Frimis!

2011-01-31 >> 20:32:36
Fyfan för den här helgen :( Jag drack inte ens mycket i fredags men ändå mådde jag dåligt som fan i lördags.. Det var nästan nära att jag kräktes på bussen :( Men mådde mycket bättre sen när jag fick i mig mat på Pizza Planeten.. Jag fick i mig ca 6 pizzabitar och 1½ glas cola?! Alltså inte ens jag förstodd hur jag orka men jag var så hungrig, och det gjorde att jag mådde bättre..! Vilket var bra för vi var bjudna på 25års fest hos min kompis...


I lördags så stack vi till hotellet som Jocke & Junior var på! Deras hotellrum var helt okej för att stanna en dag. Brukar inte direkt sova på hotell men sängen var riktigt mjuk?! Jaja men vi stack på min kompis fest som bodde 200 meter irån hotellet! Det var ganska dött där när vi kom fram för ingen vågade snacka typ, visst man är kanske blyg men inte jag, och till slut så kom alla igång och jag blev lite putt på en viss person.. Klockan gick och vi drog till Frimis och fick stå och vänta i en timme i kön, alla som stod i VIP kön fick stå skit länge på sin tur och de andra som stod i den vanliga fick gå in före! ;) Vilket jag tycker är komiskt för VIP borde väl gå före allt! :D Jag dansa som fan där inne och sen kom det en kille från min kompis fest och han börja berätta att han gillar mig och vill ha ett förhållande..? Han har jag bara träffat 2 ggr i hela mitt liv. Bra gjort eller vad? Jag förklara mig hur det stod till i mitt liv nu att jag har en massa killar springades efter mig men jag vill vara singel och slippa känna mig fängslad vid en person, det är en bra förklaring iaf? Och efter det så skulle vi på "efterfest" på hotellet och min kompis fråga mig om jag skulle stanna kvar och tidigare den kvällen sa hon till mig att det var lugnt om jag stanna kvar så jag sa till henne att jag stannar kvar där för jag har inga pengar till taxi..? Varför säger människor att det är lugnt fast det inte är det och sen blir man osams för en sådan onödig sak..? ;)


Det slutade tyvärr dålig stämning på hotellet eftersom jag blev besviken på hennes beteende eftersom jag trodde hon skulle bete sig mer mognare när hon är 20! Jag är kanske inte direkt det mognaste människan men ärlig är jag om allt! :)

Jag & Junior hemma hos Micke!

 

Störtsköna Jocke var med oss och hade kul!! :)

 

 

Jag & Jonna, när vi hade det roligaste! ;)


Gör Min Dag

2011-01-26 >> 23:24:33
Hejsan snyggingar! ;)


Jag har klippt mig men ni får en bättre bild imorgon när jag har färgat håret! Hihi orkade inte köpa färg idag, i am lazy! :) Har nog varit det hela dagen men imorgon ska jag köpa färg och sen kanske hjälpa Jessica att flytta, men det beror på när jag slutar imorgon! Ska kanske även träffa Trodda för vi ses ingenting i helgen eftersom jag åker iväg! Problemet är nog att jag kommer vara så jävla trött imorgon, skulle inte förvåna mig om jag somnar vid åtta tiden! :) Men det märker vi imorgon! Har varit så trött på sista tiden! Beror kanske på att jag käkar dåligt igen och träffar kanppt några kompisar för de jobbar eller så är de upptagna..? ALLTSÅ jag förstår att jobbet går i första hand för det gör det för mig med...



Vad ska ni göra i helgen? Bara festa loss, ingenting planerat kanske! Såklart kommer jag inte blogga något i helgen, eller kan försöka men gillar inte blogga när jag är med folk..? Hmm fråga mig inte varför!


Vad för färg kommer jag färga imorgon..? Något på B eller på R..? :) Såklart får ni gissa och den som gissar rätt blir länkad!



Gubben I Lådan

2011-01-26 >> 20:43:27
Fyfan vad jag är irriterad just nu! :@ Visst de bestämmer men vad fan de kan väl meddela oss andra..? Sitter här och bara stirrar blint på skärmen! Ska försöka lugna ner mig med musik och lite godis, då socker löser alla problem! ;)


Sätt dig ner

2011-01-26 >> 16:36:07
God middag *suck*


Ska snart dra till frisören och klippa håret, ja jag har lite beslutångest för jag vill gärna klippa mig kort men samtidigt inte!! Börjar bli dags att bestämma sig för om en timme ska jag vara där, stressad till hundra!! Ska även slänga i en färg i håret efter frisören! Gud vad jobbigt det där lät! Men får väl se om jag blir nöjd eller inte...?


Har varit på jobbet idag och fick jobba med Camilla igen :) Jag städade typ i turbofart för jag ville träffa Katarina innan jag skulle hem men hon hann tyvärr sluta tidigare än mig, saknar min lilla flicka..? Har jag tur så får jag jobba med henne imorgon.. :( Hon är ju ledig på fredag så det vore snällt av cheferna om de kunde sätta ihop mig med henne! Fast jag får väl otur som vanligt..? Det märker vi imorgon! Kommer bli en stressig dag imorgon för på fredag så är det för lite personal så de slänger över lite arbete imorgon..? Aja ska sluta gnälla, när som helst blir jag en gnällkärring. Sug på den ni!


BARA 2 DAGAR KVAR! Åker på fredag och kommer hem på söndag, och på fredag så blir det krogen.. Bara för jag ska umgås med en partytjej :) Hihi sen på lördag så ska vi boka kryssning och sen ska vi gå på stan och köpa lite saker! Sen den dagen så kommer Junior & Jocke dit och ska festa med oss. Drar först på hemmafest hos Micke som fyllde 25 år för nån vecka sen! Därefter blir det krogen igen! Hoppas verkligen inte att jag blir så full att jag däckar någonstans, men det tror jag inte, såklart att jag ska dricka med måtta den dagen! Känns som jag vill skippa hjärnskakning för en gångs skull! :)

Oboy & 2 mackor! Ville ha en annan macka men de var slut.. Och det här gick ner till magen iaf!

Vindruvor

 

 

Tindra, när hon var på bra humör!


Vad Sa Du Flippination

2011-01-26 >> 05:52:07
Gud vilken magvärk jag har idag :( Bajs men drar till jobbet iallafall...

Sitter hemma och ska lägga mig nu!

2011-01-26 >> 00:06:28
Hejsan ville skriva lite innan jag lägger mig! ;)


Upp och hoppa imorgon kl 5 för att jobba kl 7.. Efter jobbet så ska jag klippa mig så ni får en förebild nu och en efterbild imorgon! Ska även färga håret, så vi får se hur mycket det kommer förändras!


Hihi man ser att jag är skit trött!!!


We Are The World

2011-01-25 >> 22:24:50


Riverside

2011-01-25 >> 01:48:27
Det är sådär med mig just nu?! :) Fråga mig inte varför jag mår såhär för jag vet inte, kommer nog vara sängliggandes imorgon eftersom jag mår pyton! Jag kommer då inte blogga så mycket mer idag så vi kör på med en frågestund! Ärligt talat så får ni fråga vad ni vill..?


Och kommer det frågor som är pinsamt så svarar jag på det iaf?! Och tveka inte att fråga :) Kommer även länka personerna, lite sånt gillar ni. ;)


...?


Sallad till middag!

2011-01-24 >> 16:45:58

Min Bil

2011-01-23 >> 22:45:51
URSÄKTA MIG FÖR JAG BLOGGAR DÅLIGT! Satt förut och käka thaimat och Tindra käka mcdonalds! Funderar på att springa imorgon efter jobbet, för jag vill så gärna komma igång med träningen igen :( Men varje gång jag kommer hem från jobbet så är jag helt slut..? Hmm får börjar dricka vatten oftare! Vad har ni gjort idag..?


 


Just nu..

2011-01-23 >> 00:40:39


SS Wiking

2011-01-21 >> 17:04:11
Fyfan för idag! Känns som jag inte har sovit på hundra år och Tindra mår inge bra?! Och jag skulle ha jobbat idag men var tvungen att meddela dem att jag har en sjuk dotter så den här helgen så ska jag bara vila mig inför nästa vecka då jag jobbar alla dagar! Det har varit sådär småjobbigt nu på kvällarna för det finns någon som ringer skit sent och kan inte förstå att jag behöver all sömn jag kan få ;) Nu ska man börja stänga av mobilen på nätterna så man slipper tramset!



das alte Feuer

2011-01-20 >> 18:48:37
Är hemma nu men ska snart dra hem till Trodda och kolla på film...


Världens roligaste dag med Alice & Daniel på jobbet ;) Hihi har lovat Danne nu att imorgon ska jag bete mig som en kvinna?! Är så jävla okvinnlig på jobbet för jag går runt och rapar/fiser och snackar sex! Vi har slagit vad om att om jag gör något av detta så får han slå mig hårt eller något annat.. Oh my fucking god!


Ohhhhhh varför!

2011-01-19 >> 22:41:51


Påväg att somna

2011-01-19 >> 20:03:11
Mer blogginlägg imorgon för jag är skit trött!



*Wiie! Jag fick praktikplats* :D

2011-01-19 >> 15:18:46

Sådär nu har jag hjälpt min kompis med att hämta ett bord... ;) Måste säga att när vi stod och vänta så fick jag ett samtal från Coop Forum och de ville så gärna ge mig praktikplats på 3 månader! Dock så skulle jag börja den 31 januari men jag jobbar då så vi flyttade fram den 2 februari så då börjar jag min praktik.. Det kommer bli kul eftersom jag vill prova butiksjobb.. And i am so fucking awesome, så ni kanske förstår att jag kommer vara super glad de närmaste veckorna...! *Cha Ching*! Jag hoppas även att jag får den där lägenheten jag tittade på igår.. Hoppas, har jag tur så får jag flytta in i mars. Undrar verkligen hur jag kan ha sådan tur med allt, och nu fattas det bara en pojkvän men just nu känns det som jag vill vara ensam ett tag tills jag har landat med båda fötterna?! Såklart kommer några bli tjuriga eller ledsna när de ser det här men det är så jag känner mig..?

 

 

Kan säga att jag mår mycket bättre med revbenen nu... Inte direkt 100% men jag kan gå runt utan att göra miner?! Hihi så imorgon blir det jobb i Linköping! :)

 

Vi hörs senare ikväll..!


Zweet...Great!

2011-01-18 >> 15:34:36
Nu har man kommit hem från visning på lägenhet! Jag tycker om lägenheten och Tindra med.. DAMN hoppas jag får den nu!! Ska hålla tummarna tills den 23 för det är då jag får veta om den blir min... Hihi han som har lägenheten ska även ringa till tanten som bestämmer vem som får den för han tyckte jag ska få den, bara hålla tummarna nu ;)


Aja jag var även på intervju och jag tyckte det gick väldigt bra! Nu ska man bara vänta tills imorgon och se om man får praktik där, är faktiskt sugen på att testa något nytt! Good Work Annica!


Miss you J. Ses om 2 veckor, rockar sönder Örebro då! Ni som känner mig vet att jag har vänner i Örebro och det var skitlänge sen jag var där och träffade dem en hel helg..? Hihi! Känns faktiskt som det var för 1 år sen typ! Hihi men den 28 Januari så kommer det bli skoj?!

 

Känns som det är dags att börja städa i mitt rum nu.. Men vi hörs kanske senare..! God dag småflickor/pojkar :)


Deutschland

2011-01-17 >> 15:48:20
Nu sitter jag här igen och har nu feber! Vilken underbar dag jag fick..! *snark*


Behöver nog ta en tablett nu och sen försöka få i mig lite mat! Jag blev bortbjuden på mat hemma hos Trodda så (det ska bli kyckling) och något mer, får väl hoppas att jag får i mig lite iaf! Jag känner ingen sug eller hunger alls! Jag måste försöka bli frisk imorgon för då ska jag till Coop Forum på gruppintervju!


Ska bli kul och se vad de säger imorgon och efter det så ska jag på stan och hämta ut mina linser, har varit lite seg angående det (!!) Ursäkten är väl för jag har jobbat så mycket och mått dåligt!! Hatar mig ibland för jag är så seg! Har alltid varit det (Skulle behöva någon som säger till mig då och då, men någon gång måste jag bli vuxen..) Ska väl satsa på det iår att ta mer ansvar på mina saker? ;)


;)


 


Dörrterror

2011-01-17 >> 12:01:10
Hejsan!! :D


Nu sitter jag vid datorn och har ont i revbenen! Det är såhär att jag har en spricka i revbenen och inflammation, and this is the shit! :)


Vi är hemma idag från jobbet och skolan! Sjukt tråkigt för jag ville jobba men smärtan tar över! Har haft det här nu i en vecka och det har varit sjukt jobbigt och jobbat med det.. Känns nästan som revbenen ska gå av ibland?! Nej men har tabletter här hemma som funkar sådär men bättre det än ingenting alls!! För jag fick andra tabletter men det finns risk att jag tappar håret, så tyvärr så vägrar jag ta dem..! Så nu ska jag lägga mig i sängen och bara vila! Hihi vi hörs senare..?


Stackars lilla mig som har ont.. :( Får väl hoppas att det går över snart..? Hihi! Någon som vill ha mina revben..? ;)


Min lilla Trodda från igår..? Vi shoppa kläder åt honom och sen käka vi på donken? HIHI! Lite roligt var det eftersom jag tog en massa bilder på honom när han bytte om! Dock kommer jag inte lägga upp dem här?! HOHOHO!

 

 

Han betyder mycket för mig ♥


Älska mig

2011-01-13 >> 21:07:55
Hej!


Nu sitter jag här hemma och snackar med Jonna på telen! Haha alltid roligt att snacka med henne! Lite som big brother fast i luren! ;) Jag försöker även få igång min word dokument men det funkar fasiken inte! :) Har kanske praktikplats på coop forum men måste skicka mitt cv först men det funkar inte..? Vi får väl hoppas att det finns någon snälling här som kan komma hit och hjälpa mig! Då jag är sämst med datorer :D


Vi ska nu lägga oss i sängen och kolla på film, eller somna direkt.. So tired! Att vara en städerska är jobbigt! Får väl hoppas att det går bra imorgon för på jobbet idag gick det sådär! ;) Smärta i revbenen!


Jag just nu!

And Tindra ser söt ut! Vi ska sova nu..!


Hon sa hey

2011-01-12 >> 21:43:23
Hörs imorgon suckers! ;)

Please Don't Leave Me

2011-01-12 >> 20:24:15

VISST ÄR VI SÖTA TILLSAMMANS?!


Ditt Jävla Luder!

2011-01-11 >> 22:35:29
Jag vill flytta härifrån och jag vill få bort migränen.. :( Jag vill mycket just nu men får ta en dag i taget.. Vi hörs imorgon! Myspys med Tindra nu i sängen ;)

European Skinhead Army

2011-01-11 >> 14:00:54
Nu ska jag skriva ner vad som har hänt den senaste tiden...


* Jag fira nyår med Katarina med hennes kille och deras kompisar och jag var nykter. Jag hittade nya vänner, inte sådan bra kontakt med dem men det kanske man får.

* Jag var & bada på badhuset här i Norrköping och såklart blir mina kläder, smink, väska, nycklar m.m bestulna av någon jävla patrask som inte kan skilja på mitt och ditt, så tack till Trodda som ställde upp att komma ner med kläder till mig och extra nyckeln till bilen.

* Han jag har känt i 7 månader säger nu att han gillar mig jätte mycket och vill att vi ska börja ses och så men jag vet inte vad jag ska säga.

* Såklart så åkte jag "pulka" med min dotter igår i en backe i Ättetorp och såklart så skadar jag mig så hårt att jag blöder på sidan av magen.

* Min jobbcoach ringde mig nyss och fråga om jag var intresserad av praktikplats på coop forum och jag sa ja så jag får väl se om jag få praktikplats där eller inte.

* Jag har kanske en lägenhet på gång i Ättetorp. Bara hoppas att jag får den så flyttar jag ut dit innan sommaren.



Att du skulle få så starka känslor för mig visste jag inte för vi var bara vänner som sagt men tiden och känslor kan tydligen förändras :(

Baby When The Light

2011-01-07 >> 17:09:19
Hihi ska snart dra till systemet med Trodda, stressad för jag ska hem och städa lite! Nu ska jag bara ringa ett samtal till "min" Robin! Tycker faktiskt att han ska följa med mig ut eftersom jag blev sjuker i onsdags! Lite för typiskt! :D



Girls, Girls, Girls

2011-01-06 >> 14:09:14
Bara för jag skulle ut på krogen så blir jag dålig så Junior fick hämta mig! Var så dålig att jag var tvungen att ta 2 stycken ipren för att kunna sova! Nu mår man mycket bättre men ska vila ut mig tills imorgon för jag ska jobba och efter jobbet så blir det Harrys.. Glömmer aldrig Otten, rip! ;)


Bara för jag har jobbat så mycket på sista tiden så har jag glömt bort att träna regenbundet men ska börja träna lite här hemma så jag får upp träningen iaf, funderar på att hålla på med utfallsgång i trappan..? Var kan man göra det när jag inte har några trappor här hemma..? Har man inga så kan man ta en pall eller gå ut i trappuppgången.. :) Har man vilja så går det..? För vad ska man annars göra?


 

 


Från och med Du

2011-01-04 >> 22:34:57


Tindra kammar mitt hår!

2011-01-01 >> 12:07:22
Min sötnos ville göra mig fin idag! Nu ska vi åka till Örebro för hon ska vara hos sin far i 10 dagar typ!!