Skruva opp radion

2010-04-05 >> 19:14:58
Hejsan, eller god kväll kanske man kan skriva..?

Är mycket bättre nu än förut.. Behövde bara mat i magen så gick det över.. Eller det är lite kvar men lite sömn så är jag helt normal igen..MEN, jag fick nyss ett mail av byalexandra att jag hade vunnit tvålsetet.. *Happy* Vilken överraskning på en Måndag, inte trodde jag att jag skulle få den vinsten direkt.. Hur som helst så kommer jag antagligen få den i veckan och då kommer jag hålla på att göra ordning tvål här hemma fast jag har en fråga skulle ni vilja köpa tvål av mig då eller ska jag ha en tävling? Eftersom jag är arbetslös så är jag mer sugen på att sälja för en billig summa, blir kanske också en tävling beror på hur duktig jag är. Ni ska bara veta att det är första gången för mig som jag kommer göra detta, men jag skulle få en instruktionsbok så det borde bli lätt för mig..? Dock borde jag kanske få extra hjälp av min lilla flicka eller av min pojkvän för gör jag något nytt så kan det gå åt *pip*, nej nu ska jag inte vara sån.. (!?) Eftersom jag ska vara den positiva fröken den här veckan.. ;)


Men imorgon så ska jag till arbetsförmedlingen och träffa min handläggare för första gången på 6 månader! Vilken bra service de har där borta! Har gått hos dem över 1 år och har haft 3 olika handläggare men har bara träffat 1 av dem och hon var absolut den bästa jag har haft, eftersom vi sågs 1 gång i månaden och hon gav fram olika tips om jobb och praktikplats men hon var tvungen att börja jobba i Linköping! MEN VI FÅR HOPPAS ATT HON JAG HAR NU SKA BÖRJA GÖRA LITE NYTTA!!


.. När som helst så ska jag se på film och ligga i sängen och dricka lite juice och äta nötter, såklart chilinötter! Sjukt gott är det och jag är beroende av det.. (Först av allt så ligger gott & blandat allra först..)


Men nu ska jag och Tindra lägga oss i sängen och gosa till en komedi film.. Är som sagt mycket bättre men jag har sådan otur ibland att det kan komma tillbaka, men det vill jag inte så jag ligger hellre ikväll och vilar mig :(


 

Hur har eran dag varit idag? ;)


Kommentarer
Postat av: Cajsa

vad har du för dig för kul då? :)

2010-04-05 @ 21:23:24
URL: http://cajsa1.webblogg.se/
Postat av: Michelle - BLOGGTÄVLING PÅGÅR!

Sjukt snygg header! Gillar designen, trevlig!

2010-04-05 @ 21:55:01
URL: http://michelleewegert.blogg.se/
Postat av: djustd

Du blev dagens länk på min blogg, kram! :)

2010-04-06 @ 00:30:12
URL: http://djustd.blogg.se/
Postat av: Therese - Pyssel och Design

Grattis till vinsten, jätteroligt när man har turen på sin sida :)

Ska också göra tvål i veckan, så roligt pyssel!

Ha en toppendag!

2010-04-06 @ 10:05:38
URL: http://pysselochdesign.blogg.se/
Postat av: Sandra

Ja Tindra är ett toppen namn helt enkelt. Min sambo gillar det också. Tyvärr finns det alldeles för många Tindror i vår närhet för att själva kunna döpa framtida barn till det.

2010-04-06 @ 10:18:00
URL: http://sandrasvarld.webblogg.se/
Postat av: alexandra

sv; TACK:D

2010-04-06 @ 11:04:32
URL: http://byalexandra.blogg.se/
Postat av: N I L M A

härligt att börja måndagen med en vinst!

2010-04-06 @ 11:40:11
URL: http://www.nilma.se
Postat av: Therese - Pyssel och Design

Det är inte särskilt svårt, finns ju olika kit man kan använda, men jag tycker det är ett ganska enkelt pyssel. Det kommer nog gå jättebra ska du se :)

2010-04-06 @ 12:43:01
URL: http://pysselochdesign.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback