Tankar

2014-09-12 >> 16:54:22
Just nu sitter jag i mitt rum och tänker en massa saker. Jag är i gravid i tredje månaden och pappan till barnet vill inte vara med. Jag tycker det är tråkigt att han inte vill men jag accepterar hans val här i livet. Det är många som säger att papporna kommer senare och vill vara med, tack att ni tror så men tyvärr träffar jag bara killar som är osäkra och rädda att bilda familj. Jag har ett barn tidigare och hon är 10 år snart. Men hennes pappa var aldrig delaktig när hon föddes och nu när hon börjar bli stor så är det jag som har uppfostrat henne helt själv. Det måste jag säga till mig själv att det har jag lyckas göra ett riktigt bra jobb med henne. Jag ska då göra samma sak med bebisen då pappan är utanför men kommer faktiskt fråga om hjälp av mina vänner. Har fått så underbara vänner under den sista tiden och alla vill hjälpa mig när barnet kommer. Vet att de menar allvar och en annan kompis har till och med sagt att hon kan ta hand om barnet då och då om jag behöver en liten paus från mammalivet. Var fanns hon när Tindra föddes?
 
 
Jag ska nu till affären och köpa något gott ikväll och sen bara slappa, det förtjänar jag efter denna vecka, Och sen är jag inte 100% frisk heller. Jag har varit förkyld nu i 3 veckor och migränen har kommit tätare nu dom senaste veckorna, så ber om ursäkt för jag inte bloggar så mycket.
 
 
Fan nu måste jag säga hej då. Fan dumma migrän. Fan för att vara sjuk. Fan fan fan men jag kommer göra några inlägg som är tidsinställt..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback