Erilaisuus

2011-09-17 >> 09:15:10

Mångkulturen!

 

.

 

Vad fan är det som händer i Sverige? Jag har läst tidningen varje dag nu för att fördriva tiden när man är klar på jobbet.. OCH vad tror ni jag ser, ibland kan man bli så jävla mörkrädd och kan inte tro att sånt här händer i Sverige utan det händer bara utomlands, eller är det bara jag som tänker så, men på sista tiden har jag läst om våldtäkter, mord och terrorister, och vad tror ni de kommer ifrån, och visst finns det svenskar som begår brott också men inte ska de särbehandlas nej nej nej - Är jävligt förbannad att vissa människor inte kan vakna ur sina "dagdrömmar" och tror att Sverige är som förr? Och visst så förändras världen för varje år men inte till det bättre, fast tycker du det?

 

Varför tar vi in så många i vårat land när de inte kan ta hand om de som redan bor här? Visst alla är inte kriminella och förstör utan de sköter sig och förstår att det här är Sverige och de ska följa Sveriges lagar, det tycker jag faktiskt är bra av dem eftersom om jag besöker ett annat land så respekterar jag deras regler och deras kultur, och varför kan de inte göra samma sak här, för säger man det till dem så får man som svar "orka bry sig, jävla svenne", och ser ni vad jag menar, bara för man frågar dem varför de förstör andras egendom så hoppar de på en ungefär som det vore jag som var boven, tog ett exempel eftersom jag har pratat med några som förstörd en sak som inte var deras och det var det här jag fick som svar. Fattar inte de våra regler så tycker jag att de borde få en varning och fortsätter de så åker de ut, om de ska fatta att vi menar allvar att de kan inte komma hit och göra som de gjorde där de kommer ifrån, så vad tycker ni?

 

Förstår att en del kommer bli förbannad på mig men det är såhär jag tycker och jag är inte emot vad de är för något utan att de är här och förstör, ska väl också säga att jag pratar faktiskt med utlänska tjejer och killar och det vet om mina åsikter och de accepterar mig och förstår vad jag vill komma med? Men jag hoppas att ni förstod lite av vad jag vill komma till, det är annars och fråga på om ni missförstod mig, alla tycker olika här i världen, annars hade det varit tråkigt om alla tyckte exakt som mig. Sen kanske jag inte kan förstå vissa människor som pratar med mig och håller med mig men säger helt annat för att andra människor inte ska tycka illa om personen. Idiotiskt, för jag antar att det är många som gör så. Men man ska ska våga och stå för det man tror och tycker, då kanske det kan bli en förändring, och det finns andra saker som jag ogillar och står för - Ärlighet varar längst, för just nu känns det som många inte vågar för mångkulturen visar inte det bästa sidan? (Nu var jag för ärlig, men det är väl bara jag som märker och upplevt en massa saker?)

 

.

 

Kommer inte blogga mer idag eftersom jag ska till Stockholm idag, :( mår inte så jävla bra idag för jag har migrän! Men jag ska dit och sen ska jag förfesta hemma hos Lillis. Jag hoppas att jag blir bättre senare idag, och att jag får en trevlig kväll. THE END FOR TODAY.

 

 

 


Kommentarer
Postat av: vadfanskajagheta.se - Uppsalas största blogg

sv: tack sötis <3

2011-09-17 @ 09:35:58
URL: http://vadfanskajagheta.se
Postat av: s'

Härlig bild! :D

2011-09-17 @ 09:50:16
URL: http://sannaisidorsson.blogg.se/
Postat av: Artan

Bara bra, tack!

Vad ska du göra idag? :)

2011-09-17 @ 14:32:43
URL: http://artanart.blogg.se/
Postat av: Robbin

Vilken skön blogg du har!Gå in på vår blogg och kolla in vår musik och videos!

Http://www.blogg.d2m.se

2011-09-17 @ 14:56:33
URL: http://www.blogg.d2m.se
Postat av: Isabelle<3

Hejsan sötnos!

Just nu har jag två supernajsiga tävlingar!!

Ena där du kan vinna tandblekning & whitening toothpaste för 700kr!!!!!

Och den andra där du kan vinna ear cuffs , armband osv till vilket pris du vill!

Kolla gärna in och hoppas att du får en superbra vecka eller det som är kvar iallafall haha!

Ursäkta om du inte gillar spam , men ser detta som en rekomendation endast!

Kram!http://isabellealberti.blogg.se/2011/september/tavling.html#comment

http://isabellealberti.blogg.se/2011/september/smyckestavling.html#comment

2011-09-17 @ 15:41:38
URL: http://isabellealberti.blogg.se/
Postat av: Anne

Godkväll! Idag har jag varit ute nästan hela dagen och ikväll blir det nog en hemmakväll:) sjd?

2011-09-17 @ 17:14:38
URL: http://enligtannie.blogg.se/
Postat av: vadfanskajagheta.se - Uppsalas största blogg

sv: hihi ja, älskar långt hår :D

2011-09-17 @ 17:45:59
URL: http://vadfanskajagheta.se
Postat av: MADDES

Hoppas du har en fin kväll!

2011-09-17 @ 22:39:33
URL: http://maddisenj.blogg.se/
Postat av: izzi

Hej! Kika gärna in på min blogg och ge dina synpunkter på den psykiatriska vården i sverige, ska skriva in till länsstyrelsen och vill gärna veta vad just du tycker om psykiatrin! // FuckingParanoid

2011-09-18 @ 07:29:44
URL: http://fuckingparanoid.blogg.se/
Postat av: Beatrice, mamma till skrutten Robin

Va kul att du är med i tävlingen :)Lycka till!

2011-09-18 @ 13:05:02
URL: http://beabofink.blogg.se/
Postat av: Emma

lite förkyld.. sj?:)

2011-09-18 @ 13:30:48
URL: http://emmapaulssons.blogg.se/
Postat av: Johanna

Fin blogg du hade :) Kika gärna in min och kommentera min videoblogg =) Bör jag göra fler eller inte? haha =)

2011-09-18 @ 13:49:45
URL: http://www.johannaagren.blogspot.com
Postat av: tygkassar

Hej är du intresserad av en tygkasse med häftiga texter? Den perfekta kassen som både rymmer laptopen och skol böckerna? Kolla då in http://tygkassar.blogg.se där du även kan special beställa din unika kasse för bara 95kr !

2011-09-18 @ 16:44:11
URL: http://tygkassar.blogg.se/
Postat av: hanna ♡

nu är det så att jag har lagt upp en video på min blogg, rulla ner pyttelite så är den där, en video som jag & 3 tjejer till jobbade med på median förra terminen, vi vill gärna ha kritik och så för vi ska nämligen göra en till den här terminen, fast längre då, den här är bara 3 minuter :) skulle vara supersupersuper underbart om du kunde kika in, kolla på den och sen lämna en liten kommentar! puss

2011-09-18 @ 20:40:30
URL: http://heaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback