Snapchat: Anniicanilsson

2016-12-31 >> 08:59:00
 
Godmorgon! Ikväll ska vi fira Nyår med Emils bror samt med hans fru och deras vänner. Idag skulle Tindra kommit hem men det blev inte så utan hon kommer hem imorgon istället. Så nu ska jag fixa lite inför ikväll så hörs vi imorgon!! Följ mig på snapchat; anniicanilsson heter jag där. Puss!
 
 

Chai from Tassimo

2016-12-30 >> 21:25:00
 
Jag älskar chai! För mig smakar det typ som vinter. En förpackning kostar runt 50 kr beror på var du handlar. Finns på Media Markt och Elgiganten och säkert på fler ställen.. Puss!

Ps. Tack Emil för julklappen!
 

Hello, I'm back!

2016-12-29 >> 20:28:37
 
Hejsan finisar! Efter den här dagen så gav jag upp och leta efter vissa saker så får beställa hem sakerna istället. Dock så fick jag med mig ett par sov shorts för jag sover annars med mjukisbyxor men tycker ibland att det blir för varmt! Jag är nöjd med dessa iaf och ska ha på mig dem inatt när jag ska sova. Jag har även börjat äta mer nyttigare frukost än oboy och macka som ni kanske har märkt här på bloggen, något som jag är riktigt stolt över och nu ska jag bara börja komma igång till gymmet också. Jag vill inspirera, jag vill bli inspirerad. Ha en supertorsdag. XO
 
 
 

Hey i just forget it

2016-12-28 >> 20:02:00
 
 
Heej! Idag ville jag överraska min pojkvän med en riktig god frukost. Det visade sig sen att han tyckte inte om melon så jag och Leah fick käka upp det själva. Mumsigt värre och matkoman slog till. Mysig start på dagen med andra ord.
 
Tack för julklapparna jag fick iår (bild, längst ner)! Puss
 
 

Mina två favoriter

2016-12-27 >> 20:47:57
 
Hejsan finisar! Här är två av mina favoritlåtar just nu. Älskar Georg Michael röst och texten såklart "Though it's easy to pretend, I know you're not a fool"bra! xx
 

Crownfield

2016-12-27 >> 20:38:37
 
Idag fick jag sådan sug efter bars så köpte hem några imorse. Älskar kartongen! Dessa kan man ta när man är sugen på något gott och lätt att ta med. Supertaggad att få komma igång med träning och såklart äta mer nyttigt. (Har faktiskt sett att det är choklad på dessa men ni ska bara veta vad jag äter nu när jag är hungrig. Men det är iaf inte nyttigt, eftersom jag inte säger vad det är för det är sjukt pinsamt och ingen bra förebild då). Dessa müsli hittar ni på LIDL. Puss!!!
 

När vardagen hinner i kapp en

2016-12-27 >> 19:52:00
 
Hejsan underbara fina ni! Och tack till er som kikar in här trotts att jag bloggar väldigt dåligt nu för tiden. När man är ensamstående mamma till 2 barn så blir det inte så mycket egentid eftesom papporna knappt finns med i bilden men snart så kommer jag få lite hjälp av en kontaktfamilj som jag har valt ut och de är som en extra familj för mig också. Men än så länge så har inte det kommit igång ännu men nästa vecka kommer jag iaf få en ledig dag och få kunna göra saker utan barn, längtar lite när jag blir barnledig en hel helg för då ska ett gäng åka på en kryssning. Skulle ha åkte för länge sedan men tänkte att vi drar iväg när Emil fyller år och umgås med våra vänner. Känner ni någon som ska iväg på kryssning i februari? Hojta till i såna fall. Puss!
 
PS. Vad tycker ni om mina naglar som jag har kunnat spara ut denna gång?
 
 
 

Waynes coffee

2016-12-26 >> 19:11:40
 
Hejsan! Nu har jag äntligen tid och blogga igen för jag har haft fullt upp med jobb, barnen och pojkvännen. Idag drog jag och killen ner på stan för att kolla in mellandagsrean och sedan tog vi en fika på stan. I stan så var det inte direkt mycket folk som jag trodde att det skulle vara. Idag har jag även städat lite här hemma och även varit på långpromenad med Shaggie och Leah. Supermysigt men jag mådde lite smått illa under tiden. Nu ska jag lägga Leah och efter det ska jag vila en stund på soffan. Puss!
 

Mitt år 2016 i bilder

2016-12-26 >> 19:05:08
 
Då är det snart dags att säga hej då till 2016! Jag låter bilderna tala. Tack alla fina för ett underbart år. xx
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vinter Outfit

2016-12-21 >> 17:18:00
vinter2016
 
Hejsan på er! Även om det känns som vår i luften så är det fortfarande "Vinter-månad". Denna outfit är stilrent, snyggt och enkelt. Jag längtar verkligen när jag får en walk in closet! Jag längtar den dagen när jag flyttar, jag längtar den dagen jag och Emil bor ihop! Men vi tar en dag i taget så får vi se vad som sker. Ni missade inte inlägget igår om snapchat? Ska försöka vara mer aktiv där inne men behöver mer roligare människor där. XX
 
 

Lunch

2016-12-20 >> 16:57:00
 
Hejsan finisar! Hoppas att allt är bra med er! Idag åkte jag och luncha med min dotter. För omväxlingen skull så tog jag mig en räksmörgås, mums! Vi gick även och kollade på lite saker inför julen. Tror jag vet vad jag ska köpa till alla nu. Christmas is back.
 

Anniicanilsson @ Snapchat

2016-12-19 >> 16:52:00
 
Puuh äntligen har jag städat klart här hemma. Känner mig redan trött och vill bara gå och lägga mig i sängen. Ni har väl inte glömt att följa mig på snapchat? Anniicanilsson heter jag där! xx
 
 
 

Nu kommer den snart, Julafton & Nyår

2016-12-19 >> 16:18:00
 
Nu kommer den snart. Julafton. Nu är det bara 5 dagar kvar. En tid då man går i fina kläder på morgonen för att sedan svettas ihjäl på eftermiddagen. Men jag tycker om den här tiden på något sätt, något nytt händer. Vi färdas på upploppet till en nystart. För mig har julafton alltid varit en favorit. Nytt liv, frisk och krispig luft. Man går tillbaka till vanor och struktur. Något som jag gillar, då går mitt liv ihop sig igen. Sanningen är att jag mest blir seg och trött på oplanerade dagar. Jag vet inte om det är bra eller dåligt men jag vill alltid att det ska hända något runt mig. Att bara vara kan vara det bästa som finns ibland men också det tråkigaste!
 
Nu är det tid att rensa! Rensa psykiskt och fyskiskt. Ut med gammalt för att ha plats för nytt. Ta in sådant som du mår bra av. Har du relationer med andra människor som ligger och skaver någonstans? Gör något åt det nu. Släpp alla laster och tänk på dig själv i första hand. Saknar du någon? Ring den personen, ta en fika. Prata, umgås, lät känna nya människor. Är det kaos i garderoben varje gång du öppnar den? Rensa, vik och fixa. Nu är det nystart på gång och nu finns chansen att må bättre i dig själv. Städa i ordning lådor och skåp. Gör plats åt allt nytt som du vill ta till dig!
 
 
 
Gå ut i friska luften. Lukten av blöt snö, lampor i alla olika färger och smaken av varm chai i munnen. Att för mig som mamma dagligen igen få umgås med vänner är en ren lyx. Till alla som fortfarande inte är föräldrar: Njut av era vänner! Senare i livet kommer ni inte se dem varje dag. Uppskatta dem. Snart kommer alla mysiga hemmakvällar när man har krupit upp i soffan med en filt och en kopp te. Snön faller ner och ljusen är tända. Ta vara på dessa ögonblick. Tänk på vilka ni delar dem med. Stanna upp och känn in. Nu kommer den. Julen och Nyår.
 
 
 
 

Sun is back in town

2016-12-15 >> 19:20:00
 
Hejsan! Idag startade jag dagen med vatten. Det blev även jobb för min del. Fick jobba med en tjej som heter Jenny och vrje gång vi jobbar ihop så får vi alltid något som får oss att tappa hoppet om jobbet. Nog om det! Nu ska jag ta en dusch och sen vara med min pojkvän. Hur underbart är inte det att vara nykär innan jul? Trodde verkligen inte att jag skulle få känna den här känslan igen. Men men nu vet jag iaf hur det känns att vara kär. Ciao!
 

Dags för nya naglar

2016-12-14 >> 19:13:00
 
 
 
Nu är det snart dags att fixa till naglarna inför julen. Jag tänkte faktiskt fixa till dem typ som dessa ovan iaf till julen och nyår. Jag har alltid försökt och fixa dem hemma men vill nu gå till en salong. Snyggt ju!
 
 
 

Smaskig frukost

2016-12-13 >> 06:04:00
 
Hello! Idag vaknade jag upp bredvid min pojkvän. Tänkte att vi ska gå ut och gå senare idag och bara njuta av varandras sällskap. Idag blev det yoghurt, müsli och blåbär till frukost. Yummy. Ha det bäst!
 

Sovrums drömmar

2016-12-12 >> 21:02:00
sovrum
 
 
Godmorgon! Idag kom jag upp i tid. Eller ja vid 6 i alla fall. Jag har gått och blivit en redig sjusovare nu under vintern. Men så blir det väl när det är så mörkt ute..
 
Hur fint är inte detta i kollaget ovan? Jag vill ha allt. Lampan vill jag så gärna ha i julklapp! Dröm.
 
 

Mot stan igen

2016-12-10 >> 15:40:00
 
 
Efter 5 dagar med värsta förkylningen så drog vi ner mot stan för att shoppa lite kläder till mig och Tindra. Nästa gång så ska vi lämna Emil hemma själv för han tyckte inte det var så roligt direkt och titta oss som sprang runt och leta efter kläder. Nu ska jag fortsätta med maten här hemma och sen blir det filmmys. Puss!
 
 

Fredagsfrukost

2016-12-09 >> 05:34:00
 
Godmorgon fina ni! Fredag och dags för jobb idag. Först så ska jag äta upp frukosten och sen skjutsa Leah till dagiset.
 
Dagens frukost bestod av en smoothie (banan, yoghurt och apelsinjuice), knäcke med leverpastej och gurka och såklart kaffe. Puss!
 

Jobbtips inför första dagen

2016-12-05 >> 16:40:00
 
Hejsan! Nu börjar vi närma oss nya året. I det här inlägget tänkte jag dela med mig av tre tips inför nya jobbet och även till dem som har jobb. Nu väntar ett liv med eget ansvar, planering, matlådor, arbeta och koncentration. Men herregud va roligt det är med jobb egentligen! Här kommer tipsen som maxar lite av det praktiska delarna av livet som arbetare!
 
 
1. Anteckningar. Skriv ner så mycket du kan, även om du är utbildad så är det rätt skönt och få ner allt på ett papper. När det är möten så är det rätt bra och skriva ner vad chefen säger (kommer gynna dig). Dessutom så visar det intresse för jobbet. Jag brukar skriva ner på möten när det är viktiga saker som telefonnummer och vad man ska säga till kunderna osv.
 
 
2. Kalender och listor! A och O inför jobb, matlådor och möten. Jag skriver upp viktiga möten, hur många timmar jag har jobbat den dagen och alla jobbställen. Då kan man hålla ordning på vad man gör. I en anteckningsbok skriver jag även listor på vad jag behöver göra varje dag för att få en struktur.
 
 
3. Fyll på energi! Här finns det ingen skolmatsal med färdiglagad mat utan nu kommer matlådorna bli din energikälla. Ett tips är att ta med eget kaffe för att spara pengar. Även frukt, någon godibit och vatten är ett tips för långa arbetsdagar. Jag tänker alltid på att ha något nära när blodsockret dippar.
 
Lycka till med jobbet! Puss
 

Middag på Texas

2016-12-04 >> 09:16:00
 
Hello! Igår kväll åt Emil och jag ute på Texas här i Norrköping. Ett supermysigt ställe med westerntema och det fanns en massa olika hamburgare och såklart grillade maträtter. Så bra koncept och så gott! Rätten jag köpte kostade runt 100 kronor. Tips!! Puss!