Behind Those Eyes

2011-06-07 >> 17:52:29
-


Hihi har varit en usel bloggerska igen.. Jag sitter här nu och käkar Billys pizza för jag orkar inte laga mat i värmen! Eftersom jag har inte har berättat vad jag har gjort den senaste tiden så får jag väl skriva det nu.. *suck* Hihih nej då! Men i torsdags så var jag till Örebro och i samma veva så skaar sig min dotter på något som skar upp hennes knä så vi fick sitta på akuten i 2-4 timmar.. + restiden hem på 2 timmar så vi kom hem runt 3 på natten! Sen på fredag så besikta jag bilen och den gick igenom! Har jag tur eller?) Och efter det så stack vi till polisen och var där i 4 timmar för att fixa pass! Fick sen något ryck så vi åkte och bada sen på kvällen ( Jag älsar verkligen att bada när det är såhär varmt, ändå så klagade en del att jag var tokig..) Så på kvällen åkte vi hem till Junior och kolla på film och käkade godis, det var supergott, det måste vi göra om! Smuuuch..



-

Men på lördag så var vi på busfabriken i 3 timmar och lekte av oss och efter det så blev det att grilla och bada, iallafall så var vi där tills solen gick ner.. Men vattnet var perfekt, så jag badade ganska länge den dagen! + Att Tindra bada jätte mycket! :) Så på kvällen försökte jag lägga mig tidigt för på söndagen så skulle jag upp tidigt för att åka och hämta Robin och Tallen.. Vilket det tog en stund innan jag somna för jag var inte trött, men till slut somna jag och kunde komma upp den tiden jag skulle upp, så vid sju tiden så ringer Robin på min dörr och såg lite halvfuller haha... *suck*


+ i söndags & igår så var jag med partiet på utbildningsdag och firade nationaldagen med dem bästa! Såklart var jag chaffis så jag fick inte dricka, och det gjorde mig inget för jag hade sådan magvärk så Tallen tog hand om mig..



Kommentarer
Postat av: Jennie

fin blogg :)

2011-06-07 @ 18:40:07
URL: http://amazingofc.blogg.se/
Postat av: Edda

sv: haha man kan alltid drömma, men visst jag ska verkligen försöka att få ihop pengar för det, men det är ju så galet dyrt!

2011-06-07 @ 19:29:34
URL: http://eddagoesamerica.blogg.se/
Postat av: Ingrid - med bebis i magen

ooh, vad gott med billys pizza! :D



Hejsan!

Nu finns vinnaren av ett presentkort på 200:- från dubbi.se uppe på bloggen, kika in och kolla om det var just DU som vann!



Om det inte var det så finns det 3 tävlingar till igång som du gärna får vara med i :)



http://p0llys.blogg.se/category/mina-tavlingar.html



Kram, Ingrid

2011-06-07 @ 20:57:30
URL: http://p0llys.blogg.se/
Postat av: Louise- tävlingar och annat roligt !

sv: allt bra då? :)

2011-06-08 @ 02:19:18
URL: http://sepenteen.blogg.se/
Postat av: alexandra - VADFANSKAJAGHETA.SE

sv; Superkul att du är med och tävlar om presentkortet <3

2011-06-08 @ 07:59:09
URL: http://vadfanskajagheta.se
Postat av: alexandra - VADFANSKAJAGHETA.SE

sv; Superkul att du är med och tävlar om presentkortet <3

2011-06-08 @ 07:59:10
URL: http://vadfanskajagheta.se
Postat av: IssaTrönnblom

Jag har dragit en vinnare i smyckestävlingen nu. Gå in på min blogg och kolla om det var du som vann ;)<3

2011-06-08 @ 13:17:57
URL: http://tronnblom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback