Gransjönäs & Plockis hos pojkvännen

2018-07-30 >> 22:15:00
 
Hello! Idag så åkte vi till Gransjönäs som ligger i Åby. Vi var där ett tag och efteråt så åkte vi till affären för att handla lite gott till ikväll. Eftersom jag låg i sängen typ hela dagen igår så var vi ute på en långpromenad med Shaggie så jag kunde få njuta av naturen. Min migrän kan bara dyka upp hur som helst men den kommer mer oftare när jag stressar upp mig. Lyckades faktiskt att inte stressa idag så jag är sjukt glad att jag mår bättre idag. Fortsätter med bloggandet imorgon för nu ska vi ha plockis och kolla på serier. Puss!
 
 
 

Sjukling

2018-07-29 >> 10:01:00
 
Hej på er! Idag vaknade jag med migrän och näsblod. Antar att jag har stressat för mycket på sista tiden. Så typiskt när man har planerat in massa roligheter med familjen. Fick i alla fall i mig en Chiapudding till frukost. Vi hörs! Kram
 

My blood

2018-07-25 >> 11:47:00
 
 
Hej kompisar! Nu har min mamma och systerdotter åkt hem till Värmland igen och jag sitter här och lyssnar på musik. Hoppas ni får en härlig dag för det ska jag försöka att ha! Har inte direkt några planer idag förutom att åka och bada med barnen och killen, tänker bara ta det lugnt idag för jag har fortfarande semester. Puss och kram

Hey ho, Let's go!

2018-07-24 >> 20:37:00
 
 
 
Godkväll! Idag har jag och resten av familjen varit effektiva. Det blev storstädning i hela lägenheten och rensade bort de trasiga sakerna som har legat i garderoben ett tag. Vi tog bilen till Åby för att svalka av oss för det har varit sjukt varmt idag. 34 grader har det varit som mest men just nu när jag skriver så är det 27 grader och det är också varmt för den här tiden på dygnet. Har varit till affären och handlat hem massa frukt för att barnen ska få i sig något i värmen! Hann även att åka till Åhlens Outlet för min mamma har aldrig varit inne i den butiken och hon hittade lite som hon ville ha med sig hem. Fika vid en lekpark. Grillad kyckling och potatissallad. Imorgon kommer dock min mamma och systerdotter åka hem för det har hänt lite saker som gjorde mig upprörd och även min mamma blev det så hon väljer att åka hem tidigare än planerat (och det tycker jag är väldigt tråkigt för jag hade planerat in massa saker som vi skulle göra tillsammans!) Nu ska jag vara social med min mamma för barnen sover redan för de är helt slut efter denna dag. Haha puss och kram
 
 
 

Vänneberga Gårdsbutik

2018-07-23 >> 22:40:00
 
Hej finisar! I förmiddags så kom min mamma och systerdotter Saga till oss. Så himla mysigt att få besök från Värmland och de ska stanna här i 5 dagar. Rekommenderar att besöka Vänneberga Gårdsbutik för vi åkte dit idag med min mamma och systerdotter och såklart med mina barn! Det finns så mycket fint i gårdsbutiken som inredning till trädgården och till hemmet, kryddor, honung massa annat gott. Tummen upp för mig. För mer info så kan ni klicka på länken så kommer ni till deras hemsida; Vänneberga Gårdsbutik. Kram.
 
 

Promenad och Hallonjakt

2018-07-18 >> 21:05:00
 
 
Hej hallå! Idag gick jag, Emil och Shaggie på hallonjakt. Vi hittade väldigt få då det har varit så varmt ute så de flesta av hallonen vi hittade var så torra. Eller det mesta hittade vi på pojkvännens kolonilott men det var inte så mycket heller. Vi tog en skogspromenad och lät hunden Shaggie få springa av sig och bada i en sjö. Skönt och kunna gå ut såhär när det är varmt ute. Puss!
 
 

Sommartårta 2018

2018-07-17 >> 19:48:00
 
Hello! Igår så åkte vi hem till pojkvännens föräldrar för jag ville bjuda dem på mat och såklart på en sommartårta. Jag bjöd på en köttbit, potatisgratäng, korv och en sallad.
 
 
Sedan bjöd jag dem på en sommartårta som jag och killen har gjort tillsammans. Dom tyckte att det var riktigt gott och tyckte att det var trevligt att vi bjuder på sånt här.
 
Självklart gör man detta för dem för de ställer upp så mycket för oss. (Viktigt att hålla familjen nära!)
 
Sen efter maten så åkte vi och kvällsbada. Vi kom hem rätt så sent men det gör inget för vi har fortfarande semester, lite skönt och kunna göra såna här saker mitt i veckan. Så vi kom inte i säng förrän vid 2 på natten. Puss!
 
 
 
 

En semestervecka i Småland

2018-07-15 >> 19:30:00
 
 
 
Aloha! Hoppas att allt är bra med er. Med mig är det fint, skönt och komma hem från semestern. Även om jag älskar att åka runt och se nya platser så är det skönt och vara hemma också. Borta bra men hemma bäst. Semesternveckan började med att vi åkte till Smålandsstenar och hittade en mysig campingställe, shoppade en heldag på Ullared och fick hem en massa saker, tog bilen till Oskarshamn och stannade där i 2 dagar, hängde på campingen och tävlade i en musikquiz som vi nästan vann på, sedan bar det av till Vimmerby i en hel dag. Fullt ös. Galet kul och utmattande. Nästa vecka blir det nog lugnare. Vill ni se mer bilder så finns dem på instagram/AnniicaNilsson.
 
 
Astrid Lindgrens Värld besökte vi när vi var i Vimmerby med familjen. Minsta tjejen tyckte det var superkul!
 
Nu ska jag förbereda veckan ifall det händer att vi åker iväg någonstans. Ha det så bra! haha puss
 

Sista dagen på Städarna i Norrköping

2018-07-12 >> 16:04:00
 
 
Hej finisar! 4 Juli var det min sista arbetsdag på Städarna i Norrköping. Det var en underbar känsla men samtidigt ledsamt eftersom jag har jobbat där i 8 år! Från att kunna knappt något om städning förutom städning hemma till att putsa fönster som en riktig fönsterputsare och de andra sysslorna vi hade kvar. Nu är det såhär att jag sa upp mig för jag trivdes inte längre utan det kändes så jobbigt varje dag att komma in på själva kontoret och möta dessa människor som sitter på kontoret förutom min arbetsledare som har stöttat mig varje dag och varit social som en arbetsledare ska vara.
Tack för den här tiden men jag tror tyvärr att Städarna i Norrköping kommer försvinna om ett tag för själva VD:n och hennes kompisar som är arbetsledare kommer förstöra företaget helt och hållet. kram
 
 

Risotto & Den blomstertid nu kommer

2018-07-11 >> 23:42:00
 
 
 
 
Klockan är 23:34 och här sitter jag med magen full med risotto och popcorn. Emil och jag käkade på Il Cibo här i Norrköping. Jag åt en vegetariskt risotto som var himmelskt god och drack en briska Ananas. Sedan gick vi till Filmstaden och väntade på att filmen skulle börja. Precis innan vi går in så köper killen popcorn och en cola/fanta slush till mig. Den blomstertid nu kommer var filmen vi såg och den är inspelad i Vånga utanför Norrköping och Emil kände igen en som var med i filmen så det var lite roligt.
 
Godnatt finisar! Hoppas ni hade en toppendag. Puss
 
 

Chokladbollar

2018-07-10 >> 21:05:00
 
Hello finisar! Idag har vi tvättat upp all tvätt som vi ska ha med oss på torsdag. Jag har semester nu i 5 veckor och jag kommer försöka göra en massa saker under semestern och försöka blogga varje dag. Jag satt imorse och planera var vi ska åka på torsdag - söndag. Som det ser ut just nu så ska vi till Ullared, Oskarshamn och Astrid Lindgrens Värld. Jag satt även och fundera om vi ska planera in Gröna lund fast då blir det bara jag, killen och äldsta dottern då den minsta tjejen är rätt så rädd för karuseller. Men nu på kvällen så bakade jag chokladbollar till oss och killen ville såklart ha utan kaffe i dem så då fick det bli vatten.
 
Puss och kram

Back in the Norrköping

2018-07-09 >> 22:19:00
 
Hello! I morse så vaknade jag upp i min mammas säng för igår så tog vi en roadtrip till Värmland och träffade på min bror, pappas grav och min mamma. Kul att vara där och mindre kul att syskonen har mittskött pappas gravplats så någon helg så ska jag och killen dit och fixa iordning så det blir fint och snyggt. Hemfärden gick bra för killen körde hela vägen och jag fick slappa och njuta av lugnet. Väl tillbaka i lägenheten så beställde jag hem mat från Taco Bar och bara kolla på serier. Vi hörs igen imorgon, kram!
 

Peace & Love 2018

2018-07-08 >> 09:17:00
 
 
 
Hello! Igår tillbringade vi dagen på Peace & Love festivalen i Borlänge. Det var första gången för min dotter att gå på festival och hon tyckte det var så roligt att se så många artister på scenen (vi hade även VIP pass så vi fick gå in på ett område som kallas Eden och där kunde man koppla av lite från musiken och där kunde man även träffa artisterna). Men hur tycker ni angående barn på festival? Jag var emot det förut men efter denna upplevelse med dottern så tycker jag att det är okej att ha med sig barn på festivaler och de som jobbade på festivalen var så himla trevliga mot henne och mot oss. Värt att besöka festivaler med barnen om festivalen tillåter barn som sagt! Kram
 
 
 

Leo´s Lekland

2018-07-01 >> 23:12:20
 
 
Den här lördagen så började vi att gå till skogen och låta barnen få springa av sig lite. Men de verkade som de hade mer energi än vad vi trodde (med det så åkte vi till Linköping).
 
När vi kom fram så käkade vi mat och jag åt en massa Sushi och Leah en massa ris,
 
Men efter det så gick till Leo´s Lekland och jag har aldrig varit där tidigare men det var verkligen stor skillnadBusfabriken och Leo´s Lekland.
 
Sedan åkte vi hem till killen och vi tänkte först gå hem till hans syster men vi var så trötta. Leah var mer än nöjd. På kvällen somnade Leah tidigt och vi kollade på serier och efter det så somnade jag som en stock. Så himla nöjd med denna helg!