Hur gör man egna kort?

2015-03-03 >> 19:37:12
 
 
Hejsan! Många av er har egna barn och då brukar ni göra saker tillsammans.
 
  • För att göra egna kort som jag har gjort. Så behöver ni lim, pennor, papper, klistermärken och något man kan göra en rosett av. Klipp ut en hjärtformad och klistra på det på kortet och få ut lite mer fantasi.
  • Färglägg gärna inne i kortet med något fin dikt eller bara en hälsning.
  • Lägg ut namnet på framsidan och det behöver inte vara rakt utan det kan vara lite slarvigt. Ta gärna fädiga bokstäver om ni har det hemma eller klipp ut från en tidning och klistra, låt gärna limmet torka så det inte blir en massa lim över hela kortet, vänta en stund och fundera ut vad ni kan göra mer på kortet.
  • Nu är det inte så mycket kvar för detta är så enkelt att ett barn kan göra detta själv, fäst dit rosetten med lim och sätt den var ni vill eller om ni vill göra något annat.
  • När limmet har torkat så kolla igenom hela kortet om det är något som känns "tomt" så kan ni måla något fint eller bara gå och lämna kortet till personen och hoppas att personen blir glad! Detta är busenkelt att man behöver inte göra exakt som jag gjorde. Om ni har andra idéer så gör det istället.
 
Har ni några frågor så ställ dem gärna! Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback