This is my fight

2010-04-14 >> 13:13:07
Det är en toppen dag för mig, UTE OCH KÖRT PÅ HALKBANAN MED DOM BÄSTA!!


Det var verkligen roligt och de som satt i bilen var en toppen stöd eftersom vi kom så bra överens ;) Ska väl vara ärlig att jag var den första i bilen som gjorde snurr och det var så häftigt och kul att jag ville komma dit igen om en vecka, ni som ska göra halkan behöver verkligen inte bli oroliga för är det ett trevligt gäng och gubben bredvid dig är trevlig så kommer det gå kalasbra! Men när jag ändå var där så frågade faktiskt han som bestämde över våran bil om jag ville börja jobba hos dem när jag har fått körkortet eftersom de tyckte jag är en rolig filur och inte rädd att det ska snurra åt helvete..? Förstå vilken härlig känsla att bli erbjuden jobb men först så måste jag klara uppskrivningen och uppkörningen innan jag kan gå dit och söka jobb.. Så måste jag säga att man tjänar en hel del med pengar tydligen att jobba där! Men det struntar jag mest i bara jag får köra runt och se andra köra omkring, måste vara det perfekta jobbet för mig? ;)


Jag just nu! Bara så ni vet så kommer jag inte blogga något efter 21 för jag ska vara hos killen och kolla på efterlyst för min kompis har blivit intervjuad, vad ska ni göra ikväll?


Kommentarer
Postat av: Kashaya

Vad härligt att det gick bra och grattis till jobberbjudandet.=) När jag körde halkbanan satt det värsta surgubben i ett torn och skrek åt en över komradion om man fick sladd.

2010-04-14 @ 15:32:57
URL: http://kashaysblogg.blogspot.com
Postat av: simone

Du är för jäkla söt du ;D

2010-04-14 @ 15:45:32
URL: http://fattybom.se
Postat av: Annika

Hej och hallå. Har sett dig delta i andra tävlingar, och tänkte att du kanske vore intresserad av fler!? Jag har nämligen fyra aktiva tävlingar i min blogg, fler på ingång - med tema som barn, inredning, planering, smycken m.m. Kika gärna förbi, släng in en kommentar eller delta i tävlingarna :)

Är du inte intresserad så ber jag om ursäkt, och du kan helt enkelt radera kommentaren...

http://nilssonpettersson.blogg.se givetvis ;D

2010-04-14 @ 18:53:12
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/
Postat av: Lina-La funkis villa

Det är så kul på halkbanan:)

Jag snurrade runt för fullt:)Ps. tipsar om en tävlig hos mig:

http://linalillalina.blogg.se/?tmp=14184742

2010-04-14 @ 19:13:05
URL: http://linalillalina.blogg.se/
Postat av: Julia

svar. förlåt för sent sarmen det gick bra tack:D

hoppas allt är bra idag?

kramar

2010-04-14 @ 20:31:58
URL: http://juleas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback