Vem vill inte?

2014-03-28 >> 16:44:45
Tips för lockigt hår

De flesta av oss har någon gång drömt om ett långt och lockigt svall. Men för de få förunnade som faktiskt har det, har hårproblemen hopats. Dåliga hårdagar gör ingen glad. Lär känna ditt hår så kommer ni garanterat att trivas bättre med varandra. Se ditt hårs förutsättningar istället för att fokusera på det du inte har, och de frisyrer som inte passar dig och ditt hår.

Ett lockigt hår kan behöva lite extra vård och omtanke. Och så länge som man tar hand om det, så kräver det egentligen inte mer tid än vilket hår som helst.

Många upplever sina lockar som torra och risiga. Trots att man lagt ner en smärre förmögenhet på hårprodukter som lovat guld och gröna skogar.

Ett hett tips för dig med naturligt lockigt hår är att testa balsammetoden. Det är en metod som går ut på att man helt enkelt struntar helt i schampot, och tvättar bara håret med balsam. De flesta som testat har varit lyriska över resultatet. Håret har känts friskare, fräschare och med mer naturlig volym och glans.

Om du använder en locktång, tänk på att du inte behöva klämma håret hårt runt tången, utan det räcker med att linda håret runt och hålla i samma position i 10 sekunder. Du kommer att få lika bra resultat och du sliter lite mindre på håret.

Lär dig att älska dina lockar. Arbeta tillsammans istället för att motarbeta varandra. Framhäv dina lockar och var stolt över dem, istället för att försöka kamma ut dem. Då kommer de bara att trilskas tillbaka.

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback