Söndag i Norrköping

2016-10-09 >> 23:44:10
 
Hejhej! Nu sitter jag äntligen vid datorn och funderar på att lägga mig för imorgon är det jobb igen. Idag har jag veckohandlat, varit på lager 157 och jobbat hemifrån. Ifrån lager 157 så köpte jag med mig ett par nya jeans och barnen fick såklart kläder. Försöker verkligen blogga varje dag men det är inte så enkelt när man jobbar 7-16 och efter jobbet så umgås jag med barnen och träffar såklart "han" vissa dagar. Puss!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Linda

Åh, lager 157!!

Svar: :P
Annica

2016-10-10 @ 02:26:47
URL: http://lindaviktoria.se
Postat av: Amanda Jona [SPONTAN]

Åh, älskar Lager 157!

Svar: Jag och barnen med. ;D
Annica

2016-10-10 @ 03:49:12
URL: http://spontan.blogg.se
Postat av: Tilda Barkselius

Lager157 är himla bra!

Svar: Ohja :D ska verkligen besöka den affären lite oftare. ;D
Annica

2016-10-10 @ 20:58:56
URL: http://tilda.vione.co
Postat av: moamedalicia.blogg.se

Bra butik :) själv bloggar jag inte alls lika mycket längre som förut. blir så ibland :) barnen går alltid före såklart. Kramis

Svar: Ja det blir ju så när man har barn och familj. Det går före bloggen. ;D
Annica

2016-10-10 @ 23:01:34
URL: http://moamedalicia.blogg.se/
Postat av: Alice

Kul dag 😀

Svar: Ja det var det ;D
Annica

2016-10-12 @ 12:26:40
URL: http://alicelilja.vimedbarn.se
Postat av: En Vän

ETT LITET MEDDELANDE FÖR ATT BELYSA MOBBNING OCH STÖTTA DE UTSATTA:

Våren 2011 sade en 61-årig kvinna upp sig från sitt jobb på Prevent i Stockholm där hon arbetat i hela sitt liv för att Jessica Nilsson Frisk, en tjej född 1981 som ändå bara arbetade där i några år, tillsammans med sina kollegor hade hjälpt en utomstående, dömd kriminell sprutnarkoman att förtala och mobba kvinnans jämnårige son där på en oerhörd nivå bakom ryggen på henne under flera års tid. Bägge hade varit jättesnälla mot henne själva. Sonen hade precis önskat henne God Jul när allt uppdagades. När detta framkom, ljög Jessica även och påstod sig ha blivit hotad av sonen. Den nya VD:n sen endast två år, Maria Schönefeld, och även Jessicas egen chef Mats Quist, hjälpte gruppen sprida förtalet ytterligare när det hela slutligen framkom. De ljög sen ända till slutet när facket kom in för att hjälpa kvinnan. VD:n försökte t.o.m. lägga hela skulden på sonen för att ingen skulle få veta sanningen om mobbningen.

Den äldre kvinnan mådde så fruktansvärt av detta att hon först blev sjukskriven och sen sade upp sig. Hon hade då arbetat där i 41 års tid - ända sen hon var 19 år gammal, varit anställd längst av alla och hade bara fyra år kvar tills pensionen.

Sonen var lätt förståndshandikappad, hade blivit mobbad hela sitt liv och mådde redan väldigt dåligt, det visste alla. Moderns jobb var det enda och sista ställe där han inte hade upplevt att folk var elaka mot honom och alltid hade känt sig trygg. Han hade hälsat på där ända sen han var liten.

Jessica själv stod helt utanför hela tiden. Var inte ens med på ett möte. Hon bad inte ens om ursäkt när kvinnan berättade hur fruktansvärt hon mått av hennes förtal och att det var det absolut värsta hon varit med om i sitt liv och den värsta mobbning sonen utsatts för.

Den då 50-årige narkomanen, som tidigare arbetat där som vaktmästare och som andra anställda visste brukade droger även på arbetstid, vägrade den nya VD:n veta något om med motiveringen att hon varken träffat honom eller ens visste vem han var. Han fortsatte därför besöka jobbet drogpåverkad även långt efter att kvinnan sagt upp sig och var lika välkommen fortfarande. Han är dömd och finns med i Lexbase.se. Prevent jobbar just för att skapa en bättre arbetsmiljö, få ned olycksfall och motverka mobbning. Nu drivs det av en ledning som hjälper utomstående kriminella narkomaner att förtala de anställdas barn.

Uppmanar alla som tar avstånd från mobbning och maktmissbruk mot de redan svaga och utsatta, att ta avstånd från www.prevent.se och dess ledning!

2016-10-15 @ 15:26:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback