6 saker att göra på sportlovet

2015-02-17 >> 12:32:00
1. Det är nu man ska passa på att göra något man inte brukar göra med sin bästa vän eller med sin pojkvän. Så första tipset är att gå på bio, så jag rekommenderar att gå på Fifty shades of Grey eller om ni är för unga så kan ni gå på Big Hero 6 istället.
 
2. Det här är mer för vuxna som kanske sliter och har aldrig tid för sig själva. Se till att fixa barnvakt eller be pojkvännen/sambon ta barnen så åk du till den bästa Salongen i stan och njut av någon behandling t ex PORRENGÖRING eller MANICURE, och detta gör att ni känner er fräschare.
 
3. Det finns även dom som inte har råd att göra något alls. För er kan jag tipsa att ni kanske har garn/tyg hemma att kanske lära er att sticka eller göra om kläderna.
 
4. Den här veckan brukar man alltid passa på att åka iväg någonstans. T ex vissa av oss vill komma ifrån snön ett tag men har inte råd att åka utomlands, men man kan ta en kryssning och bara åka iväg och njuta av båten har att erbjuda. T ex Tallin eller Helsingfors.
 
5. Det finns även de som vill prova på nya sporter under sportlovet. Som t ex lära sig att rida eller börja rida på en ridskola. Du kanske har en egen häst så kanske åker iväg på något ridläger under sportlovet. Det är roligt det med.
 
6. Träna och njut av lugnet för många brukar åka iväg denna vecka med familjen. Om du har gymkort så använd det flitigt eller så kan du träna ute med dina vänner, eftersom SPORTlov heter lovet så utför sport..
 
 
Hoppas ni gillade tipsen! xx Annica

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback