En Apa Går På Jorden

2010-03-18 >> 12:30:35
God eftermiddag!


Jag har haft väldigt tur idag eftersom jag övningskörde med körskolan idag så kom jag till en korsning och där gäller såklart högerregeln fast bilen till vänster har väl aldrig hört talas om det. Dock så bromsa jag in för jag kände på mig att något var fel och när jag svängde till höger så ser jag bilen som kom från vänster hade krockat med en bil och det var såklart en körskolbil! :( Jag hamnade i chock för jag tänkte hela tiden "tänk om jag inte hade stannat för honom då hade det varit jag det där".. Men jag åkte därifrån och körde direkt till körskolan för tiden var slut och då säger Jessica (min körlärare) att jag har varit riktigt duktig idag och att jag verkligen tittade och lyssnade väldigt bra idag! Jag blev verkligen glad att hon tyckte det och jag var fortfarande lite chockad så när jag gick därifrån så ringde jag killen och berättade för honom om vad som hade hänt, och jag höll på att gråta under tiden jag pratade med honom men han sa också att det var verkligen tur att det inte hände mig någonting och att jag gjorde inte fel. Men jag vet att jag inte gjorde något fel utan det är mer "tänk om" för det kunde ha varit jag, nu hade jag sådan tur och jag är verkligen tacksam över att jag tar det säkra före det osäkra! Vi kanske hörs senare om jag har något att skriva om.


Jag har på mig det här idag!


Kommentarer
Postat av: N I L M A

sv: vad kul att du är med :D

2010-03-18 @ 12:56:34
URL: http://www.nilma.se
Postat av: Shelinda

Fy vad läskigt!



Min mamma var med om något liknande när hon var gravid med mig. Hon skulle köra ut på en väg men då såg hon att det kom en bil och istället körde en annan och då körde bilden som mamma såg på den lilla bilden så den typ voltade och allt. Mamma tänkte att det kunde varit hon och då hade jag aldrig funnits. Hon kände på sig att något var fel. Sådant är så himla läskigt =/



Tur att du klarade dig<3

2010-03-18 @ 17:50:53
URL: http://torleifsbakdel.blogg.se/
Postat av: Shelinda

Haha, bilen menar jag! Inte bilden...

2010-03-18 @ 17:51:23
URL: http://torleifsbakdel.blogg.se/
Postat av: Shelinda

Jo jag läste det som du ser av min förra kommentar =/ Stackare! Har varit med om två lättare krockar, som jag kan minnas i alla fall. Ingen skadades men det var ändå lite otäckt. Andra gången så erkände åtminstone den skyldige, som var taxichaufför, att det var hans fel att krocken hände.



Det gick jättebra tyckte både jag och min körskollärare! Det var roligt och nästa vecka ska vi börja med krypkörning, spännande! =)

2010-03-18 @ 18:06:35
URL: http://torleifsbakdel.blogg.se/
Postat av: Betina

Fin tröja :)

2010-03-19 @ 14:54:12
URL: http://namlooc.blogg.se/
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

vilken fin tröja!

2010-03-23 @ 00:14:42
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: ★svantes mamma★

Ser riktigt härlig ut!



Lycka till i tävlingen! Kram

2010-03-23 @ 19:19:00
URL: http://nykick.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback