Familjedag

2017-10-01 >> 19:34:00
 
Hej! Är det verkligen redan söndag? Vad roligt tycker vissa, det tycker inte jag för helgen har gått sjukt fort och imorgon är det jobb igen. Nu har vi varit på Busfabriken med Leah och vi bjöd dit Emils syster och hennes son Viggo. Vet ni hur glada barnen blev när de såg varandra? Bara det värmde i kroppen för Leah ropade "Pojken" för hon tycker det är svårt att säga Viggo och Viggo sken upp som en sol när han såg Leah. Inne på busfabriken så åkte de mest kana i olika storlekar men Leah tyckte det var läskigt men ändå ville hon fortsätta åka. Hur tänkte hon där? Så är det jämnt och sen säger hon "jag kan inte" till allt men hon kan.
 
Vi ska väl planera in detta fler ggr men frågan är när? Det märker vi då. Så nu ska lilla flickan sova och hon är rätt så trött efter denna dag.
 

Kryssning med pojkvännen

2017-10-01 >> 00:19:00
 
 
 
Hello! I fredags så åkte jag kryssning med min pojkvän, vi hade rätt så lyxigt på rummet, dubbelsäng och minibar som var gratis. Super god mat hade de även på båten och de gjorde riktigt bra service med oss! Mysig båttur trotts att det var en hel del partymänniskor på denna båt. Alltid lika härligt med shower och uppträdande även om David inte är en stor favorit så var det rätt så kul att lyssna och kolla. Lyckad kväll på havet med andra ord. Måste göras om snart igen! xo