Jian, Katrineholm.

2010-11-20 >> 17:44:12
God kväll :(


VAD FAN HÄNDER EGENTLIGEN? Att det ska finnas hedersmord i Sverige är bara sjukt..? Vad tror de som kommer hit till Sverige att de får göra samma saker som de gör i sitt såkallad land? Glöm och dröm för i Sverige så har vi yttrandefrihet och mord ska inte ens finnas här eller i andra länder..? Hade det här hänt i Israel så hade de struntat i vem som var mördaren för där litar de blint på varandra. Förstår verkligen inte på människorna som utför mord/våldtäkter etc och visst det finns även svenskar som håller på med sånt skit och tro inte att jag står på deras sida för det gör jag inte heller..? För om jag hade stiftat lagerna så har jag sett till att de som utför mord ska få dödsstraff och våldtäkter så skulle jag mer låta dem få känna smärtan som de gjorde mot offret, och visst det är kanske inte de bästa straffet men vadå, tror ni de lider när de sitter inne i några år de får bra mat och vissa av dem får permis och kommer hem då och då..? Vad är det för straff för offret som kanske är död eller får leva med det..!? För pappan som dödade sitt barn måste ju vara helt sjuk och kan tydligen inte Sveriges lagar? Nemen vad gör han här då, det var kanske krig i hans land men det är kanske inte det nu. Jag förstår om de kanske inte vill tillbaka men de tillhör faktiskt sitt land och ska de utföra hedersmord här så kan de fortsätta det hemma i sitt land!! Vad gör de här egentligen när vi erbjuder dem tak över huvudet och pengar till mat & kläder och även jobb?


Jag såg att det stod "Politikerna tittar åt annat håll" och det gör de säkert men inte SD och inte Svenskarnas Parti, utan vi har öppna ögon för det som händer och vi förstår inte på vissa människor som blundar för det här. Vad ska vi göra? Hur kunde vi ha stoppat det här? Det är lite svårt att stoppa just nu eftersom det här har hänt och tro mig att det kommer hända mer saker, och de som gör det här som får milda straff är ju bara sjukt. De som kommer hit och lever på oss och visar "tacken" genom att utföra olagligheter borde väl åka på en gång, och som jag skrev förut att det finns Svenskar som håller på såhär med men ge dem en ordentligt straff så de lär sig, då menar jag inte servera god mat eller något utan mer som förr i tiden "vatten & bröd" . Varför tog vi bort det för?


Ni som läser min blogg och blir förbannad på det jag skriver (Har inget att skämmas över men visst det var en kurdisk tjej som blev mördad av sin far och för mig blir jag irriterad) Fyfan för mångkulturen, skäms nästan att jag bor i Sverige.. Problem överallt, riktigt såhär hade vi inte när jag var liten så jag undrar vad som gick fel under 20 åren..

Kommentarer
Postat av: HannahSthlm/Johanna Törnqvist

Hedersmord av släktingar är så sjukt så jag förstår inte ens att ndet KAN existera..:(Aja...roligt iaf att du är med och tävlar om plattången från Philips hos mig.Kram & Trevlig Helg!

2010-11-20 @ 18:08:46
URL: http://www.hannahsthlm.se
Postat av: Zandra

Det där mordet hände närheten av där vi bor :S Ganska chockande att en sån sak kan hända i katrineholm :O

2010-11-20 @ 18:13:45
URL: http://zandravonhelvete.blogg.se/
Postat av: Oliviachronwall

tack,du me :)

2010-11-20 @ 18:24:24
URL: http://oliviachronwalll.blogg.se/
Postat av: Ida

hemskt :(

2010-11-20 @ 18:28:28
URL: http://ipeterson.blogg.se/
Postat av: rebecka

hejhej!

hur mår du?

2010-11-20 @ 18:42:45
URL: http://flickanheterrebeckaa.blogg.se/
Postat av: julia fälling

Uschja!!

Sv; Hehe, hon tackar nog :D

2010-11-20 @ 18:47:52
URL: http://jagheterjjulia.blogg.se/
Postat av: Nellie

heheh :)

vem är du föresten ?

2010-11-20 @ 18:49:09
URL: http://nellielindberg.blogg.se/
Postat av: matilda

sv: okej :) va kul! de har jag med gjort =)

2010-11-20 @ 19:12:50
URL: http://maatildaisaksson.blogg.se/
Postat av: linn♥

sv; tack din är oxå fin<3

2010-11-20 @ 19:29:42
URL: http://linnrehnberg.blogg.se/
Postat av: elinalexi

Hemskt. Skulle bara saga att jag haller med dig, och jag tycker hennes familj skall bli utvisade ur Sverige, om de inte vill satta nagon i fangelse!

2010-11-24 @ 08:32:30
URL: http://elinalexi.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback