänner som betyder bågot för mig.
 
 
Det var mitt år 2015! I ett annat inlägg kommer jag att svara på frågor om året. xx
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Behandling av skor

2016-01-24 >> 19:27:00
 
Hejhej!! Idag köpte jag ett par skor till mig själv eftersom våren är snart här. I med att jag köpte nya skor så sprejade jag dom med detta medel (tycker den är riktigt bra ).Så nu är jag redo att använda skorna. Eftersom jag ska till stan på onsdag så kommer jag använda dem då. Det blev även ett par skor till Tindra och Leah också. Nu har alla skor till våren!
 
 
Välkommen "våren" vi har saknat dig
 

Malin Gramer Style!

2016-01-23 >> 14:35:47


Kollage: Malin Gramer
 
Solglasögon | Hatt | Väska | Jeans | Tröja | Jacka
 
Sponsrat inlägg



Två självisar

2016-01-23 >> 14:34:39
 
 
 
Hejsan! Nu har vi varit till affären och handlat gott till ikväll och som ni ser så är jag ganska torr runt ögonen för igår svullnade ögonen upp pga linserna jag fick i onsdags. Men imorgon så ska jag till stan och köpa nya skor och får hoppas att svullnaden har gått ner . xx
 
 

Ängel

2016-01-22 >> 17:58:45
 
Tack tack tack Mamma för den här fina julklappen jag fick av dig! Jag är väldigt tacksam för den här julklappen för jag tänder den då och då och tänker på min pappa, farfar och Dick. Puss!!
 

Nyår 2015

2016-01-21 >> 10:12:31
 
 
Idag tänkte jag skriva om hur mitt Nyår var eftersom jag har faktiskt glömt och skriva om den här har jag märkt. Den var faktiskt perfekt för värdarna bjöd på mat och dryck samt så spelade vi lite spel för att tiden skulle gå lite snabbare!
 
I menyn så blev det serverat förrätt; Broccoli och skinkpaj, huvudrätt; Oxfile med potatisgratäng och efterrätt; chockladmousse, riktigt gott och kvällen slutade med att tända lite rislyktor fast det blev fail för dom flög in i ett träd så en av värdarna fick kasta snöboll på den så inte trädet började brinna. Puss!
 
 

Boris - Slingshot

2016-01-20 >> 13:18:04
 
 
 ONSDAG! Idag har jag varit på BVC med Leah och allting var fint och fick även veta att våran "bvc-tant" ska sluta så ska få en ny om 2 månader men nu ska jag fortsätta här hemma med städ för det kommer snart en man hit och ska kolla på vattenskadan. xx

Kid Ink - Summer In The Winter ft. Omarion

2016-01-19 >> 12:17:50
 
Idag gick jag upp kl 8 för jag skulle på synundersökning kl 10.30 och det visade sig att min syn har försämras så fick nya linser direkt och ska komma på återbesök för det är Silicon i linsen och vet inte än om jag är känslig mot det. Gick jättebra att ha med sig Leah för jg var orolig att hon skulle bli jättejobbig men hon var så snäll. xx
 

God Måndag fina ni!

2016-01-18 >> 19:43:51
 
Hej och god måndag!! Gud vilken dag det har varit, först kom en fastighetsskötare hit och kollade in lägenheten och jag fick veta att mitt sovrum har en vattenskada så imorgon kommer en annan hit och ska kolla hur STOR vattenskadan är egentligen och det verkar som jag måste hitta ett nytt boende för det är kanske mögel bakom tapeten och hela dagen har jag haft en jobbig migrän som vägrade släppa oavsett om jag tog en tablett mot migrän och vi veckohandla även idag och det var så jobbigt! Nu har jag klagat färdigt så ska kolla på tv och halvsova i soffan, tyvärr måste jag upp tidigt imorgon för jag ska på synundersökning och efter det ska jag bara slappa hemma. xx
 

Miike Snow - Genghis Khan

2016-01-17 >> 08:44:18
 
 
Hejhej! Idag är det söndag och det betyder att jag ska spela lite musik och städa/tvätta kläder och bara njuta att det är söndag. xx

Kissie style

2016-01-16 >> 22:41:10


Kollage: Kissie
 
Kappan | Klänningen | Bootsen | Klockan
 
Sponsrat inlägg



Lördag

2016-01-16 >> 22:40:08
 
 
 
Goddag! Idag har jag varit på stan och köpt nya byxor och Leah fick en ny mössa för den hon hade försvann bara sådär. Jag letade efter Mojito juice som är alkoholfri men hittade inte den någonstans så köpte tranbärsjuice istället och det var så gott!
 
När vi kom hem så åkte vi lite pulka men Leah verkade inte vara förtjust i det så vi gick in istället och kollade på tv. Så nu är kl 22:38 ovh vi kollar på film och Leah vägrar sova utan mig idag, det blir nog sängen snart för min del för inatt sov jag ingenting för jag låg och fundera en massa saker. Så denna natt hoppas jag att jag får iaf sova ut ordentligt. Vi hörs imorgon. Puss!
 
 

Wayne's Coffee

2016-01-15 >> 19:46:00
 
Idag beställde tid för en synundersökning och gick även till banken och snackade med dem om hur man skaffar ungdomskonto till Tindra men just nu verkar det som Tindra aldrig kommer få ett konto pga honom men efteråt så tog vi en fika och bara snackade om hur skolan har varit och vad vi ska göra imorgon. Lite skönt att komma iväg än och sitta hemma hela tiden!
 
 
 
 

Kadim Al Sahir - Kitab Al Hobb

2016-01-14 >> 11:38:34
 
 
Hejhej! Idag vaknade jag med migrän och mitt huvud känner mig som exakt som den här låten för jag fattar nada om något! Puss

Paket från Estrella

2016-01-13 >> 16:17:37
 
Hejhej! Häromdagen så hämtade jag ut ett paket från Estrella och i lådan fanns det 10 st olika chips/bågar osv! Tusen tack till Estrella för jag vann detta, jag är verkligen glad oavsett vad jag får i vinst!!! Jag skickar en kram och hoppas att Estrella får en toppen år!
 
Idag på morgonen så frågade Mimmi om vi skulle ses idag men jag hade bestämt mig att städa lägenheten så vi bestämde att ta en fika på fredag. Äntligen får jag träffa henne igen och har så mycket att prata om. Nu ska jag börja med maten och sedan ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen. puss!
 

Sushi-Lover

2016-01-12 >> 23:10:55
 
Hejhej! Förlåt för sent blogginlägg men jag har faktiskt testat sushi för första gången i mitt liv och jag åt upp allt och kan säga er att det var gott. Jag trodde det skulle smaka mer sill så i början velade jag om jag skulle beställa detta eller ta en kyckling! Och jag kommer troligen äta mer sushi detta år än vad jag gjorde förra året haha.
 
Idag hämtade även vi ut ett paket till Leah för hennes pappa har skickat julklappar till henne. xx
 

Fall Out Boy - Irresistible ft. Demi Lovato

2016-01-11 >> 11:17:45
 
Idag ska jag äntligen klippa mig och färga håret ska jag göra i helgen så nu sa jag fortsätta lyssna på Fall Out Boy och peppa mig! xx
 

Shakira - Try Everything

2016-01-10 >> 11:34:03
 
Idag är det söndag och det betyder städ/tvättdag här hemma och under tiden vi väntar på att tvätten ska bli klara så kommer vi vara ute och åka pulka som vanligt! xx
 

Pusha T - M.P.A. ft. Kanye West, A$AP ROCKY, The-Dream

2016-01-09 >> 10:45:10
 
 
Idag är det lördag så vi ska ut och leka i snön och senare vet jag inte vad vi ska göra då men det märker vi . xx

Dagens outfit

2016-01-08 >> 22:04:26
 
Jacka-Stadium/Halsduk-New Yorker/Tjocktröja-Stadium/Jeans-New Yorker/Skor-Skopunkten
 
 
Hejsan! Idag har vi varit ute hela dagen och det har snöat som bara den. Det gjorde ingenting för det var mysigt men samtidigt kallt. Men när vi kom hem så värmde vi oss i soffan med alla filtar vi har hemma så vi somnade en liten stund.
 
Ikväll ska vi kolla på skräckfilm och äta gott. Puss!
 

Mohamed Alsalim - Marti

2016-01-07 >> 11:56:20
 
Idag är det Torsdag och vi ska möblera om här hemma och bara för det så letade jag upp en låt som jag inte gillar haha! xx
 

Coldplay - Birds

2016-01-06 >> 11:28:24
 
Hejhej! Idag kommer Tindra hem och jag kommer vara med henne och Leah så har inte tid att blogga så mycket. xx
 

Myskväll med vänner

2016-01-05 >> 22:55:34
 
Hejsan! Idag skjutsade jag M till Biltema och andra ställen som han ville till och jag handla lite saker till ikväll. Jag fick med mig en hel del godsaker som fikabröd, läsk, godis, paradischoklad osv osv osv. Sedan nu ikväll har vi spelat spel och snackat om vad vi ska göra under 2016. Tack för en mysig kväll tjejer!
 

Ness - Subliminal Feat. Maor Edri

2016-01-04 >> 11:06:46
 
Hejhej! Idag är det Måndag och vi ska veckohandla som vanligt och sedan får vi se vad som sker mer men imorgon ska jag iag ha myskväll med Leah och några vänner från jobbet. xx
 

iKON - 덤앤더머(DUMB&DUMBER) M/V

2016-01-03 >> 10:33:31
 
Hejhej! Idag är det söndag och det betyder städ/tvättdag här hemma. Jag älskar att spela musik när jag städar så denna musik kommer jag spela typ hela dagen.
 

Pannacotta

2016-01-02 >> 21:51:44
 
Hejsan! Idag har vi inte gjort så mycket förutom att vara hemma och lekt med alla julklappar som Leah fick och i eftermiddags så gjorde vi pannacotta som vi skulle ta fram till kvällen och bara mysa till filmen. Supergoda och fina blev dom!
 
 

Kid Ink - Promise ft. Fetty Wap

2016-01-01 >> 11:40:26
 
 
Idag är det 1 Januari och jag vaknade upp bredvid Leah efter en rolig kväll/natt med vänner och dottern men nu ska jag bara ta det lugnt och njuta av dagen! xx