Solen?

2010-04-20 >> 23:22:13
Hello sweethearts!


Har suttit här och kollat igenom min mejl och ser att klockan börjar bli mycket, dock så måste jag snart lägga mig för imorgon ska jag till körskolan och sen boka uppskrivning + uppkörning. Har jag tur så har jag körkortet innan sommaren, och då kommer vi ha en super glad Annica på bloggen ;) Men det kommer bli plugg varje kväll tills uppskrivning och uppkörning, jag kommer bara blogga när jag har tid fast det gör jag nu med fast jag skriver för jag vill och att ni ska ha något att läsa om dagarna. Även om jag inte bloggar 7 inlägg så är jag verkligen glad att jag har kvar mina läsare, hihi era kommentarer är super gulliga. Lilla jag vet inte ibland vad jag ska svara för det inte ska låta allt för egotrippat, men nu vet ni iaf vad jag tycker ;) Så ni inte tänker "varför svarar inte den där jävla Annica"..


Hihi! Nej men idag var jag på gymmet och tränade i 2 timmar och jag mådde illa hela tiden och till slut var jag tvungen att springa till toan för att kräkas ;) Vilken tur att jag hann för det var sega människor i vägen så jag nästan fick panik, och det var bara att gå hem och duscha av mig svetten och vila.. Men men blir så när man tränar alldeles för snabbt när man har vilat i 3 veckor, jag får helt enkelt skylla mig själv! Men jag har märkt att solen har knappt inte tittat fram idag för det har varit så kallt ute, min jacka värmde inte ett dugg så jag fick sätta på mig en stickad tröja och ha stängd jacka..? ;)
Vill ha sol imorgon men det verkar bli regn..?

Kommentarer
Postat av: Sandra

Var med och tävla om biobiljetter till ECLIPSE! =)

http://sandrasvarld.webblogg.se/Sandra :)

2010-04-21 @ 11:02:16
URL: http://sandrasvarld.webblogg.se/
Postat av: LORISSA

sv: Fast det kan det ju vara värt? Jag har läst två av fem år nu, och det är hittills inga problem alls. Jag är nöjd och glad, fem år kommer gå fort tror jag :)Hur är det med dig idag då?

2010-04-21 @ 12:32:29
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/
Postat av: emelie

idag ska jag bara ta det lugnt :) du då?

2010-04-21 @ 14:15:36
URL: http://emelieastemoo.blogg.se/
Postat av: evelina

jo det hade varit mycket snyggt =)

2010-04-21 @ 14:16:24
URL: http://evehedberg.blogg.se/
Postat av: Malin

Hej, vad gör du? :)

2010-04-21 @ 15:31:18
URL: http://piinkpiercing.blogg.se/
Postat av: Malin

svar: åh, va gulligt! ^^

själv sitter man med näsa i matteboken, har NP omprov i matte B imorgon -.-

2010-04-21 @ 18:18:44
URL: http://piinkpiercing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback