Mobile

2010-09-12 >> 11:15:19
Hejsan! Nu har jag vaknat till liv, rättare sagt blev väckt för 3 timmar sen för Tindra ville ha frukost och ville spela sims!?


Jag förstår inte på min dator längre för modemet visar att jag har internet men på skärmen längst ner till höger så står det att jag inte har internet. Hihi fattar ni hur komiskt det låter.. Inte ett dugg roligt för jag betalar fullt pris för internet men blir urkopplade varannan minut? MEN NU HAR JAG FAKTISKT PROVAT ATT INTE SITTA VID DATORN SÅ MYCKET MEN ÄNDÅ KVARSTÅR PROBLEMET! Vi får väl hoppas att det är min dator som har strejk, och hoppas på att han vinner kampen mot att jag ska älska honom mer, och sluta umgås med min kära mobil som aldrig krånglar. Hihi ja jag är fan crazy nu, jävligt crazy.. Tills den dagen min dator blir normal igen så kommer jag avguda min dator.. *ler* Då blir det att datorn får ligga bredvid mig i sängen varje natt med kudde & täcke, såklart ska jag sjunga en godnatt visa så han somnar sött..! Ta & skärp dig då dator-helvete, men nu får du stå under mitt bord och damma och bli slagen gul & blå och höra hemska saker vad jag ska göra med dig.. :)


Grisen Annica & Tindra drack upp den här på 2 kvällar..? (för er som inte ser hur mycket det är så är det bara 1,5 liter, så inte direkt mycket..!)
Alla har väl sett en Coca Cola flaska någon gång men visar upp den för ni ska gå och köpa en sådan nu, förutom ni som bantar så rekommenderar jag vatten från kran.. :) Har ni citron så lägg i några skivor


Kommentarer
Postat av: Jessi

Fin Blogg :D

2010-09-12 @ 11:16:32
URL: http://toolifes.blogg.se/
Postat av: ebba

anmäl dig till dagens blogg

sv: tack!

2010-09-12 @ 11:19:29
URL: http://ebbaalexandra.blogg.se/
Postat av: sanna :3

cola är inte direkt det nyttigaste xD !sv; tack så mkt :D

2010-09-12 @ 11:20:25
URL: http://handlingar.blogg.se/
Postat av: nathalie

okej:) , allt bra ?

2010-09-12 @ 11:47:19
URL: http://supergaleen.blogg.se/
Postat av: sandras

sv;tack för förslaget men jag bor i typ den minsta staden i världen känns de som och ja de finns typ inge bio.Eller jo de finns men de är typ sämst och finns inga bra filmer sen så har jag ingen att gå med men jag skulle villja!!!:D:D

2010-09-12 @ 13:15:16
URL: http://sandrameriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback