Long Gone

2010-12-31 >> 15:55:21
Bara för jag hade så tråkigt så började jag städa ute i hallen så nu är det bevisat att jag är arbetsskadad :(



Titta vad Tindra fick idag!! :)

2010-12-29 >> 19:16:28

En chokladkalender + 200 kr + hello kitty klistermärken.... ;) Som ni märker så älskar Tindra Hello Kitty! Helt otroligt att hon kan gilla det så mycket för alla hennes kläder är Hello Kitty och hennes leksaker med, typ besatt. Är väl nån sorts trend som går runt småflickor nu!? Men det går väl över när hon blir en stor tjej, fatta sen när hon är 14 år och är kaxig och ska lyssna på hårdrock och klä ut sig till emo..! Kan faktiskt inte ens tänka mig Tindra bli så men man vet aldrig vad som händer!

 

Det har varit en jobbig dag på jobbet (Såklart jobbade jag ihop med världens bästa och roliga tjej..) Dock trodde vi att det inte var skitigt eftersom det gick så snabbt för de andra att städa de andra rummen men köket var skitigt trotts allt och under tiden vi städade så fick vi huvudvärk, och städa med huvudvärk leder bara till att man blir segare och segare..? :)

En dag till och sen är man ledig, och den 3 januari så jobbar jag igen! Skulle vilja vara mer ledig men har inte råd att vara borta från jobbet mer..? *suck*

 


Tattoo gone wrong

2010-12-28 >> 18:35:21

VS

 

√ Vilken hårfärg gillar ni!?


The Warriors Way

2010-12-27 >> 21:07:18
Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sova till någon bra film på datorn. Har varit sliten idag för jag kom hem kl 1 inatt och sov ungefär 4 timmar och jobbat 9 timmar och sängen ser så jäkla skön ut. Så jag tänkte vara duktig att lägga mig tidigt och för en gång skull så ska jag vara utvilad till jobbet, men ni som känner mig vet att jag kommer sova en timme och sen kommer jag vara vaken tills klockan blir 12.. Jag satt här och snacka med Jessica angående Nyår och jag ska ha min dotter iår och det betyder att jag ska vara nykter. Försöker få ihop några personer som man kan fira ihop med men alla ska ut och dricka sig fulla?


Vet ni inte vad ni ska ha på er på nyår så checka in den här klädstilen?



































Aldrig har jag använt klänning på nyår men iår tänkte jag ha det, kommer säkert frysa men vad fan. Jag vill väl vara fin, någon mer som ska ha klänning då..?

Heart Failure

2010-12-27 >> 18:03:16


Ensam utan dig

2010-12-26 >> 18:58:01
Jahapp idag skulle jag köpa en dator & skärm men det blev inte så, då blir det en tur till Linköping imorgon istället!


Ska snart åka iväg till Trodda och kolla på film igen (Har blivit förälskad i Ättetorp, måste hitta en lägenhet där!!) men sen ska jag vara fyllechaffis åt Robin ikväll så jag måste sticka iväg iaf vid 12! Är som sagt inte taggad alls för jag ska upp och jobba imorgon men vad gör man inte för sin bästa vän, alltså jag är nog för snäll men det är för jag är rädd om min vän, såklart ställer jag upp så det inte händer något, så nu ska jag bara sminka mig lite grann och fixa håret, pillepill! Vilket ni har fattat så har jag inte bloggat ett tag för jag var hos morsan i Värmland och hälsa på... ;)


Såhär ser jag ut nu! Bara för jag är så söt idag.. Måste ta vara på skönheten.


I feel like dying

2010-12-23 >> 00:50:57
Har jobbat idag och sen efter jobbet så fick jag skjuts ner till stan av Trodda. Handlade lite julklappar till min mamma och hennes gubbe och självklat fick Tindra nya klädesplagg av mig, och jag skulle köpa nya gympaskor till henne men tyvärr var affären stängd för det hade blivit en vattenläcka där inne..? Hihi! ;) Så nu har jag äntligen kommit hem för jag har varit hos Trodda och kollat på film..? Har aldrig gillat "hem till midgård" men idag helt plötsligt så skratta jag åt allt, så tydligen har jag missat en hel del.. Har man tur så får jag komma tillbaka och se de andra avsnitten som vi inte hann och se, och det får bli efter jul för imorgon åker jag iväg till min mor och stannar där ett par dagar..? :D


Men ni som inte har råd att köpa några julklappar till era föräldrar eller syskon så har jag ett bra tips till er, ni behöver bara kopiera bilden eller printa så ni kan skrivaut den och när ni har gjort det så klipp ut och lägg den i en kuvert och ge den bästa presenten till någon du tycker om...?

Kan påminna er att det är omtanken som räknas..? Tyvärr så spelar det ingen roll hur mycket presenten kostar för allt besvär du lägger ner attgöra frukost på sängen är ett sätt att visa att du bryr dig! ;)

 

 

P.s vill ni ha mer förslag vad ni kan ge till era föräldrar så fråga på, jag är väldigt smart för att vara brunett, bättre det än att vara dum blondin som andra säger!

National Socialist

2010-12-21 >> 22:22:08

 

Blir verkligen sugen på att färga håret blond igen och träna upp min kropp rejält nu till sommaren! :D Mitt nyårslöfte blir att äta nyttigt och träna regelbundet eller försöka eftersom jobbet tar sin tid! Jag ska även spara ihop pengar till en bröstoperation, och det är inte för att Kissie har gjort det utan för jag vill det! Har alltid velat ha det fast pengarna har inte räckt till! Endast till räkningar och kläder till min flicka. Känner mig ibland så okvinnlig och vill kunna känna mig sådär "sexig" när jag har utan kläder.. ;) Bara för ni kommer säga att det är usch med sånt så kan jag hålla med er lite grann för det beror på varför man gör det, tycker det är okej om brösten hänger efter man har fött barn eller att man har skit små bröst att man ser ut som en planka! Har några vänner som har gjort bröstoperationer och deras form är perfekta... ;)

 

Har dock lagom stora bröst men vill få mer fasta, men den dagen kommer snart.. :( Fast jag är självklart rädd att det ska bli fel, när man väl ligger där så finns det ingen återvändo ;)

 

 


Reden

2010-12-21 >> 20:25:55
Har precis fått veta en massa saker om mitt ex! Jag kan bara säga att jag mår sjukt dåligt och jag kräktes nyligen för hela jag skaka för jag trodde inte det var sant, såklart får han göra vad han vill men det jag fick veta är sjukt ;( Har sådan ånger att vi var tillsammans så länge, och jag funderar seriöst om det verkligen är han jag var tillsammans med eller om han har slagit sig hårt i huvudet!! ♣ ♣ Låter mer som han har fått köldskador..! Så jävla äckligt!


Har även varit på Tindras julavslutning och lilla flickan sjöng så fint, såklart tog jag några bilder på henne men det var för många människor som stod i vägen..! Dock kunde jag ha rest på mig men jag kände inte för att stå ivägen för de andra föräldrarna som tar kort på sina barn, så kunde inte de andra tänka iaf. Jag kan säga er att jag var verkligen stressad förut innan vi stack till kyrkan för jag hade bara 15 minuter på mig att duscha/sminka mig/klä på mig/borsta håret, men ändå hann vi i tid till kyrkan..?


"Sunsilk schampo" otroligt bra produkt.. :)

Balsam Sunsilk. Världsbäst!

Jag förut! ;)


Asylum

2010-12-20 >> 18:25:27

Nu har jag äntligen kommit hem från jobbet.. Haha eller jag slutade vid 3 men min kära bil fastnaKatarina fick hjälpa mig och sen var jag på stan en stund och köpte de sista julklapparna till Tindra! Har nu huvudvärk men väntar på att maten ska bli klar och sen ska jag lägga mig i sängen och försöka sova... ;) Men jag tror nog att jag kommer nog bara ligga och vila en stund, när som helst så får man väl ett samtal från Trodda!? Han ringer mig konstant varje dag nu.. Tänk er för en månad sen så ringde han inte alls!? Såklart är det nog för vi har fått bättre kontakt och de andra som ringer mig har jag också fått bättre kontakt med.. Men visst ibland känns det konstigt, ni vet att när ni lär känna en person och personen ringer och pratar om vad som helst och för drygt för en månad sen så kände du inte personen ;)


"Självklart finns du i mina tankar varje dag, fast det var flera månader sen vi hade en sådan bra kontakt och ibland vet jag inte vad jag ska säga eller göra för att inte mista dig helt. Råkar tyvärr göra misstag då och då."

Club Can't Handle Me

2010-12-19 >> 23:21:00
Oj oj klockan är skit mycket! Nu måste jag lägga mig för imorgon är det dags för mig att åka till jobbet..! Är riktigt seg på morgonen! :) Men det kan vara så att jag sover ganska lite för jag får bara 5 timmars sömn eller mindre!! :D Ska väl inte gnälla något för det är ändå mitt fel att jag inte lägger mig i tid, är faktiskt mer en kvällsmänniska.. Har alltid varit det, men det måste bli en ändring snart för jag måste bli piggare på morgonen.. Aja nu skriker sängen efter mig! Så jag säger väl god natt nu!



En bild från idag..! Vad tycker ni om hårfärgen?

I got horripilation...

2010-12-19 >> 00:28:55
Herregud jag, Tindra, Robin & Jessica spelade bowling och Jessica vann över oss..! Dock fick jag mest strike och spärr men på slutet så fick jag väldigt lite poäng men det var nog för jag var hungrig, ni ska bara veta vad snälla personalen var där för jag ville ha plankstek och de drog bort 150:- bara för jag hade varit där och bowlat? ;)


Sitter nu här hemma med Robin & Tallen för jag är fyllechaffis idag! Vi får höras imorgon för jag ska vara social med dem!

Yellow

2010-12-18 >> 17:11:56


Gråt dina tårar

2010-12-18 >> 13:46:17


I Still Haven't Found What I'm Looking For

2010-12-16 >> 23:56:25
ÄNTLIGEN SÅ ÄR BARNKALASET ÖVER! Har firat min sötnos som blev 6 år idag! Kunde inte blogga tidigare för jag har haft fullt upp, även om jag fick hjälp av Tindras pappa så kände jag mig stressad... Men Robin blev sjuk så han kunde inte hjälpa mig, YEAH latmask! :D Är väl dags att plocka lite här hemma för det ser ut som första världskriget i vardagsrummet! Lite överdrivet men stökigt är det, som flesta barnkalas brukar sluta..! Dock så är det mest leksaker på golvet, förutom på bordet för där är det kladd från tårtan! Och lite julmust! :D


ÄR LITE SUGEN PÅ ATT HA FEST HÄR HEMMA!! Ska nog fixa fram det och dresskoden ska vara rosa & svart..! Kanske någon som är sugen på att komma?



Språklektion med Annica Nilsson

2010-12-15 >> 22:33:29


HELLO KITTY! ;)


Här sitter jag nu och är helt slut! ;) Love and hate! Dock har jag massor kvar tills imorgon men som tur är så kommer lilla Robin hit imorgon och hjälper mig...? Men jag tror nog han kommer hit för smörgåstårtan! ;)


Skönt att det kommer några människor hit för att fira lilla Tindra(!) Dock vill Tindra att vi ska bjuda halva klassen men just nu mitt i veckan så känns det konstigt... :( Kommer bli knas med föräldrarna och sen måste de nog hem tidigt för det är skola nästa dag! Har faktiskt frågat henne om vi skulle fira hennes fördeldag i helgen istället för då kan vi bjuda hit kompisar men hon ville fira den dagen hon fyller... (Somliga barn vill ha det på sin födelsedag, så jag låter henne ha det då...) Åh hoppas hon blir nöjd med presenterna iaf :(


Vad ska ni göra imorgon? Bara för det är min dotters födelsdag så kommer jag nog inte blogga något imorgon, ska vara social med henne och med gästerna? Hihi... ;)

En Hemlighet

2010-12-14 >> 23:00:51


Åhh vad söt hon är, kommer gå bra för henne i framtiden... :)

Sad Day For Happiness

2010-12-14 >> 12:01:17
Oh jag hatar telefonförsäljare.. Är deras fel att de väckte mig från min skönhetssömn!


Godmorgon på er iaf, eller godmiddag..? Det är dags för mig att sätta fart här hemma.. Vara vid datorn idag är helt meningslöst för jag ska hämta sötnosen idag.. Jättesaknad är hon av mig :( Men när vi kommer hem så sk vi ligga och mysa i sängen, alltså tills hon somnar och jag med..? PUSS PÅ DIG!


Ska börja träna regelbundet igen på gymmet men man kan även träna hemma och man har de rätta träningsredskapen, annars kan man köra situps men det blir långtråkigt! Vilka använder medicinboll och rullskidor när de tränar hemma/ute... ;) Bara för att vara elak idag så förstår jg mig inte på dem som använder dessa 2 saker, vad gör man ens på en medicinboll och rullskidor! Kan man inte ta vanliga skidor och åka där det finns snö och samtidigt se normal ut när man tränar! Men bollen kan man väl köra utan för det är bara ta en massa vikter och ha dem på magen eller hålla i dem och pressa sig upp när man kör situps eller något annat som faller er i smaken! Nu har jag klankat klart på dem här 2 produkterna och nu ska jag göra ordning mig! :)


Har nu lite bråttom för jag vill vara hemma i tid idag.. Så ha så kul idag på jobbet/skolan/sängen ;)


P.s somliga tror att de här är jätte bra träningsredskap men det är för de orkar inte förbränna fett på riktigt. So long  ;)

 

 

Nu stänger jag av datorn för idag..! Måste skynda mig! *baaah*


Den här dagen suger!?

2010-12-14 >> 01:28:59
Hmm sjuka jag vill bli frisk nu..? Sitter här och kan inte sova för jag har sovit bort ett helt dygn och försöka sova efter det funkar inte (sömntabletter någon...?) Vilken tur att jag inte ska jobba imorgon för jag är inte 100 % frisk än :D Är väl kanske dags och jobba på onsdag eller torsdag! Har jag tur så jobbar jag på onsdag för cheferna, kommer hålla tummarna tills dess..? Men man saknar faktiskt sina arbetskamrater väldigt mycket.. Men snart ses vi igen :)


Bara 2 dagar kvar tills min lilla flicka blir 6 år! Bara hoppas hon blir nöjd med presenterna som hon får av mig..?


Men för att avsluta inlägget så vill jag skriva några ord om min allra bästa vän Robin.. *ler* Inte för vi har haft världens bästa kontakt förut utan vi fick en bättre relation nu i somras... :( Men det var nog för jag hade så jobbigt och du fanns där med öppna armar och försvarar mig alltid när det blir bråk och du berättar hemligheter för mig för du vet att jag håller det för mig själv.. Lite jobbigt när folk omkring som tror att vi är tillsammans bara för vi kramar om varandra och fnittrar ihop men vi är bästa vänner och du lyssnar alltid på mig när jag känner mig nere eller om jag är superglad ;)



Björnar

2010-12-13 >> 13:47:11

 

 

Sitter just nu vid datorn och snorar mig igenom ett spel! Tycker det är värdelöst att vara sjuk för jag ville jobba idag, och imorse så kände jag mig så jävla svag att jag orkade bara ringa ett samtal och sen lägga mig igen.. ;( *snörvel* Back to the bed! :D


Lemon Tree

2010-12-12 >> 21:31:25
Hejsan!


Läste nyss på aftonbladets hemsida. Jag kan bara säga en sak till den där Johanne Hildebrandt.. Ja ljuga kan du verkligen göra och speciellt öppet för svenska folket, och för att rätta felet i artikeln "flera skinheads" hmm bara för man är rakad så betyder det inte att man är skinhead och stentvättade jeans fast det kanske fanns 1-2 stycken som hade det men kollade hon på resten av oss som stod där så hade vi andra vanliga kläder. Vad får hon utav det här?


Jag blir verkligen förbannad att de försöker framställa oss hemska och elaka "nazister" när vi egentligen är nationalsocialister.. Jag är iaf det, och de andra kanske är fria nationalister eller något annat.. Tänk faktiskt att ni drar alla oss över samma kant? Jag hade för mig att man ska lära personen först och acceptera ens åsikter oavsett vad man tycker.. Ursäkta mig så trodde jag att vi levde i ett fritt land men jag hade nog fel. :(


Kanske ska fortsätta med den där artikeln eftersom det var det jag skulle skriva om, men varför vi gör det här är ju faktiskt att en kamrat blev brutalt mördad och vi vill stoppa svenskhatet.. Vilket inte är fel eftersom jag har märkt själv att de som kommer in till Sverige visar oss noll respekt och det spelar ingen roll om de har haft det tufft i sitt land så behöver det inte gå ut över oss och behandla oss som det är vi som är boven.. Alltså vad vill hon komma fram till att vi ska ge upp hoppet och bli "dumvänster" istället men jag lärde mig att man aldrig ska ge upp hoppet för det man tror på.. Fast det går inte lära en gammal hund att sitta.


Vad tycker ni?



Late Night

2010-12-10 >> 22:27:24
Nej nu börjar min jävla magkatarr igen! ;( Nu blir jag ganska sur på min kropp för den krånglar hela tiden. Jag kan väl erkänna att jag äter väldigt dåligt och sover dåligt på sista tiden? Visst det är inte direkt världens bästa att hålla på så när man har magkatarr, men jag har skit svårt att käka mat flera ggr om dagen? Så är det med sömnen så är det jag är en kvällsmänniska men måste upp tidigt för jag börjar 7 varje morgon. ;) Kanske borde lägga mig skit tidigt på kvällarna men det går aldrig?


Sitter som sagt vid datorn nu och har på mig pyjamas för jag fryser, har faktiskt sovit en stund och hade på mig 2 täcken och hade på Juno i bakgrunden..? Jag måste bli frisk imorgon för då ska vi till Stockholm, med Robin alltså. Kan säga er att jag kommer klä på mig väldigt mycket kläder för vi ska vara ute en hel del och efteråt så blir det krogen :( Om jag orkar med det. Min barnlediga helg blev att vara sjuk. Det är inte direkt kul, tycker jag kan vara sjuk när jag har Tindra hemma, så kan vi vara sjuka tillsammans, bara för jag tycker det är mysigt.. Ja det verkar som det blir sängen igen nu, som sagt finns det ingen där ute som tar hand om mig :(


Men men imorgon blir det inge blogg för min del, så blogginlägg kommer in på söndag istället. Men det är inget att bli ledsen över utan tänk mer att jag har faktiskt ett liv utanför bloggen, det finns glada människor och roliga saker! :)


Jag vill förändra lite här hemma med nya möbler, det som är svårt är väl mer var man ska köpa dem. Det är inge kul och köpa möbler på Ikea för alla har Ikea hemma. Jag vill inte direkt vara som dem, men ni kan få säga till någon bra möbelaffär eller sida på internet. Vill helst ha normala möbler inte så konstiga att man inte förstår vad det är för något, det förstår ni väl. Den som ger den bästa tipset får en länkning? Skojjar jag? Har jag något på lurt? Gör bara sånt nu för jag är sjuk. Vad annars liksom..?

Jag vill typ ha såna här möbler, t ex .. Nej nu gör det ont i magen, jag måste vila.. Typ nu.



Någon som ska ut ikväll...? Hade varit kul och gå ut ikväll men det känns ovärt, vilket jag menar ovärt. Världens bästa Annica loggar ut nu :) Ejdo.

Lucia

2010-12-08 >> 23:54:43

Såklart blev det pizza idag med eftersom jag känner mig inge bra alls. Hihi fast jag äter inte så ofta skräpmat, och idag när jag känner mig halvseg så förtjänar jag att slippa laga mat. Vilken människa skulle laga mat samtidigt som personen mår dåligt!? ;)


missing you

2010-12-07 >> 18:08:35

Jag fastna på bild när vi var i Nyköping och dela blad, vilket var roligt för det var många som tyckte det var bra gjort av oss och vi dela ut över 100 stycken flygblad..! :( Tänk er att vi stod där och frös och log mot alla! Skulle ha haft på mig långkalsonger men lilla jag var stressad den dagen så jag fick bita ihop, men jag ska fråga en killkompis om jag fastna på bild i lördags.


Jag är helt slut..

2010-12-05 >> 19:06:05
Hejsan!


Idag vaknade jag upp vid tio tiden och åkte och hämtade Tindra hos Jessica, och efter det skjutsade jag Tindra till busfabriken för hon skulle på barnkalas där! :( Jag kan säga er att jag var helt förstörd imorse, och jag mådde skit dåligt inatt. Jag var inte dålig på det sättet att jag var ledsen utan mer för mycket alkohol, VAR RIKTIGT GOTT MEN SKULLE NOG HA DRUCKIT MINDRE?? Jag & Robin blev klart fullast av alla. Ingenting att skämmas över eftersom vi var kvällens mittpunkt tydligen, alltså det var vi som fick igång alla andra att prata med de andra.


Kanske ska vara nykter nästa helg, ahh iaf på lördag för då sticker vi till Salem, fast när jag kommer hem från det så kan man gå ut och röja. Det låter som jag vore en alkis eller något nu, fast hur ofta är jag ute egentligen och träffar nytt folk, jag är typ barnledig var tredje helg och jag försöker även vara aktiv i partiet. Egentligen kan jag ha med henne när vi ska på middagar men ibland så vill jag ha lite kul? Men det låter ändå fel när jag skriver så här, för det låter som jag inte kan ha roligt med henne för det kan jag. Kan väl säga såhär att jag dricker inte alkohol i närheten av henne eftersom jag tyker det visar dålig bild av mig och jag vill inte att hon ska tro att det är coolt att dricka, blir ibland sur på en del föräldrar som knäpper en öl inför ett litet barn och klunkar i sig hela på 1 minut. Fast det är deras val. Jag säger bara min åsikt vad jag tycker och tänker men de behöver inte ändra på sig, men det hade varit bra om de läser det här och kanske tänker efter, och jag tror faktiskt att det skulle minska fylla bland ungdomar, som ni vet så lär barn sig vad ni gör och inte vad ni säger..? Även om jag skrev lite fel där så fattar ni väl vad jag menar, fast jaja, och nu börjar jag tappa tråden här. Är nog dags för sängen för mig? Jag ska jobba imorgon och behöver vara extra pigg då? Inte för jag tror att det hjälper att jag går och lägger mig nu? Eller det kanske gör det? Ni får ha en bra dag och en fortsatt trevlig söndag..


Var är festen på fredag?

Unbeliever

2010-12-03 >> 22:43:39
Sådär nu har jag plockat lite här hemma! Nu ska jag plocka fram kläder tills imorgonm enklare att göra det dagen innan för imorgon kommer jag bli stressad! Nog om det så tittade jag runt på blocket! ;) Vilket jag inte ska göra för då blir jag sugen på att köpa mig en ny bil! Helt klart så gjorde jag det men tyvärr så kostade den en hel del! Känns som jag blir tvungen att jobba ihjäl mig för att komma upp i den summan, alltså det är ingen bil för 5000:- direkt, kan jag lova er.. Nemen har lite pengar där och där, men de ska tyvärr inte gå till en bil! Gillar mitt sätt att spara pengar på. Hur ska man annars klara sig här livet? Kan säga er att det är skit svårt att få heltisjobb nu för tiden om man inte känner chefen på ett stort företag? Man betalar skatt på allt och det är ju bra men det finns dem som inte ens klarar den summan som går till skatten, trots det så gnäller de inte men istället så får de drömma sig bort i en drömvärld, det gör jag ibland och jag tänker inte skämmas. T ex det finns fler som sitter i samma sits som mig, som vill ha och ha men prioriterar det som är viktigaste för stunden, saker till barnet, pengar till hyran och andra utgifter, roligheter som bowla eller kanske hyra en film, ja det är mycket som går åt och efter en månad så kanske de bara har 100 spänn ifall det ska krisa med något.




Just nu i Norrköping :)

2010-12-03 >> 21:22:44

Hejsan! Har gjort massa saker idag som 1. beställt tårta 2. Handlat födelsedagspresent till Tindras kompis Thea 3. Varit på AF och kollat läget 4. Köpte Thaimat och snacka lite med ägaren för jag känner henne från en utbildning för 1 år sen 5. Åkte pulka 6. Färgat håret själv 7. Kollat på film och haft myspys, är nog dags för mig och lägga mig för kvällen! :D När ska jag egentligen få en lugn stund i mitt liv! Vad har ni gjort idag?


I really dont like you

2010-12-02 >> 22:53:02
När jag ändå är ledig imorgon så kan jag vara uppe lite till och försöka göra lite vettiga saker! ;) Har jobbat med Daniel idag och det var riktigt roligt för vi pratade lite snusk, TYVÄRR SÅ ÄR DET DAGENS HETA ÄMNE :D

 


Friends And Traitors

2010-12-01 >> 22:49:23
Tyvärr så kan jag inte sova så jag satte mig ner och spela en stund på datorn! Det första så är det en barnsida men vadå barnspel ska ju vara roliga..? Förstår inte det roliga i det här spelet, dessutom så måste jag tänka att det är fortfarande för barn men jag kan inte släppa att det är så tråkigt..? Äsch får väl köpa mig left 4 dead 2! :( Så jag kan spela något roligt på kvällarna..


Nej men nu ska jag sova! Inte direkt trött men jag måste sova för jag ska kliva upp kl 5 imorgon, och ska försöka fixa ordning varm choklad. När jag ändå har köpt termos så ska jag väl använda den också?


 


i'm in norrköping beach

2010-12-01 >> 19:57:54
Åh vilken härlig dag, måste säga att jag slutade kl 3 idag men stannade på jobbet tills klockan blev halv fem för jag väntade på Katarina.. Har man så tråkigt hemma så kan man lika gärna vara på jobbet och snacka av sig..! Det var jag, Daniel och Gullveig men hon var tvungen att åka hem så då blev det bara han & jag, så vi snackade lite och käkade pepparkakor..! Sen kom min lilla Katarina och då gick vi till våra bilar (Lilla jag tog bilen imorse) :) Hade nog lite för bråttom hem för jag fick värsta sladden på vägen så bilen hamnade på tvären men som tur var så kom det inga bilar, och sen hämtade jag sötnosen från skolan..! Det var en upplevelse som jag vill helst glömma för ett barn på Tindras skola kallade sin mamma för fula saker och jag såg hur ledsen och arg hon var på sitt barn och Tindra stod där och blev "rädd" för sin kompis, bara där hade jg sådan lust att ta tag i barnet och fråga vad hon sysslar med men samtidigt så undrar jag var hon har fått lärt sig såna fula ord..? Alltså det var inte kärring utan verkligen hemska saker som inte ens Tindra säger och ändå tycker jag att "motherfucker" är väldigt fult att säga när man är 6 år fast hon vet inte vad det betyder ;)


Förresten så ska jag på partimiddag nu i helgen, har verkligen längtat efter den dagen för jag får barnvakt av min underbara kompis Jessica och sen ska jag ha på mig mina nya kläder och sen träffa massa nya vänner, känns som jag kommer få det riktigt roligt där! :D Känner mig så jävla glad på sista tiden..! Har inte kännt såhär på flera månader och jag vet inte om det beror på en sak, men jag tänker inte vara jobbig eller tro en massa saker utan jag tar en dag i taget! ;) Antar att det är bäst så nu..! Kanske kan jag bli kär igen men jag vill inte hoppas för mycket! :D Dessutom vet jag inte vad han tycker om mig, tyckte det kändes naturligt och sådär småpirrigt.. ;)


Oboy + mackor..! Perfekt "måltid" efter jobbet! Har som sagt ingen ork att laa middag efter jobbet så det blir oboy & mackor för min del och Tindra käkar alltid mat innan hon åker hem från skolan så det blir kvällsmat här hemma, mer än så blir det inte för hon går och lägger sig vid åtta tiden... :( *suck* Nemen min lilla flicka börjar bli stor! Jag har fått börja sova ensam nu på kvällarna.. Jag är samtidigt glad att hon kan sova själv men saknar att ha henne bredvid mig :D

Lilla jag efter jobbet..! ;)


 

 

Min sötnos som sitter i soffan och dricker oboy.. Hihi sötnos då? Ni ska veta att den här flickan betyder mycket för mig ;)