TJENARE KUNGEN

2010-08-13 >> 14:24:55
Annie och jag åkte till NVT igår för att hälsa på Jocke & Junior på jobbet, såklart så blir det lite tråkigt och sitta där och glo på dem när de jobbar så vi började busa där och jag är så korkad att jag glömmer filma det. Aja men vi gömde oss för dem bakom en container och tittade upp då och då för att se vad de gjorde. Sen efter det så kom vi fram men då hade de gått upp för att duscha så vi gick runt huset för att se vad de gjorde så jag ställde mig på min bil och försökte titta in men istället så säger Ubbe "vad gör du?" jag svarar "jag gör rent min bil med mina fötter" haha Annie spelade in det. Kommer kanske få filmen senare idag om hon är så snäll och skickar över den? Det var det vi gjorde igår eller ja nästan för vi körde i 30 km/h och jag vinkade till alla som tittade på mig och jag tutade också på några.


The perfect morning.. Eller inte.. När jag vaknar upp idag så drömde jag en elak dröm som vanligt som får mig nedstämd. Hade bestämt att träffa Adam idag efter flera veckors uppehåll så jag ringer honom och frågar varför han inte svarar mitt sms och han svarar att han klockan blev så mycket att han glömde. Som sagt så frågade jag honom när vi ska ses idag och då säger han "vi kan inte ses idag för min bil är sönder", alltså för mig kändes det förjäkligt för hela den här veckan har jag gått och längtat efter att få träffa honom igen.. Han sa då att han hade inte sagt fredag utan i helgen men till mig sa han fredag, antar att vi ses idag eller imorgon eller övermorgon.. Och skulle han ljuga för mig angående sin bil så lovar jag & svär över min pappas grav att det var sista gången han ljög för en tjej. Vilket han vet om eftersom han vet hur min temperament kan vara när någon ljuger för mig. Och nu slutar jag skriva här om honom för annars kommer det komma upp väldigt många fula ord som jag inte kommer mena senare, och det blir lätt hänt för mig att jag kallar någon elakt fast jag säger så just för stunden, men alla har väl sina speciella sidor, och detta är just en av mina.. Jag ska väl göra ordning mig nu så man kan åka iväg till systembolaget och köpa lite alkohol. Vilket jag kan nu för jag fick pengar igår, så jäkla skönt att ha det för nu slipper jag leva på 40 kr i plånboken. Det var verkligen jobbigt och bara ha så lite pengar, hur som helst så ska jag inte köpa så onödigt mycket skit den här månaden, och jag får även min lön den 25:e, men jag vet inte hur mycket jag får än men hoppas på lite mer extra pengar så jag kan beställa lite saker till Tindra och besöka Ikea.


Förlåt för en sen videoklipp från mig & Annie när vi försöker komma nära en fiskmås.



Kommentarer
Postat av: ida

:)



Ha en bra dag

2010-08-13 @ 14:49:28
URL: http://iidamedtrei.blogg.se/
Postat av: Dolly

jaha ok, får testa ja me då

2010-08-13 @ 14:55:56
URL: http://fashionmodel.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Det gör hon nog säkert. Hon tar 50 kronor. Jag vet att hon håller på med en design nu sen kommer hon göra min kanske efter det.



Men kolla med henne bara att gå in på http://kollektion.blogg.se/ och skriva ett blogginlägg eller maila henne.



Lycka till!

2010-08-13 @ 15:13:42
URL: http://jennifa.blogg.se/
Postat av: Claudiia

med en meny som du har, alltså den med länkarna där uppe, jag har testat men jag får det inte att funka :S

2010-08-13 @ 15:23:57
URL: http://claudiia.webblogg.se/
Postat av: Jessica

Naw, okej :o

2010-08-13 @ 15:52:44
URL: http://jessieolofsson.blogg.se/
Postat av: Jessi Fox

får och får... haha har itne så mycket annat val om det ska sluta klia ;D



allt bra med dig idag??

2010-08-13 @ 16:01:22
URL: http://jessiljungkvist.blogg.se/
Postat av: Elin

Svar: Kul att du är med och lycka till! :)

2010-08-13 @ 16:23:25
URL: http://apieceofelin.blogg.se/
Postat av: Anneli

AHAHAHAAHAHAH! vi är fan bäst!

2010-08-13 @ 18:11:52
URL: http://annelijeannette.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback