Sveriges värme = dödligt

2011-07-09 >> 17:10:19
"Usch vad varmt" "Gud" "Jävlar"

SÅ HAR DET LÅTIT IDAG FRÅN MIN MUN :)


«


Vad har ni gjort idag?! Ursäkta mig om jag kommer bli gnällig i detta inlägg, men idag har det varit så extremt att vattnet även var ljummet! Vi doppa oss flera ggr och satte oss på land för torka och Jessica blev väldigt röd och Joline tyckte det blev för varmt så vi åkte därifrån??? Är det normalt att det är såhär varmt i Sverige..? Jag är väl ovan eller blivit en bitterfitta, jag hoppas verkligen att jag inte gnäller lika mycket i Bulgarien, eftersom det är varmare där, eller, det är kanske samma nivå på värme, skitsamma jag ska dit och njuta som en piggelin, men även göra lite roligare saker som köra vattenskoter?!


Tänkte även säga att jag kommer inte blogga lika mycket nu eftersom jag har semester och ska umgås med familjen och mina älsklingsvänner, hade jag inte dem så skulle jag ha kunnat bloggat en hel del..? Det ska även bli en tur till Örebro den 15:e juli för jag ska fira mig själv där med dom bästa, men kommer åka hem samma dag för jag ska vara utvilad innan jag sitter på flyget på måndag, folk som känner mig vet att jag blir lätt stressad om det inte blir på rätt sätt, det blir ni kanske med..? Tänkte bara påminna er så ni vet varför, men ska försöka blogga så mycket jag kan! :S


»


Jag glömde berätta att när vi var och bada så kom det en norrman till badplatsen, men när jag hör norska så pirrar det i hela kroppen så jag vände mig om och såg en snygging med ett barn! Jag sa till Jessica att han var ju en läckerbit men han hade en tatuering som stod "Amanda" och barnet hette Emelia eftersom Tindra lekte med henne, jag börja även småflina lite åt Tindra för hon kan inte norska så när de prata med henne så sa hon hela tiden "Va? Jag förstår inte, ni får börja prata svenska så jag förstår". (Ingen förlovningsring eller ingen ring alls, men snygga tatueringar och vältränad kropp, då är det svårt att slita bort blicken från honom..) Men säg inget till Junior..? Jag får väl kolla men inte röra, jag tycker det är en bra regel. Jag bryr mig inte om Junior skulle kolla in en annan brud men röra en brud då jävlar, den dagen kommer han aldrig glömma då, jag kan bli så arg att jag har svårt att kontrollera mig, så det borde jag träna bort, fast någon borde bli så arg, och det blir alltid jag.


Äsch nu ska jag kolla på en film med min sötnos Tindra, men bloggar kanske mer sen..?


«



Kommentarer
Postat av: Moa

sv; härligt ! :D

2011-07-09 @ 17:26:34
URL: http://moiish.blogg.se/
Postat av: sandra

sv: tackdetsamma! :D

2011-07-09 @ 17:40:37
URL: http://sandralagerblad.blogg.se/
Postat av: Jenny

Tack så mycket!

snäll du är!

2011-07-09 @ 17:53:59
URL: http://fotojc.blogg.se/
Postat av: rebeccahalling

hejhej!



om du röstar på min klänning så får du en länkning av mig och blir veckans blogg om två veckor!

säg till om du röstar så jag kan skriva upp att du ska vara veckans blogg! ;D



http://nelly.com/se/designyourdress/?obj=SN31nBsolCob7BP4RulgefCYt3umGksWxkNZk6DL8qk2pxs8gUbA#Gallery



glöm inte att göra 5 stjärnor!

2011-07-09 @ 18:31:52
URL: http://becut.blogg.se/
Postat av: Maja

Hej! Superkul att du är med och deltar i min iphone tävling! Just nu startar jag en till tävling med iphoneskal.se. Där finns det mer än bara iphoneskal!



Var gärna med om du vill:



http://majahansson.webblogg.se/2011/july/tavling-1.html



Kram Maja

2011-07-09 @ 18:36:40
URL: http://majahansson.webblogg.se/
Postat av: Moa

sv; hahha nee nåt jag kom på när jag var ute och sprang tankarna vandrade iväg heeelt :P

2011-07-09 @ 19:48:34
URL: http://moiish.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback