Sista dagen på Städarna i Norrköping

2018-07-12 >> 16:04:00
 
 
Hej finisar! 4 Juli var det min sista arbetsdag på Städarna i Norrköping. Det var en underbar känsla men samtidigt ledsamt eftersom jag har jobbat där i 8 år! Från att kunna knappt något om städning förutom städning hemma till att putsa fönster som en riktig fönsterputsare och de andra sysslorna vi hade kvar. Nu är det såhär att jag sa upp mig för jag trivdes inte längre utan det kändes så jobbigt varje dag att komma in på själva kontoret och möta dessa människor som sitter på kontoret förutom min arbetsledare som har stöttat mig varje dag och varit social som en arbetsledare ska vara.
Tack för den här tiden men jag tror tyvärr att Städarna i Norrköping kommer försvinna om ett tag för själva VD:n och hennes kompisar som är arbetsledare kommer förstöra företaget helt och hållet. kram
 
 

Risotto & Den blomstertid nu kommer

2018-07-11 >> 23:42:00
 
 
 
 
Klockan är 23:34 och här sitter jag med magen full med risotto och popcorn. Emil och jag käkade på Il Cibo här i Norrköping. Jag åt en vegetariskt risotto som var himmelskt god och drack en briska Ananas. Sedan gick vi till Filmstaden och väntade på att filmen skulle börja. Precis innan vi går in så köper killen popcorn och en cola/fanta slush till mig. Den blomstertid nu kommer var filmen vi såg och den är inspelad i Vånga utanför Norrköping och Emil kände igen en som var med i filmen så det var lite roligt.
 
Godnatt finisar! Hoppas ni hade en toppendag. Puss
 
 

Chokladbollar

2018-07-10 >> 21:05:00
 
Hello finisar! Idag har vi tvättat upp all tvätt som vi ska ha med oss på torsdag. Jag har semester nu i 5 veckor och jag kommer försöka göra en massa saker under semestern och försöka blogga varje dag. Jag satt imorse och planera var vi ska åka på torsdag - söndag. Som det ser ut just nu så ska vi till Ullared, Oskarshamn och Astrid Lindgrens Värld. Jag satt även och fundera om vi ska planera in Gröna lund fast då blir det bara jag, killen och äldsta dottern då den minsta tjejen är rätt så rädd för karuseller. Men nu på kvällen så bakade jag chokladbollar till oss och killen ville såklart ha utan kaffe i dem så då fick det bli vatten.
 
Puss och kram

Back in the Norrköping

2018-07-09 >> 22:19:00
 
Hello! I morse så vaknade jag upp i min mammas säng för igår så tog vi en roadtrip till Värmland och träffade på min bror, pappas grav och min mamma. Kul att vara där och mindre kul att syskonen har mittskött pappas gravplats så någon helg så ska jag och killen dit och fixa iordning så det blir fint och snyggt. Hemfärden gick bra för killen körde hela vägen och jag fick slappa och njuta av lugnet. Väl tillbaka i lägenheten så beställde jag hem mat från Taco Bar och bara kolla på serier. Vi hörs igen imorgon, kram!
 

Peace & Love 2018

2018-07-08 >> 09:17:00
 
 
 
Hello! Igår tillbringade vi dagen på Peace & Love festivalen i Borlänge. Det var första gången för min dotter att gå på festival och hon tyckte det var så roligt att se så många artister på scenen (vi hade även VIP pass så vi fick gå in på ett område som kallas Eden och där kunde man koppla av lite från musiken och där kunde man även träffa artisterna). Men hur tycker ni angående barn på festival? Jag var emot det förut men efter denna upplevelse med dottern så tycker jag att det är okej att ha med sig barn på festivaler och de som jobbade på festivalen var så himla trevliga mot henne och mot oss. Värt att besöka festivaler med barnen om festivalen tillåter barn som sagt! Kram
 
 
 

Leo´s Lekland

2018-07-01 >> 23:12:20
 
 
Den här lördagen så började vi att gå till skogen och låta barnen få springa av sig lite. Men de verkade som de hade mer energi än vad vi trodde (med det så åkte vi till Linköping).
 
När vi kom fram så käkade vi mat och jag åt en massa Sushi och Leah en massa ris,
 
Men efter det så gick till Leo´s Lekland och jag har aldrig varit där tidigare men det var verkligen stor skillnadBusfabriken och Leo´s Lekland.
 
Sedan åkte vi hem till killen och vi tänkte först gå hem till hans syster men vi var så trötta. Leah var mer än nöjd. På kvällen somnade Leah tidigt och vi kollade på serier och efter det så somnade jag som en stock. Så himla nöjd med denna helg!