5 tips för en simpel städerska

2015-02-05 >> 18:07:45
 
 
Hej! Tänkte skriva lite tips om städning eftersom jag är en simpel städerska som väntar mitt andra barn så varför inte. Ni behöver inte läsa dem alls!
 
 
1. Produkterna som säljs i affären (badrumsrent och köksrent osv). När du bara kan ta en flaska universal för den är lika kraftfull som de andra fast människor tror inte det för det står ju tydligt på flaskan KÖKSrengöring. Om du vill spara pengar så räcker det med en sådan flaska, sen tar du en tom flaska med vatten och diskmedel som du torkar rent på ytor som du kommer åt. Så kommer vi till fönster så räcker det också vara med vatten och diskmedel så blir det lika fina som jag gör dem.
 
2. Om du inte orkar städa alls om dagarna så skaffa hemstäd veckovis eller varannan vecka. Och då kommer det säkert 2 trevliga tjejer som är kunniga inom städningen och tar hand om städningen som du vill ha det. Och tänk att det är tiden som avgör hur mycket man hinner så har du valt 2 timmar så är de där 1 timme x 2 pers. Du kan sitta hemma i lugn och ro och se på när vi städar eller åka iväg och komma hem till ett fint hem.
 
3. I städvärlden så håller vi på med olika saker varje dag. När som helst kan vi hamna på sanering (råttsanering=en massa råttor osv.), byggstädning med massa byggkarlar som springer omkring, företagstäd, hemstäd och flyttståd. Så ibland kan det blir stressigt för oss för vi får information vad vi ska göra men när man kommer dit så ser situationen helt annorlunda ut. Men det är bara att göra sitt jobb och hoppas att man blir uppskattad av det man gör.
 
4. Tänka på kroppshållningen och hur vi hantera våra verktyg för risken finns att vi böjet ryggen istället för benen, och det är många som blir sjukskrivna inom städyrket tyvärr för vi har inte den utbildningen hur vi ska göra med kroppen. Det kanske vore något eller att jobbet har ett eget gym som städerskorna har tillgång till efter jobbet eller under rasten för att träna upp vissa delar.
 
5. Det viktigaste för oss är att kunden blir nöjd med det vi gör. Om de har klagaomål så är det inte negativt utan mer att vi ska tänka på det nästa gång och kanske ska städa så hos de andra med. Försök att vara trevlig och le mot kunderna och få lite mer personlig kontakt så de även förstår att du är ingen maskin, eller en simpel städerska som många där ute kallar oss, de får en bild att du är en människa med känslor och är som dem men har valt ett annat yrke.
 
 
Hoppas de här tipsen var något att ha!
 
 
Kram
Annica
 

Kommentarer
Postat av: natalia

Tävlingen är nu avslutad!
Kika in på bloggen för att se om du vann!

Ps. Kommer upp ny tävling redan ikväll! Håll koll :D

Kram

2015-02-06 @ 19:00:09
URL: http://nouw.com/nataliatrojan

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback