Thing's I'll Never Say & Complicated

2010-11-17 >> 11:24:25
Sådär nu är jag hemma efter träningen! :D Nu dricker jag vitaminwater och den är så god! Köpte den för alla andra har sagt att den är bra och sen såg den så god ut i kylen! Eftersom jag förtjänar den för jag har varit jäkligt duktig idag..! Mitt mål är att träna varannan dag 2 timmar, såklart kommer jag ha vila under helgerna för att umgås med dottern! :D Hoppas bara att jag känner såhär hela tiden! ;) Fast hade varit roligare om man hade en till med sig till gymmet, så är det när man har vänner som är lata eller bor för långt ifrån mig! :) och bara för jag har varit duktig idag så ska jag prova på att göra egna köttbullar med fetaost i, min kompis "grannen" gjorde det åt mig och jag tyckte det smakade så underbart gott så jag tog receptet från henne..? Man måste våga prova något nytt här i livet..! Kanske ska prova att käka sushi också när jag ändå är igång? Lär dock ta sin tid att vänja sig vid fisksmaken eller alger vad det där kallas..


Aja lägger upp några bilder från idag och inte världens vackraste bilder kan jag tilläga, träningen är till för att svettas och inte vara snygg! Kanske ska börja göra som kissie att retuschera sig snyggare..? Men nej sådan är inte jag! ;)


Förresten så ser nästan alla ut såhär efter 2 timmars pass på gymmet, men det finns dem som tror att man bara går dit och tror att kroppen gör allt... ;)

Kommentarer
Postat av: ida isaksdotter

sv: ja visst är den! :)att gymma är helt fantastiskt skönt, en verkligen känner hur kroppen formas. keep on going. jag gymmar nästan aldrig, trots att jag gillar det.

2010-11-17 @ 11:50:33
URL: http://isaksdotter.blogg.se/
Postat av: josefine

sv; jag hoppas det :)

2010-11-17 @ 11:51:10
URL: http://osin.blogg.se/
Postat av: Anna

Ikväll dras vinnaren i Veckans Tipsare.. Du hinner fortfarande vara med om du vill! :) Klicka här för att komma till inlägget http://dagenspresent.blogg.se/2010/november/bli-veckans-tipsare.html#comment2010-11-17 @ 12:13:28
URL: http://dagenspresent.blogg.se/
Postat av: Lotta

Visst va det! :D

2010-11-17 @ 13:06:06
URL: http://olesenstjej.blogg.se/
Postat av: Anonym

Varför måsta du fota på gymmet och lägga upp :(

2010-11-17 @ 13:44:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback