explodera

2010-09-11 >> 10:35:17
Hejsan alla "morgonpigga" läsare... Nu har jag vaknat till liv, är skit trött för min kompis ringde inatt och var full och klockan var väl runt 4? Tyckte det var roligt och höra henne full men jag var så trött att jag inte orkade prata i telen så vi pratade bara i 10 minuter :D Vissa mår säkert pyton idag, och så blir det när man dricker en massa sprit, och jag satt hemma och pimpla Coca Cola, och jag kan säga er att det var skit gott, så idag blir det att pimpla Coca Cola igen. Låter som en liten barnunge men jag dricker nog hellre Cola än massa sprit för dagen efter mår jag bara lite för bra. Jag skulle inte skriva om det utan att mitt fuking internet har nu krånglat i 11 dagar i rad, självklart fick jag damp på datorn också för det tog minst 30 minuter att få igång skiten och internet hoppar ur varje minut, gjort felsök och då står det ibland att det är någon kabel som är "fel" eller "trasig" men sen när jag trycker på felsök igen så står det att jag fixat problemet... Hmm finns det någon datanörd som kan förklara för mig vad min datorjävel håller på med, såklart har jag även mejlat min internetopratör och berättat att jag har betalat mina räkningar i tid och det är inte första gången som mitt internet inte funkar som det ska fast den här månaden har det varit helt fucked up, så ni kan förstå att när jag gör ett inlägg så tar det minst ett halvår för jag måste stirra på lampan som håller igång internet och blinkar den så måste jag vänta som en jude.. Ska det verkligen vara såhär, så idag ska jag försöka kolla in andra opratörer som är mycket bättre än UNIVERSAL TELECOM.. Men visst är Telia bra men de är så dyra så jag ska väl kolla lite inom bredbandsbolaget, självklart får ni ge lite tips på vad ni har för opratör? Ni skulle vara guldvärd om ni gjorde det, länkar såklart till den personen som kanske kan veta vad min dator har för problem och vilken opratör som är billig och bra.


*ler* Ibland drömmer man perfekta drömmar. Ibland inte, låt mig säga såhär att jag har haft hemska drömmar och elaka drömmar? Tycker ni att det är konstigt att ni har drömt en sak för 1 år sen och den slår in i verkligheten, det har jag varit med flera ggr, visst man kommer inte ihåg alla drömmar men vissa drömmar kommer jag ihåg och sen om det händer något som jag känner igen så har jag faktiskt drömt om det och för mig är det skitläskigt för jag drömde en sak för några dagar sen som jag hoppas att den slår in.


Förlåt för att jag skriver så mycket, vissa dagar vill jag få ur mig det jag har inom mig. Ni är helt underbara som läser min blogg och skriver kommentarer till mig. Love  ♥

Tar & bloggar mer senare ikväll för mitt internet funkar inte som det ska längre, det är ingen idé att sitta vid datorn då..
Hörs...

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Jag tror det har oxå drömmt sanndrömmar flera gånger.

Ha en trevlig helg och gör något kul så kanske datorn fungerar som den ska sedan=)

2010-09-11 @ 10:58:03
URL: http://ladye.blogg.se/
Postat av: Eleonore

Ja prova den du :)

2010-09-11 @ 11:04:21
URL: http://fikamed.blogg.se/
Postat av: taika

sv; en tidning. :)

2010-09-11 @ 11:10:15
URL: http://taikas.blogg.se/
Postat av: Linda

Än så länge har jag ingen favorit,men det finns många bra,sj:)?

2010-09-11 @ 14:10:48
URL: http://lindagrip.blogg.se/
Postat av: nicole

sv: Det är jobbigt sånt därvad har du för dig nu då?

/shoppaholly

2010-09-11 @ 15:59:51
URL: http://nicolesjostrom.blogg.se/
Postat av: Ville Niskanen

Skönt o vakna upp utan att va bakis =)

2010-09-11 @ 16:49:53
URL: http://villeniskanen.blogspot.com
Postat av: enligt O

En styck ljudbok är din. Maila gärna din adress!

2010-09-11 @ 18:01:23
URL: http://www.enligto.se
Postat av: Jennifer

Hej, tävlingen om den rosa morgonrocken är nu avslutad. Kika in och se om du vunnit! :-)

2010-09-11 @ 19:27:36
URL: http://www.jennifers.nu
Postat av: Anette

sv: Coolt! Menar du på handledstatueringen? :)

2010-09-11 @ 19:47:37
URL: http://kiwicandy.blogg.se/
Postat av: Hanna

om den säger att det kan vara fel på någon sladd så kan det vara nätverkssladden som är kass ;P alternativt att modemet/switchen är paj ;D japp, fri support!! :D

2010-09-12 @ 00:18:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback