Mer trender!

2014-05-02 >> 16:33:00
1. Fuktbomba huden och applicera primer innan du jämnar ut hudtonen med en concealer. Endast lite rouge längs med kindbenet på en för övrigt naken hy och knalligt målade läppar, gärna i en matt nyans.
2. Tropiskt färgstark, sportigt solbrun hy med mycket lyster och glöd tillsammans med ögonskuggor i mättade intensiva nyanser - gärna i den blå färgskalan - och bäriga nyanser på läpparna.
3. I vår ses ögonen mer grafiskt markerade med svart eller vit eyeliner, eller så ramas ögonen in av kajalpennor i favoritfärgen. Lägg på massor av mascara på fransarna för en mer dramatisk attityd.
4. Den blekt transparenta trenden håller i sig men uppdateras i vår med ljust frostiga ögonskuggor som läggs heltäckande eller transparent. Eller så kan man byta den svarta eyelinern ut mot en vit dito.
5. Metalliskt, säsongens favoritnyanser går i guld och brons - nyanser som ger ögonen glöd och huden en solig lyster. Vill du ta ut svängarna är Diors makeup-kollektion Golden Eye en bra inspirationskälla.
6. Pudriga pasteller, läggs täckande över hela ögonlocket eller milt transparent som en mjuk akvarell. För en starkare attityd lägger du skuggan även under ögonen.
7. Lysande läppar, gärna i orange med matt finish. Den matta strukturen kräver dock att läpparna är i ett bra skick eftersom den matta ytan är mer avslöjande. Looken gör sig bäst i en nedtonad makeup med en hy med mycket lyster och välformade ögonbryn.

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback